Jump to content

ZTE ICE

malcolmthe4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο απλα θα θελα να ξερα αν ειναι αξιοπιστο γενικα αν παρουσιαζει προβληματα κτλ....αυτα που δινει για την τιμη που πωλειται μου φαινονται παραπανω απο ικανοποιητικα.....προβληματιζομαι μονο που δεν βρηκα πληροφοριες στο gsmarena και γενικα περα απτη wind δεν το χω δει καπου αλλου....οποιος το χει εχει αντιμετοπισει το οποιοδηποτε προβλημα??

ειναι για τα λεφτα του αρκετα ικανοποιητικο. δεν κολαει. εχει κ 2,5 περιπου γκιγκα για να βαλεις εφαρμογες.... η μπαταρια την παλευει.

πιστευω δεν θα το μετανιωσεις. φυσικα αν δωσεις κατι παραπανω..... παιρνεις κ πιο δυνατο κινητο (sony xperia ... ), αλλα για τα λεφτα του ειναι καλο.

Edited by navi55

• Απαντήσεις 68
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια πληροφορίες για να κάνουμε root την συσκευή μπορεί να μου δώσει κανείς?

Exω ψάξει όλο το Internet και δε βρήκα ΤΙΠΟΤΑ σχετικό με root για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

ΚΡΙΜΑ....

Το έχω ξεπατώσει σε APPS και είναι βράχος.

Εχει ARM7 στα 800Μhz και λόγο χαμηλής ανάλυσης στην οθόνη το τηλεφωνάκι πετάει.....

Είναι πολύ καλή η οθόνη του....

Πρέπει οποσδήποτε να βρούμε τρόπο για Root .....

WIND for EVER :!:

και εγώ ψάχνω κάτι που να λειτουργεί για να το κάνω root αλλα εδώ και 4 μέρες δεν έχω βγάλει άκρη!

μακάρι να βρούμε γιατι όπως λε΄ς και εσύ το κινητό τα σπάει και με ενα root θα γίνει τέλειο.

Τελικά τα κατάφερα και το τηλέφωνό μου τώρα είναι Rooted.

Εβαλα και το Τitanium Backup και όλα οκ !!!!!

Θα προσπαθήσω να γράψω κάποιο οδηγό για όσους ενδιαφέρονται.......

αν σου φανει κουραστικο-βαρετο να γραψεις οδηγο, δωσε μας link προς τις σελιδες που βρηκες τα απαραιτητα στοιχεια για να κανεις root.

To τηλέφωνο είναι το ίδιο με αυτό Turkcell Maxi Plus 5....

Bρήκα λοιπόν σε Τούρκικα Forums οδηγίες για να κάνεις Root το τηλέφωνο.

Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες από ΕΔΩ.....

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Επειδή το clockwork image που φορτώνει δεν είναι συμβατό με την ανάλυση της οθόνης, δείχνει το ίδιο μενού σε 4 σημεία και είναι λίγο σπαστικό στην διαχείρηση.

Με παίδεψε λιγάκι μέχρι να βρώ το σωστό συνδιασμό κινήσεων - πλήκτρων για να φτάσω στο σημείο να επιλέξω το σωστό zip, αλλά τα κατάφερα, και τώρα έχω την συσκευή μου rooted και όλα δουλεύουν ΑΨΟΓΑ....

Δεν συνιστώ σε όποιους δεν έχουν κάποια εμπειρία από φλασαρίσματα να κάνουν το ίδιο, γιατί ξέρετε πως πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά.....

Ομως δυστηχώς για όσους θέλουν να έχουν rooted την συσκευή τους , μέχρι τώρα είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο.....

Πρώτα απ' όλα γεια σε όλους/ες και καλές γιορτές αφού είμαι και νέος χρήστης. Έχω το εξής πρόβλημα:

Μόλις πήρα το ZTE Ice, και μπαίνοντας στο ράδιο για να ακούω μουσική στο δρόμο, και πάτησα το "Scan and save all channels". Το πρόβλημα είναι ότι "βρήκε" σταθμούς μέχρι το 104 των FM.Πάνω από 104 δεν "πάει" με τπτ. Έφτασα στο σημείο να κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά και πάλι τπτ (λογικό αφού πρόκριται για εφαρμογή και όχι κάτι που να έχει το λειτουργικό (Android 4.0.4 ICS). Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα είμαι υπόχρεος.

Τελικά βρήκα λύση στο πρόβλημά μου, θεωρήστε στην ερώτηση άκυρη.

Αν σε κάποιον προκύψει το ίδιο πρόβλημα (που μάλλον έχει να κάνει με την μνήμη του ραδιοφώνου) η λύση είναι πολύ απλή τελικά. Το βρήκα στις ρυθμίσεις. Απλά ανοίγεις τον φάκελο με τα apps, πας στο ράδιο και κάνεις clear data.

Edited by prologos

• 2 weeks later...
μου κανει εντυπωση παντως που στο ιντερνετ δεν υπαρχουν πληροφοριες για το κινητο... ειναι αρκετα αξιολογο

Αυτο ψαχνω και εγω εδω και 2 ωρες αλλα τιποτα... Μηπως ειναι κατασκευη για Ελλαδα ? Παιδια αυριο λεω να παω να το αγορασω. Τι λετε. Τα παλιο κινητο που ειχα ηταν το Γκαλαξακι το μινι...

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...

Lenovo A8 806 Golden Warrior

Κυκλοφορεί και σε άλλες χώρες με άλλο όνομα.

Στην Τουρκία ονομάσεται Maxi Plus 5.

Δεν ξέρω πως ονομάζεται σε κάθε χώρα αφού η ZTE πάντα κάνει costumize τα τηλεφωνα ανάλογα τις ανάγκες του κάθε Provider.

Αυτο ψαχνω και εγω εδω και 2 ωρες αλλα τιποτα... Μηπως ειναι κατασκευη για Ελλαδα ? Παιδια αυριο λεω να παω να το αγορασω. Τι λετε. Τα παλιο κινητο που ειχα ηταν το Γκαλαξακι το μινι...

ε καμια σχεση. εχει πιο μεγαλη οθονη, κλαυτερο επεξεργαστη, πιο ολυ ραμ.... παρτο αφοβα!

Internal 200 MB storage, 512 MB ROM, 256 MB RAM Ισχυει αυτο τελικα η οχι ? Καποιος μου ειπε οτι το ΚΙς ειναι το ICe. Δεν νομιζω βασικα

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...

Lenovo A8 806 Golden Warrior

Internal 200 MB storage, 512 MB ROM, 256 MB RAM Ισχυει αυτο τελικα η οχι ? Καποιος μου ειπε οτι το ΚΙς ειναι το ICe. Δεν νομιζω βασικα

καμια σχεση. ειναι αλλες συσκευες. 4 γιγα η ρομ,512 ειναι η ραμ. Το κισσ ειναι αρκετα χειροτερο...

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

έχω το παρακάτω πρόβλημα με το κινητό (θυμίζω φοράει 4.0.4) .

στις κλήσεις (εισερχόμενες) ενώ έχω απαντήσει για 2-3'' δεν ακούω τίποτα και μετά ο ήχος επανέρχεται (Call Delay). απο μια αναζήτηση στο νετ είδα ότι υπάρχει και σε άλλες συσκευές.

καμιά ιδέα;

• 3 weeks later...
To τηλέφωνο είναι το ίδιο με αυτό Turkcell Maxi Plus 5....

Bρήκα λοιπόν σε Τούρκικα Forums οδηγίες για να κάνεις Root το τηλέφωνο.

Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες από ΕΔΩ.....

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Επειδή το clockwork image που φορτώνει δεν είναι συμβατό με την ανάλυση της οθόνης, δείχνει το ίδιο μενού σε 4 σημεία και είναι λίγο σπαστικό στην διαχείρηση.

Με παίδεψε λιγάκι μέχρι να βρώ το σωστό συνδιασμό κινήσεων - πλήκτρων για να φτάσω στο σημείο να επιλέξω το σωστό zip, αλλά τα κατάφερα, και τώρα έχω την συσκευή μου rooted και όλα δουλεύουν ΑΨΟΓΑ....

Δεν συνιστώ σε όποιους δεν έχουν κάποια εμπειρία από φλασαρίσματα να κάνουν το ίδιο, γιατί ξέρετε πως πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά.....

Ομως δυστηχώς για όσους θέλουν να έχουν rooted την συσκευή τους , μέχρι τώρα είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο.....

μπορεις να γραψεις τα βηματα (η ενα οδηγο) για το πως γινεται; :)

• 1 month later...
Τελικά τα κατάφερα και το τηλέφωνό μου τώρα είναι Rooted.

Εβαλα και το Τitanium Backup και όλα οκ !!!!!

Θα προσπαθήσω να γράψω κάποιο οδηγό για όσους ενδιαφέρονται.......

Καλημέρα.

Θα μπορουσες να μας πεις δυο λογια

πως καταφερες κai το εκανες root?

• 2 weeks later...

σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε στην αρχική κατασταση;

απ οτι βλεπω υπαρχει κ καποια custom rom.....

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=tr&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.maxicep.com%2Fandroid-modifikasyon-genel-destek%2Fmaxiplus-5-rom-779811.html

και αλλος ενας οδηγος εδω...

http://bur4x.blogspot.co.uk/2012/12/turkcell-maxi-plus-5-root-yapmak-super.html

αν μπορει καποιος που εχει πιο πολυ εμπειρια ας μας πει πως να κανουμε ρουτ την συσκευη κ μετα αν ειναι να βαλουμε κ την ρομ αυτη (εαν αξιζει):)

Edited by malcolmthe4

παιδια το εκανα... τα καταφερα. θα παρα8εσω τα βηματα που εκανα εγω στο δικο μου συστημα....

δεν ευθυνομαι για οποιαδηποτε βλαβη μπορει να συμβει, δοκιμαστε με δικη σας εθυθυνη

αυτο το λινκ εχει οτι χρειαζεστε, εχει μεσα drivers κ τα αρχεια για την εγκατασταση του clockworkmod

1) εγκατασταση driver (ειτε με το αρχειο που εχει μεσα λινκ ειτε μεσα απο τα windows,

εμενα ο υπολογιστης ζητησε να βαλει drivers για το κινητο (κατα το σταδιο 3, δεν του εβαλα απο την αρχη γιατι ειχα βαλει παλιοτερα οδηγους για android development)... εχω win 7 οποτε τους βρηκε απο μονο του κ τους εκανε εγκατασταση.

2) μεσα απο το κινητο εχει επιλογη Applications> Development> USB debugging (το κανουμε τικ) μετα συνδεουμε με το καλωδιο το κινητο στον υπολογιστη

3) το λινκ εχει ενα φακελο με ενα αρχειο cwmyukle.bat το οποιο τρεχουμε. εαν δεν εχετε βαλει πιο πριν οδηγους θα σας ζητησει να κανετε εγκατασταση.....

οταν ολοκληρωθει το κινητο κανει επανεκκινηση

4) αντιγραφουμε το αρχειο root.zip μεσα στη sdcard του κινητου. καλο ειναι να μην εχουμε πολλους φακελους κ αρχεια μεσα στην καρτα.... θα καταλαβετε στην πραξη το γιατι.

5)απενεργοποιειτε το κινητο. πατατε το κατω κουμπι για τον ηχο κ μετα το power για 5 δευτερολεπτα. μετα εκκινει το κινητο.

6)μεσα απο το μενου πατε -

Install zip from sdcard πατατε το Power key για επιλογη

επλιεξτε Choose zip from sdcard πατατε το Power key για επιλογη κ μετα βρισκετε το αρχειο που ειναι μεσα στην καρτα μνημης κ το κανετε εγκατασταση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!!!!!!!! το μενου ειναι λιγο μπερδεμενο κ ισως δυσκολευτειτε

http://i34.tinypic.com/dxkyok.jpg

Edited by malcolmthe4

• 3 weeks later...

Ενδιαφέρομαι για το ZTE black ice 3.5, δεν έχω αγοράσει ξανά smartphone και δεν θέλω να ανοιχτώ πολύ σε τιμή (150 € ταβάνι).

Υπάρχουν εντυπώσεις πάνω στο μοντέλο αυτό?

Έχω διαβάσει καλές κριτικές αλλά θα ήθελα και την γνώμη κάποιου που το χρησιμοποιεί καιρό. Περισσότερο με απασχολεί η μπαταρία του, για την οποία δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία και το πόσο καλή είναι η οθόνη του, γιατί δεν είμαι εξοικειωμένος με τα touch screen κινητά (πήρα να γράψω μήνυμα σε ένα παλιό touch LG και πήγα να το σπάσω από τα νεύρα μου:mad:).

ΥΓ. Αν υπάρχει αντιπρόταση για άλλο smartphone σε αυτή την τιμή, δεκτή!

• 2 weeks later...
Ενδιαφέρομαι για το ZTE black ice 3.5, δεν έχω αγοράσει ξανά smartphone και δεν θέλω να ανοιχτώ πολύ σε τιμή (150 € ταβάνι).

Υπάρχουν εντυπώσεις πάνω στο μοντέλο αυτό?

Έχω διαβάσει καλές κριτικές αλλά θα ήθελα και την γνώμη κάποιου που το χρησιμοποιεί καιρό. Περισσότερο με απασχολεί η μπαταρία του, για την οποία δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία και το πόσο καλή είναι η οθόνη του, γιατί δεν είμαι εξοικειωμένος με τα touch screen κινητά (πήρα να γράψω μήνυμα σε ένα παλιό touch LG και πήγα να το σπάσω από τα νεύρα μου:mad:).

ΥΓ. Αν υπάρχει αντιπρόταση για άλλο smartphone σε αυτή την τιμή, δεκτή!

Ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του. Απο μπαταρια αντεχει νορμαλ οπως ολα τα smartphones 1-2 μερες περιπου. Οθονη εχει ευκρινες κ με καλη αποκριση. Η καμερα δεν ειναι κατι τρομερο ομως. Δεν εχει φλας. Κατα τ αλλα σε επιδωσεις δεν μασαει. Αν θες στα ιδια χρηματα παιζει στη wind κ αυτο... http://www.gsmarena.com/htc_desire_c-4759.php

Αν πας στα 200 ευρω μπορεις να παρεις κατι αρκετα πιο δυνατο σε χαρακτηριστικα.

• 1 month later...
παιδια το εκανα... τα καταφερα. θα παρα8εσω τα βηματα που εκανα εγω στο δικο μου συστημα....

δεν ευθυνομαι για οποιαδηποτε βλαβη μπορει να συμβει, δοκιμαστε με δικη σας εθυθυνη

αυτο το λινκ εχει οτι χρειαζεστε, εχει μεσα drivers κ τα αρχεια για την εγκατασταση του clockworkmod

1) εγκατασταση driver (ειτε με το αρχειο που εχει μεσα λινκ ειτε μεσα απο τα windows,

εμενα ο υπολογιστης ζητησε να βαλει drivers για το κινητο (κατα το σταδιο 3, δεν του εβαλα απο την αρχη γιατι ειχα βαλει παλιοτερα οδηγους για android development)... εχω win 7 οποτε τους βρηκε απο μονο του κ τους εκανε εγκατασταση.

2) μεσα απο το κινητο εχει επιλογη Applications> Development> USB debugging (το κανουμε τικ) μετα συνδεουμε με το καλωδιο το κινητο στον υπολογιστη

3) το λινκ εχει ενα φακελο με ενα αρχειο cwmyukle.bat το οποιο τρεχουμε. εαν δεν εχετε βαλει πιο πριν οδηγους θα σας ζητησει να κανετε εγκατασταση.....

οταν ολοκληρωθει το κινητο κανει επανεκκινηση

4) αντιγραφουμε το αρχειο root.zip μεσα στη sdcard του κινητου. καλο ειναι να μην εχουμε πολλους φακελους κ αρχεια μεσα στην καρτα.... θα καταλαβετε στην πραξη το γιατι.

5)απενεργοποιειτε το κινητο. πατατε το κατω κουμπι για τον ηχο κ μετα το power για 5 δευτερολεπτα. μετα εκκινει το κινητο.

6)μεσα απο το μενου πατε -

Install zip from sdcard πατατε το Power key για επιλογη

επλιεξτε Choose zip from sdcard πατατε το Power key για επιλογη κ μετα βρισκετε το αρχειο που ειναι μεσα στην καρτα μνημης κ το κανετε εγκατασταση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!!!!!!!! το μενου ειναι λιγο μπερδεμενο κ ισως δυσκολευτειτε

http://i34.tinypic.com/dxkyok.jpg

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, υπάρχει κάποιο λογισμικό ώστε να γυρίσει σε μαμα κατάσταση η συσκευή;

Υπάρχει ένα ice στο σπίτι και λέω να το πειραξω λίγο :p

• The title was changed to ZTE ICE