seeker Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 O Alan Cox δεν μιλάει Ελληνικά οπότε δεν πιάνεται... :p Δηλαδή εσείς στην θέση μου τι θα κάνατε? Ακούω τόσα άτομα να σχολιάζουν ΤΟ Linux λεγοντάς το TA Linux και μάλιστα να λένε οτι δεν είναι έτοιμο... Ωραία, ακόμα και αν παραδεχόμασταν οτι δεν είναι έτοιμο, εσείς πως το ξέρετε? Ακόμα και ΑΝ είστε χρήστες ΤΟΥ Linux το λέτε ΤΑ Linux, οπότε κάποιος που διαβάζει τι γράψατε σκέφτεται: "Μα αυτοί δεν έχουν ιδέα ούτε για το πώς προφέρεται (βασικά το TO είναι άρθρο αλλά δεν θα κάτσω να το αναλύσω) άρα δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο. Άρα θέλουν να κάνουν τους έξυπνους και να δείξουν οτι ξέρουν κάτι απο Linux". Πείτε μου, έχω άδικο? Αυτό δεν σκέφτεται κάποιος σχετικός που διαβάζει το thread? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 ma ego to na xrisimopio TA linux tha me kani na skeftome ke pos tha ta leo??? basika den blepo pou ine to problima! ego pes to opos thes apo linux kati masao..... to na ta leo TA linux den me kani asxeto pros afto to thema! o thios mou diladi ti na pi!!! exi 2 linux installed!!! tha pi exo TA linux!!!! efososn exi 2!!! min kolame se leptomeries! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 :p peace me lovers. Ας μην κολλήσουμε εκεί. Alan. Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Το μικρό ποσοστό του Linux οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιοι φοβούνται να ξεκολλήσουν από τα Windows και όχι στο ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα το Linux. Το Linux πλέον έχει πλησιάσει πολύ σε ευχρηστία τα Windows. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι μου αναγνωρίζει αυτόματα όλα σχεδόν τα περιφερειακά, ακόμα και αυτά για τα οποία τα Windows θέλουν drivers. Όσο για τις δυνατότητες και την ασφάλεια, τα Windows είναι ασφαλώς πολλά χιλιόμετρα πίσω. Μια ψήφο στο Linux από μένα λοιπόν, αφού εδώ και καιρό το χρησιμοποιώ περισσότερο από τα Windows. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 ng78 νομίζω όμως ότι ο φόβος αυτός είναι λιγάκι δικαιολογημένος..http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/crazy.gif.. Εδώ έχουμε πρόβλημα στην διείσδυση των pc στις ελληνικές οικογένειες... Ας εξοικιωθούν με αυτο το αρκετά απλό λειτουργικό και θα έρθει και η αναζήτηση για κάτι δυσκολότερο (Linux)..είναι στην φύση του ανθρώπου..http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/chatten_2.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Δεν είμαι πεπεισμένος ότι τα linux είναι πιο δύσκολα. Από τη στιγμή που γίνουν install, μπορείς να πεις οτι είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο, σίγουρα, αλλά όχι πιο δύσκολα. Άμα κάποιος ξεκίναγε από linux δεν θα του φαινόταν δύσκολο.. Είχε γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον experiment που κάποιος είχε μάθει unix [command line!!!] σε απόλυτα αρχάριους και το βρήκαν πολύ εύκολο και συναρπαστικό! Άμα θέλετε θα ξεθάψω το link.. Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Τα 3 τελευταία post έχουν επιχειρήματα. Μπράβο παιδιά! @cybersledge: Μπορείς να βρείς το link? @vanirov: Όπως είπα και παραπάνω, το οτι μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το Linux δεν αποδεικνύει τίποτα... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 seeker: ma den apodeiknuei tipota oute afto pou eleges esi! anyway cyber ama bris to link den tha ine katholou asximo! kati alo pia ekdosi theorite kaliteri? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 When it works, we know to leave it alone. © Chrysler, 2001. (Ο νοών νοείτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts