Terrys Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Ήμουν χθες στην τελική πρόβα της Τελετής Έναρξης και έχω να πώ ότι ο άνθρωπος (Tiesto) τα έσπαγε! Νόμιζε ότι ήταν στο Venue!! Άπαιχτος! Αν και στη TV θα χάσει κάπως γιατί δεν θα τον δείχνει πώς "χτυπιέται" όλη την ώρα, υπάρχει και το V την Κυριακή να τον απολαύσουμε live! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 θα ειμαι και εγω εκει...... :D :D αυριο. 20:30μμ OAKA Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. August 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 http://www.contra.gr/images/athensteleti_2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. August 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Η πιο πρόσφατη φωτό του OAKA Complex (όχι στην οριστική του μορφή, 931Kb) To video της τελετής έναρξης με τη σύνδεση με τον International Space Station Photo Αθήνας-Πειραιά από πολύ ψηλά Source: stadia.gr forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Πολύ καλές οι φωτογραφίες! ;) Στην πρώτη πρόσεξες ότι το στάδιο έχει τη λιμνούλα της τελετής έναρξης; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts