szzs Δημοσιεύτηκε June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2004 Εδώ και κάνα δίμηνο, είχα πρόβλημα με την αναπαραγωγή dvd. Αν έβαζα το dvd με το που άνοιγε ο υπολογιστής, έπαιζε για 2 λεπτά περίπου και μετά άρχισε να κολλάει η εικόνα και να παίζει πιο αργά..Αν είχα ήδη φορτώσει άλλα προγράμματα και μετά έβαζα το dvd, κολλούσε από την αρχή.. :confused: Πίστευα ότι είχε χαλάσει το dvd-rom, αλλά χθες που πήρα ένα dvd-r της nec και το δοκίμασα,έκανε πάλι το ίδιο :wacko: Άρα φταίει κάτι με το pc..φαντάζεται κανείς τι μπορεί να είναι; Help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Με τι πας να δεις τα DVD?? Ελπίζω όχι με τον Media Player... Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. June 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 9 Ιούν. 2004 , 13:40) Με τι πας να δεις τα DVD?? Ελπίζω όχι με τον Media Player... Με το power dvd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Aν μας πεις και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου θα μας βοηθουσες περισσοτερο!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος szzs ( 9 Ιούν. 2004 , 13:20) Εδώ και κάνα δίμηνο, είχα πρόβλημα με την αναπαραγωγή dvd. Αν έβαζα το dvd με το που άνοιγε ο υπολογιστής, έπαιζε για 2 λεπτά περίπου και μετά άρχισε να κολλάει η εικόνα και να παίζει πιο αργά..Αν είχα ήδη φορτώσει άλλα προγράμματα και μετά έβαζα το dvd, κολλούσε από την αρχή.. :confused: Πίστευα ότι είχε χαλάσει το dvd-rom, αλλά χθες που πήρα ένα dvd-r της nec και το δοκίμασα,έκανε πάλι το ίδιο :wacko: Άρα φταίει κάτι με το pc..φαντάζεται κανείς τι μπορεί να είναι; Help! Μήπως τρέχει κανένα πρόγραμμα στην μνήμη(antivirus,firewall...);;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. June 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 ( 9 Ιούν. 2004 , 22:55) Μήπως τρέχει κανένα πρόγραμμα στην μνήμη(antivirus,firewall...);;; Τρέχει το zonealarm και ένα antivirus. Βασικά εχώ και ένα άλλο προβληματάκι που τώρα που το σκέφτομαι εμφανίστηκε νομίζω μάζι με το πρόβλημα του dvd-rom.. :worry: Τρέχει το rcman.exe (είναι το remote control center της creative) και μου τρώει το 98% της cpu.. :!: είχα ψάξει στο ιντερνετ για να βρω κάποια λύση αλλά επειδή δεν έβρισκα παρόμοιο πρόβλημα και δεν ήταν και πολύ ενοχλητικό,το άφησα.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος szzs (10 Ιούν. 2004 , 18:39) Βασικά εχώ και ένα άλλο προβληματάκι που τώρα που το σκέφτομαι εμφανίστηκε νομίζω μάζι με το πρόβλημα του dvd-rom.. :worry: Τρέχει το rcman.exe (είναι το remote control center της creative) και μου τρώει το 98% της cpu.. :!: είχα ψάξει στο ιντερνετ για να βρω κάποια λύση αλλά επειδή δεν έβρισκα παρόμοιο πρόβλημα και δεν ήταν και πολύ ενοχλητικό,το άφησα.. :rolleyes: Αν είναι σίγουρα αυτό που σου γονατίζει τη cpu, μάλλον... πολύ ενοχλητικό θα το χαρακτήριζα! Για δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm ( 9 Ιούν. 2004 , 13:48) peta to pc soy kai pare ena new Φίλε fotisbasm, σε παρακαλώ να μην ξαναποστάρεις σε περίπτωση που δεν έχεις να προσφέρεις τίποτα με την απάντησή σου. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αν μπορείτε να αποφεύγετε τα πολλά εικονίδια και προγράμματα στο system tray!! Χώρια που αργούν να φορτώσουν τα Windows... Σου δεσμεύουν τη μνήμη,την υπολογιστική σου ισχύ και το κυριότερο σου είναι αχρείαστα! Όταν θα θέλεις να τρέξεις κάτι πήγαινε στο Start και τελειώνεις... ;) Για δοκίμασε να τα ξεφορτωθείς... Κάνε ένα msconfig από το Run και στο startup απενεργοποίησε όλα τα αχρείαστα(πέρα απο Anti-virus & firewall) ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος szzs (10 Ιούν. 2004 , 18:39) Τρέχει το zonealarm και ένα antivirus. Βασικά εχώ και ένα άλλο προβληματάκι που τώρα που το σκέφτομαι εμφανίστηκε νομίζω μάζι με το πρόβλημα του dvd-rom.. :worry: Τρέχει το rcman.exe (είναι το remote control center της creative) και μου τρώει το 98% της cpu.. :!: είχα ψάξει στο ιντερνετ για να βρω κάποια λύση αλλά επειδή δεν έβρισκα παρόμοιο πρόβλημα και δεν ήταν και πολύ ενοχλητικό,το άφησα.. :rolleyes: Και εγώ εκεί πιστεύω ότι οφείλεται...στον παλιό μου υπολογιστή αντιμετόπιζα το ίδιο πρόβλημμα,όταν έτρεχαν πολλά προγράμματα στην μνήμη... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts