Nyo_One Δημοσιεύτηκε June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 3, 2004 photoshop?? (δεν χωρουσε αυτο στο topic :D )...λοιπον θελω αν μπορειτε να με βοηθησετε στο πως μπορω να σχεδιασω γραμματα σαν να ειναι "φωτια" με το photoμαγαζο ή με καποιο αλλο προγραμμα...Ελπιζω να καταλαβατε τι ζηταω..το θελω για να φτιαξω ενα wallpaper για το κιν. της κοπελας μου... :o ...(ενα φοντο ή μια καρδια κ πανω το ονομα της με τετοια γραμματα...)...αν μπορειτε help me please!!!thnx in advance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Δεν ξέρω ακριβώς να σου πω πως να κάνεις αυτό που θέλεις. Όμως μπορείς να γράψεις το κείμενο που θέλεις με το Type tool και να πειραματίστείς με το Blending options (εμφανίζεται με δεξί κλικ στο layer του κειμένου στο αντίστοιχο palette). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Συχνά το pcmagazine βάζει tutorials για το photoshop, έχω μερικά στο pc μου, έαν θες πες μου να σου τα δώσω..tsiou Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Δοκίμασε με το Adobe ImageReady 7.0 (έρχεται με το Photoshop 7.0). Έχει έτοιμο τέτοιο action. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. June 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Ευχαριστω παιδια τελικα τα καταφερα με εναν τροπο που διαβασα απο τα forum του photoshop κατα τις 4 το βραδυ... (καλα εγω δεν γραφω πανελληνιες???ολο με το pc ειμαι?) Πολυ παλοθκι τροπος ομως... :) Ευχαριστω Again!!!Gkr41 αυτο που λες εσυ με το image ready ειναι ευκολο?Μπορεις να γραψεις πρπ το πως αν σου ειναι ευκολο?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Ανοίγεις το ImageReady, φτιάχνεις νέο αρχείο, γράφεις το κείμενο σου, πας κάτω δεξιά, επιλέγεις την καρτέλα "actions", επιλέγεις "flaming text", του κάνεις δεξί κλικ πατάς play και στο επόμενο παράθυρο πατάς continue. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 ...κι εδώ μερικές "φλεγόμενες" γραμματοσειρές... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. June 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Ευχαριστω παιδια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts