cybersledge Δημοσιεύτηκε June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2004 Τι άλλο θα καταφέρω! Κόλλησα το windows installer service μου.. Όποτε κάνω install κάτι που το χρησιμοποιεί [δεν το χρησιμοποιούν όλα τα προγράμματα - μόνο μερικά πολύ hardcore(πχ j2se1.4.2) ή βαθιά χωμένα στο windows API - windows hotfixes & patches κλπ] γίνεται ένα από τα τρία κουφά: 1] "Windows installer service not found" 2] "Another installation is incomplete. Would you like to uninstall [?!$-δεν-θυμάμαι-τι] and continue afterwards?" -Επιλογή YES-"Uninstalling..."-"..."-"Installer Service Caused an unknown error."και κλείνει. 3] [το καλύτερο] απλά εξαφανίζεται το παράθυρο και χάνεται το process! φοβερό ε? λοιπον.. όντως λοιπον πάω στο services.msc και τι βλέπω, το windows installer είναι stopped. Ok. Το κάνω start, όλα καλά, μου λέει started. Κάνω refresh, μαντέψτε τι ΔΕΝ είναι started τελικά... Πως μπορώ να το διορθώσω αυτο? Έχω δοκιμάσει Norton WinDoctor αλλά τελικά μόνο shortcut ξέρει να διαγράφει ο διάολος... Είναι αρκετά urgent αφού δεν μπορώ να περάσω τα patches του Sasser και του Korgo-έχω μόνο το firewall να κρατάει το φρούριο... ΥΓ:ΝΑΙ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ FORMAT ΛΥΝΕΤΑΙ. Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 afto pou egrapses sto telos ine to pio sosto!! den pisteuo na linete alios extos apo format!! afta apo mena... ama ali kserune kalos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Κάποτε είχα πετύχει παρόμοια συμπεριφορά και τελικά έφταιγε ένας ιός. Δοκίμασε να ενημερώσεις το antivirus και να κάνεις ένα πλήρες scan. Επίσης ψάξε στην knowledge base της microsoft. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts