zachaoulis Δημοσιεύτηκε July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 25, 2012 Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω ένα e-shop για την επιχείρηση μου αλλά επειδή ασχολούμαι με τους υπολογιστές θέλω να το κάνω μόνος μου μέσα από σελίδες που το προσφέρουν δωρεάν. Ξέρετε καμία τέτοια σελίδα που να αξίζει και επίσης να συμφέρει και στα χρήματα που θα δίνω κάθε μήνα για το domain και τα σχετικά? Έχω ακούσει για το papaki.gr .. Γνωρίζει κανείς? Παράθεση Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι,υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NilosGr Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Για το πως θα χτυσεις το σιτε δες εδω, για domain αναλογως τι ζητας... Παράθεση I can only write about personal stuff, about my point of view. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachaoulis Δημ. July 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 αυτό είναι στα αγγλικά απ όσο είδα..Ψάχνω κάτι στα ελληνικά.. Παράθεση Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι,υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts