pgetsopoulos Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 και αλλα πλεονεκτηματα παραλληλα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Θα με βρείτε στο Twitter με το ίδιο username. done *pgetsopoulos και σαν σελίδα κολλάει λιγότερο,δεν είσαι αναγκασμένος να βλέπεις στην αρχική σου τα video όλων,πάρα μόνο αυτά που επιλέγεις κλπ.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 1 μηνα απο το Mobile site μονο με 40MB νετ βγαζεις ανετα :p εννοειται με 24/7 χρηση :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Υπάρχει μια κατρακύλα στο twitter το τελευταίο διάστημα... ψιλό-καγκουριά κατάσταση. αλλά επιλέγεις ποιους θα ακολουθήσεις, και θα δεις αυτά που θες. δεν είναι αχταρμάς. εγώ μπορεί να μην κάνω πολλά tweets αλλά διαβάζω αρκετά. Δεν λες στην άλλη σε καμάκι στυλ έχεις twitter;;; η διευθυνση mail ή το κινητό σου μου αρκεί !! :D (ξέρω πως θα σε βρω) :D Χαίρομαι όταν βλέπω από εδώ μέσα άτομο και στο twitter. δημιουργείται μια προσωπική σχέση! Edited September 26, 2012 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Λοιπόν στο Twitter με λένε @Swkraths_lvs και στο Facebook Swkraths Lvs.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλά κατάλαβα ότι θα είναι κάποιος από εδώ! Added you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Follow me όποιος θέλει :p εγω σας έκανα Edited November 9, 2012 by vasilis15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Follow me @johnyred09 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ας το ξεθαψω μπας και τα λεμε και διαδικτυακα. Johny The Ghostrider στο facebook. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts