Jump to content

Πρόβλημα με φάκελο

Nikos_s3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει ως εξής :

κάθε φορά που ανοίγω έναν φάκελο που έχω δημιουργήσει μέσα στα ''έγγραφά μου'' μου πετιέται ένα μήνυμα (βλέπε συννημένο screenshot) με αποτέλεσμα όταν πατάω οκ στο μήνυμα αυτό να κλείνει και ο φάκελος.. :worry:

το περίεργο είναι ότι άν κάνω κλικ μέσα στα περιεχόμενα του φακέλου αφού έχει βγει το προειδοποιητικό μήνυμα,αυτό πάει στο background και ο φάκελος λειτουργεί κανονικά... :worry:

anyone...??? :o

Πρωτη φορα βλεπω μερος των Windows να χτυπανε στην runtime της C++. Μαλλον βλεπω κανεναν γιο να εχει εισβαλει ή κανεναν "κατασκοπο".

Host

εγω νομιζω οτι πρεπει να ξαναinstall τα windows,

υγ: δοκιμασε και κανα update των windows

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fumantsu ( 2 Ιούν. 2004 , 21:16)

Πρωτη φορα βλεπω μερος των Windows να χτυπανε στην runtime της C++. Μαλλον βλεπω κανεναν γιο να εχει εισβαλει ή κανεναν "κατασκοπο".

έχω τρέξει Norton, Adaware,Spybot,Spysweeper... :eek: :rolleyes:

όλα καλά βγήκαν... :)

και το πρόβλημα παραμένει.. :cry:

Όπως είπε και ο william blake κάνε ένα update στα windows. Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα, δοκίμασε την επανεγκατάσταση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 3 Ιούν. 2004 , 10:19)

Όπως είπε και ο william blake κάνε ένα update στα windows. Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα, δοκίμασε την επανεγκατάσταση.

θα το τσεκάρω το update το απόγευμα στο σπίτι, αν και το έχω στο auto-update... :worry:

για επανεγκατάσταση δεν έχω ιδέα τί και πώς.. :cry: και το βλέπω να γίνεται κόλαση το pc.. :worry: :confused:

δυστυχώς το update δεν μου έβγαλε κάτι νέο..

και μιας και δεν βλέπω άλλη απάντηση (μα καλά τόσο βαρβάτο πρόβλημα έχω..?? :p ) το αφήνω όπως είναι και ελπίζω η θεά τύχη να με συμπαθεί αρκετά ώστε να μην τα φτύσει εντελώς..:o

thanks..:)

Έγώ θα πρότεινα να διαγράψεις τον συγκεκριμένο φάκελο.Απο ότι κατάλαβα είναι ένας συγκεκριμένος φάκελος αρα το πρόβλημα είναι αυτός .

Πιθανότητες :

α) στραβοκάθησε στα Windows αρα θέλει διαγραφή

β) είναι πιθανόν θέμα σκληρού αν γράφηκε πάνω σε bad sector μην ελπιζεις πολλά!!

γ) κάτι άλλο!! :)

ελπίζω να βοήθησα.

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool:

το να σβήσω τον φάκελο δεν παίζει καθώε περιέχει σημαντικά αρχεία μέσα..:o

για τα άλλα ...God help me and my pc...;)

Afou les oti leitourgei o fakelos,kane copy ta periehomena tou allou kai svise afton!

Pantos kati paromoio eiha dei sto pcmagazine oti linetai me mia diorthosi sti registry.

An eheis oreksi des http://www.pcmag.gr

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 4 Ιούν. 2004 , 15:04)

Afou les oti leitourgei o fakelos,kane copy ta periehomena tou allou kai svise afton!

Ακριβώς αυτό θα πρότεινα κι εγώ, το είχα πάθει κι εγώ πριν καιρό και τελικά έκανα ένα format που ήθελα να κάνω και για άλλους λόγους και γλίτωσα μιας και δεν έφευγε το μήνυμα με τίποτα.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Yparxoun kapou kati settings pou mporeis na kaneis customize to ka8e folder.. Na exei diaforetiko background, icon, thumbnail, klp...

Dokimase na ta bgaleis ama einai energopoihmena.. Epishs an yparxei ena desktop.ini [mporei na einai hidden] dokimase na to afaireseis apo to fakelo.. move it kapou allou kai an den ly8ei, move it back in...

to poly poly, kane create ena kainourgio folder kai peta ta arxeia ston allo fakelo.

=)

Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα!

• 2 weeks later...

ωχ ωχ....

και σε μένα σήμερα τα ίδια, για πρώτη φορά...

heeeeelp :!: :(

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

το πρόβλημα έχει ώς είχε...απλά ζω με αυτό...κλικάρω μέσα στο φάκελο το error window πάει από πίσω και όλα καλά..μέχρι τώρα..:worry: :o