Jump to content

Απόψεις, και γνώμες για τα Turbo X laptops

emmanuelle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Ναι οντος αυτο το socket εχω και βρηκα στο ebay(δεν εχω βρει πουθενα αλου) καπιους επεξεργαστες αλλα οχι ψικτρες. Αυτο το site με τους i7 το βρηκα και εγω οταν εψαχνα.

Θα το ψαξω να δω αν αξηζει αλιος θα το αφησω.

Το τροφοδοτικο του (σαν turbo-x )δεν ειναι πολυ καλο ανεφερες παραπανο. Θα ηταν καλητερα να παρω ενα αλλο που ν τεριαζει απο το να αφησω το δικο του;

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Ναι οντος αυτο το socket εχω και βρηκα στο ebay(δεν εχω βρει πουθενα αλου) καπιους επεξεργαστες αλλα οχι ψικτρες. Αυτο το site με τους i7 το βρηκα και εγω οταν εψαχνα.

Θα το ψαξω να δω αν αξηζει αλιος θα το αφησω.

Το τροφοδοτικο του (σαν turbo-x )δεν ειναι πολυ καλο ανεφερες παραπανο. Θα ηταν καλητερα να παρω ενα αλλο που ν τεριαζει απο το να αφησω το δικο του;

Σου εχω ευχάριστα νέα. Βρηκα μια υπέροχη σελίδα. Αυτήν εδώ : http://www.cpu-world.com/Sockets/Socket%20G2%20(rPGA988B).html

Έχει όλους τους επεξεργαστές για το socket σου, και πραγματικά είναι πολλοί. Πρακτικά όμως εσένα σε ενδιαφέρουν αυτοί που έχουν θερμική απόδοση 35Watt. Δηλαδή φτάνεις μέχρι τον i5-3380 M.

Έχοντας το ίδιο TDP δεν είσαι υποχρεωμένος να αλλάξεις ψύκτρα. Κάνε μια έρευνα στο ebay για μεταχειρισμένους επεξεργαστές και δες ποιος σε συμφέρει οικονομικά.

Ευχαριστω πολλυ ! Δεν το ηξερα οτι δεν χριαζετε αλλη ψυκτα αμα κρατισω το ιδιο tdp!

Ελπιζω να βρω κατι οικονομικω για να σινεχισω.

Και παλι ευχαριστω .