niknik Δημοσιεύτηκε June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2004 Υπάρχει δυνατότητα να κάψω cd με mp3 στο Nero και να κάνω μίξη το πρώτο με το δεύτερο, κλπ.?????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 το Nero εχει επιλογη να βγαλεις το κενο των 2 sec αναμεσα στα tracks..δεν ξερω βεβαια αν εννοεις αυτο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Για audio cd ξέρω τις λειτουργίες αυτές, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο για mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Φιλε μου τα mp3 τα καει το προγραμμα σαν ξεχωριστα data αρχεια και επομενως δεν ειναι δυνατο απ οτι νομιζω.Τωρα αν θελεις να ακους nonstop μουσικη σε mp3 δισκακια.Μπορεις να κανεις ενα ρεμιχ των κομματιων που θελεις με προγραμματα οπως το atomix,mixmeister,bpmstudio,soundforge,cooleditpro και μετα τα τα σωσεις σε ενα αρχειο και θα ακους ασταματητα τη μουσικη που θελεις Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefanos_79 ( 5 Ιούν. 2004 , 16:26) Φιλε μου τα mp3 τα καει το προγραμμα σαν ξεχωριστα data αρχεια και επομενως δεν ειναι δυνατο απ οτι νομιζω.Τωρα αν θελεις να ακους nonstop μουσικη σε mp3 δισκακια.Μπορεις να κανεις ενα ρεμιχ των κομματιων που θελεις με προγραμματα οπως το atomix,mixmeister,bpmstudio,soundforge,cooleditpro και μετα τα τα σωσεις σε ενα αρχειο και θα ακους ασταματητα τη μουσικη που θελεις Αγαπητέ νικ-νικ!! Ο Στέφανος έχει απόλυτο δίκιο το Nero γράφει τα κομμάτια στο cd χωρίς να έχει την δυνατότητα μίξης τους! Εσύ από ό,τι κατέλαβα θές να μιξάρεις και μετά να τα γράψεις. Άρα το cooleditpro που σου προτείναν είναι κορυφή και μετά γράψ'τα σε cd άφοβα με Nero. Αυτά ;) dread :) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts