Jump to content

ZTE ICE

malcolmthe4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση να κάνω. ψάχνω να βρω θήκη για το κινητάκι μου (zte black ice) και δε βρίσκω πουθενά στο ίντερνετ. υπάρχουν για όοοοοολα τα άλλα μοντέλα εκτός από αυτό. αν κάποιος έχει στα υπ' όψιν του κάποιο λινκ που μου διαφεύγει, προφανώς, ας μου στείλει παρακαλώ :)

• Απαντήσεις 68
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα ήθελα, να σου πω την αλήθεια, να μη χρειάζεται να το βγάζω από τη θήκη όταν θέλω να γράψω.. αν αυτό εννοείς με τη θήκη pouch. τέλος πάντων αρκετά μας απασχόλησε μία θήκη κινητού θα τη βρω την άκρη μου :) σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

άρα ζητάς πλάτη, κάτι σαν αυτό φαντάζομαι

όπως είπα και πιο πανω, δε βρήκα τίποτα

επίσης ψάχνω screen protector αποκλειστηκα για το ice, αλλά και πάλι άκαρπες οι προσπάθειες

ναι ναι... αυτά που λες είναι τα φιλμ τα διάφανα που βάζεις από μπροστά ε;;; πάρε και κόψε και προσάρμοσέ το στην οθόνη σου, αυτό έκανε και μια φίλη για ένα άλλο κινητό.. να μη σχολιάσω τη wind που τα προωθεί αλλά από κει κι έπειτα κόψε το λαιμό σου

Στην τελικη αυτο που λες θα κανω. Προς το παρων η συσκευη μενει σπιτι και δε χρησιμοποιειται πολυ, οποτε δε κινδυνευει η οθονη.

Η wind και η καθε wind το ιδιο πιστευω θα κανε. Εφοσον δεν υπαρχουν περελκομενα, δε μπορει να βοηθησει.

Ψαχνω να βρω πληροφοριες για την συσκευη σε sites, πχ gsmarena αλλα καμια τυχη και εδω :/

Παντως η συσκευη μια χαρα ρολαρει. Κυριως η χρηση του ειναι gaming(κατα κυριο λογο angry birds) και σερφαρισμα(opera classic). Κιχ δεν εχει κανει

διαφωνώ :) η κάθε wind έπρεπε να σκέφτεται το κέρδος της και πως θα το αυξήσει.. δεν παίζω παιχνίδια.. εγώ το chrome χρησιμοποιώ.. κολλάει κάποιες φορές αλλά με υπομονή κάτι γίνεται. το μόνο θέμα που έχω κάποιες φορές είναι το ασύρματο ίντερνετ... να είμαι δίπλα στο modem και να μη νοιώθει τίποτα το δικό μου. γενικά νομίζω για τα χρήματα του στέκεται αξιοπρεπώς.

Ποιος ξερει τι deal παιζεται με τις εταιριες....

Για τα ευρω που κοστιζει ειναι απ τα καλυτερα. Ενα φλας να ειχε στην καμερα(για φακο)....

Με το wifi κανενα προβλημα! Ακομη και μακρυα απ το ρουτερ, πιανει σημα και δεν αποσυνδεεται

Οχι και ετσι, αλλα ενα λεντακι θα βοηθουσε την κατασταση!

Γνωριζει καποιος πως το επαναφερουμε σε στοκ κατασταση, αν εχουμε ρουτ, καστομ ρικαβερι και καστομ ρομ?

Οι τούρκοι βγάλανε μια ρομ:: http://www.androidhatti.com/droid_plus_maxiplus5_custom_rom-t5744.html

σκέφτομαι να την δοκιμάσω!

http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/8c503c22-fc52-4935-bb1e-3ce308bece6f.html?type=software εδώ έχει την ρομ την μανισια

βασικά το έκανα κ το κινητο κόλησε στο λόγκο, αφου δείξει το ανθρωπάκι του αντροιντ κ κατι αλλα....

κριμα, αντε να δω πως θα το κανω τωρα

Edited by malcolmthe4

• 2 weeks later...

Παιδίά πως απενεργοποιουμε την εφαρμογή χάρτες γιατί μου τρώει τη μισή μπαταρία?

http://www.skroutz.gr/s/336072/Kingston-microSDHC-8GB-Class-4-with-Adapter.html

Καλημέρα.Δέχεται αυτη την κάρτα μνήμης?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

παιδια, εχει σπασει η οθονη του κινητου. χωρις να μου πεσει, το βγαζω απο την τσεπη και ηταν σπασμενη.

ψαχνω εδώ και καιρο και δε βρίσκω ανταλακτικο (ουτε στο ebay). ξερετε καποιο e-shop (στο aliexpress εψαξα) που θα ηταν πιθανο να βρω;

επίσης κάποιος οδηγός για το πως αφαιρούμε την οθόνη;

• 1 year later...

την χρησιμοποιει κανεις;

τηνε χω αλλα καθεται γμτ. κριμα ειναι. λεω σιγα σιγα να αρχισω το πειραγμα με ρικοβερι και καστομ ρομ :D

Καμια προταση για θηκη?

Η οθονη εχει καταγρατζουνιστει.

Η αλλαγη σε νέα ειναι ευκολη? Αξιζει?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• The title was changed to ZTE ICE