Jump to content

Πρόβλημα με dvd

szzs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και κάνα δίμηνο, είχα πρόβλημα με την αναπαραγωγή dvd. Αν έβαζα το dvd με το που άνοιγε ο υπολογιστής, έπαιζε για 2 λεπτά περίπου και μετά άρχισε να κολλάει η εικόνα και να παίζει πιο αργά..Αν είχα ήδη φορτώσει άλλα προγράμματα και μετά έβαζα το dvd, κολλούσε από την αρχή.. :confused: Πίστευα ότι είχε χαλάσει το dvd-rom, αλλά χθες που πήρα ένα dvd-r της nec και το δοκίμασα,έκανε πάλι το ίδιο :wacko: Άρα φταίει κάτι με το pc..φαντάζεται κανείς τι μπορεί να είναι; Help!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 9 Ιούν. 2004 , 13:40)

Με τι πας να δεις τα DVD?? Ελπίζω όχι με τον Media Player...

Με το power dvd

Aν μας πεις και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου θα μας βοηθουσες περισσοτερο!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος szzs ( 9 Ιούν. 2004 , 13:20)

Εδώ και κάνα δίμηνο, είχα πρόβλημα με την αναπαραγωγή dvd. Αν έβαζα το dvd με το που άνοιγε ο υπολογιστής, έπαιζε για 2 λεπτά περίπου και μετά άρχισε να κολλάει η εικόνα και να παίζει πιο αργά..Αν είχα ήδη φορτώσει άλλα προγράμματα και μετά έβαζα το dvd, κολλούσε από την αρχή.. :confused: Πίστευα ότι είχε χαλάσει το dvd-rom, αλλά χθες που πήρα ένα dvd-r της nec και το δοκίμασα,έκανε πάλι το ίδιο :wacko: Άρα φταίει κάτι με το pc..φαντάζεται κανείς τι μπορεί να είναι; Help!

Μήπως τρέχει κανένα πρόγραμμα στην μνήμη(antivirus,firewall...);;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 ( 9 Ιούν. 2004 , 22:55)

Μήπως τρέχει κανένα πρόγραμμα στην μνήμη(antivirus,firewall...);;;

Τρέχει το zonealarm και ένα antivirus. Βασικά εχώ και ένα άλλο προβληματάκι που τώρα που το σκέφτομαι εμφανίστηκε νομίζω μάζι με το πρόβλημα του dvd-rom.. :worry: Τρέχει το rcman.exe (είναι το remote control center της creative) και μου τρώει το 98% της cpu.. :!: είχα ψάξει στο ιντερνετ για να βρω κάποια λύση αλλά επειδή δεν έβρισκα παρόμοιο πρόβλημα και δεν ήταν και πολύ ενοχλητικό,το άφησα.. :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος szzs (10 Ιούν. 2004 , 18:39)

Βασικά εχώ και ένα άλλο προβληματάκι που τώρα που το σκέφτομαι εμφανίστηκε νομίζω μάζι με το πρόβλημα του dvd-rom.. :worry: Τρέχει το rcman.exe (είναι το remote control center της creative) και μου τρώει το 98% της cpu.. :!: είχα ψάξει στο ιντερνετ για να βρω κάποια λύση αλλά επειδή δεν έβρισκα παρόμοιο πρόβλημα και δεν ήταν και πολύ ενοχλητικό,το άφησα.. :rolleyes:

Αν είναι σίγουρα αυτό που σου γονατίζει τη cpu, μάλλον... πολύ ενοχλητικό θα το χαρακτήριζα! Για δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm ( 9 Ιούν. 2004 , 13:48)

peta to pc soy kai pare ena new

Φίλε fotisbasm, σε παρακαλώ να μην ξαναποστάρεις σε περίπτωση που δεν έχεις να προσφέρεις τίποτα με την απάντησή σου.

Αν μπορείτε να αποφεύγετε τα πολλά εικονίδια και προγράμματα στο system tray!! Χώρια που αργούν να φορτώσουν τα Windows...

Σου δεσμεύουν τη μνήμη,την υπολογιστική σου ισχύ και το κυριότερο σου είναι αχρείαστα! Όταν θα θέλεις να τρέξεις κάτι πήγαινε στο Start και τελειώνεις... ;) Για δοκίμασε να τα ξεφορτωθείς...

Κάνε ένα msconfig από το Run και στο startup απενεργοποίησε όλα τα αχρείαστα(πέρα απο Anti-virus & firewall) ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος szzs (10 Ιούν. 2004 , 18:39)

Τρέχει το zonealarm και ένα antivirus. Βασικά εχώ και ένα άλλο προβληματάκι που τώρα που το σκέφτομαι εμφανίστηκε νομίζω μάζι με το πρόβλημα του dvd-rom.. :worry: Τρέχει το rcman.exe (είναι το remote control center της creative) και μου τρώει το 98% της cpu.. :!: είχα ψάξει στο ιντερνετ για να βρω κάποια λύση αλλά επειδή δεν έβρισκα παρόμοιο πρόβλημα και δεν ήταν και πολύ ενοχλητικό,το άφησα.. :rolleyes:

Και εγώ εκεί πιστεύω ότι οφείλεται...στον παλιό μου υπολογιστή αντιμετόπιζα το ίδιο πρόβλημμα,όταν έτρεχαν πολλά προγράμματα στην μνήμη...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif