Jump to content

ενισχιση σηματος σε stickaki WIND Mobile broadband

dpsbypeace
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω stikaki WIND Mobile broadband,εχω προβλημα με το σημα και με την ταχυτητα,δλδ,το σημα ειναι 20% (σε ωρες εχμης,που ειναι φορτισμενη η Wind) κ ταχυτητα 1-2Μbps το πολυ.τι μπορω να κανω για να ενισχυσω το σημα και την ταχυτητα? Να σημειωσω το εχω στο παραθυρο το στικακι με ενα καλοδιο usb(aplo kalodio) στα 50εκατοστα(αρα δεν νομιζω να εχω απωλειες).υπαρχει καποιο εξαρτητα που να ενισχιει το σημα γενικα??εχω κ μια απορεια,το βραδυ εχω σημα 90%-99% αλλα πιανει Μονο 1-2Mbps,πως γινεται αυτο??? εφοσον ειναι μεχρι 7.2Mbps! ευχαριστω προκατοβολικα

εχω stikaki WIND Mobile broadband,εχω προβλημα με το σημα και με την ταχυτητα,δλδ,το σημα ειναι 20% (σε ωρες εχμης,που ειναι φορτισμενη η Wind) κ ταχυτητα 1-2Μbps το πολυ.τι μπορω να κανω για να ενισχυσω το σημα και την ταχυτητα? Να σημειωσω το εχω στο παραθυρο το στικακι με ενα καλοδιο usb(aplo kalodio) στα 50εκατοστα(αρα δεν νομιζω να εχω απωλειες).υπαρχει καποιο εξαρτητα που να ενισχιει το σημα γενικα??εχω κ μια απορεια,το βραδυ εχω σημα 90%-99% αλλα πιανει Μονο 1-2Mbps,πως γινεται αυτο??? εφοσον ειναι μεχρι 7.2Mbps! ευχαριστω προκατοβολικα

όπως ειπώθηκε και σε άλλο παρόμοιο θέμα, μακρυά από ήλιο...προφανώς επηρεάζει την λειτουργικότητα του stick (μεγάλες θερμοκρασίες). Επίσης να ρωτήσω σε ποιά περιοχή είσαι. Με κινητό wind, δοκίμασες μέσα στο σπίτι να δεις αν έχεις καλύτερο σήμα σε άλλο σημείο;

χαλκιδα ειμαι,Καραμπαμπα.δεν το "κτυπαει" ο ηλιος. υπαρχει καποιο εξαρτημα που να το εφαρμοσω πανω στο στικακι για ενισχιση σηματος?? και πως γινεται το βραδυ που εχω 90%σημα να πιανω μονο 1-1.5Mbps???με σταθερο pc με ενδιαφερει μονο,ναι δοκιμασα πολλα σημεια αλλα δν μπορω να το παω ποιο μακρυα γιατι θα εχω απωλειες μετα(π.χ. να παρω καλοδιο usb 5metra και να παω ψιλα) στο παραθυρο δεν το "κτυπαει ο ηλιος κ ουτε το εμποδιζει καποια πορτα κτλπ. Edited by dpsbypeace

χαλκιδα ειμαι,Καραμπαμπα.δεν το "κτυπαει" ο ηλιος. υπαρχει καποιο εξαρτημα που να το εφαρμοσω πανω στο στικακι για ενισχιση σηματος?? και πως γινεται το βραδυ που εχω 90%σημα να πιανω μονο 1-1.5Mbps???με σταθερο pc με ενδιαφερει μονο,ναι δοκιμασα πολλα σημεια αλλα δν μπορω να το παω ποιο μακρυα γιατι θα εχω απωλειες μετα(π.χ. να παρω καλοδιο usb 5metra και να παω ψιλα) στο παραθυρο δεν το "κτυπαει ο ηλιος κ ουτε το εμποδιζει καποια πορτα κτλπ.

ενίσχυση σήματος δεν ξέρω αν μπορείς να κάνει ΣΕ usb stick...εκτός φαντάζομαι και αν αλλάξεις σημείο που το έχεις. Το βράδυ προφανώς επειδή η κεραία που πιάνεις έχει traffic, δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει όπως θέλεις ή όπως θεωρητικά πρέπει.

traffic τι ειναι? υπαρχουνε καλοδια usb 5μετρον με τιμη 11ευρο περιπου με ενισχυτη , λες να βοηθισει?(και παω εκει που εχει σημα μετα το στικακι αφου εχω περιθοριο 5μετρα) η θα εχω απωλειες λογο τν 5μετρον αποσταση?θες εδω τι εννοω:http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22327

traffic τι ειναι? υπαρχουνε καλοδια usb 5μετρον με τιμη 11ευρο περιπου με ενισχυτη , λες να βοηθισει?(και παω εκει που εχει σημα μετα το στικακι αφου εχω περιθοριο 5μετρα) η θα εχω απωλειες λογο τν 5μετρον αποσταση?θες εδω τι εννοω:http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22327

δοκιμή μπορείς να κάνεις εφόσον έχει ενισχυτή το καλώδιο για τυχόν απώλειες (όχι οτι αυτό σου δίνει εγγύηση ότι θα δουλέψει σωστά/πιο σωστά).

με λιγα λογια μονο να βρω σωστη θεση ειναι η λυση?( κ οχι μεγαλες θερμοκρασιες)

Νομίζω πως ναι...ααα, και αν μπορείς να το δοκιμάσεις και σε διπλανό τετράγωνο/σπίτι...κάπου στην περιοχή δηλαδή για να δεις αν αλλάξει κάτι στην ταχύτητα σου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316993

Ιδιο πρόβλημα - καμιά δοκιμή για να πω την άποψη μου. Τώρα με ενα φιλαράκι μοιραζόμαστε τα 30 Gb της Wind. :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985