Nikos_s3 Δημοσιεύτηκε June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 2, 2004 το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει ως εξής : κάθε φορά που ανοίγω έναν φάκελο που έχω δημιουργήσει μέσα στα ''έγγραφά μου'' μου πετιέται ένα μήνυμα (βλέπε συννημένο screenshot) με αποτέλεσμα όταν πατάω οκ στο μήνυμα αυτό να κλείνει και ο φάκελος.. :worry: το περίεργο είναι ότι άν κάνω κλικ μέσα στα περιεχόμενα του φακέλου αφού έχει βγει το προειδοποιητικό μήνυμα,αυτό πάει στο background και ο φάκελος λειτουργεί κανονικά... :worry: anyone...??? :o thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Πρωτη φορα βλεπω μερος των Windows να χτυπανε στην runtime της C++. Μαλλον βλεπω κανεναν γιο να εχει εισβαλει ή κανεναν "κατασκοπο". Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 εγω νομιζω οτι πρεπει να ξαναinstall τα windows, υγ: δοκιμασε και κανα update των windows Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fumantsu ( 2 Ιούν. 2004 , 21:16) Πρωτη φορα βλεπω μερος των Windows να χτυπανε στην runtime της C++. Μαλλον βλεπω κανεναν γιο να εχει εισβαλει ή κανεναν "κατασκοπο". έχω τρέξει Norton, Adaware,Spybot,Spysweeper... :eek: :rolleyes: όλα καλά βγήκαν... :) και το πρόβλημα παραμένει.. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Όπως είπε και ο william blake κάνε ένα update στα windows. Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα, δοκίμασε την επανεγκατάσταση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 3 Ιούν. 2004 , 10:19) Όπως είπε και ο william blake κάνε ένα update στα windows. Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα, δοκίμασε την επανεγκατάσταση. θα το τσεκάρω το update το απόγευμα στο σπίτι, αν και το έχω στο auto-update... :worry: για επανεγκατάσταση δεν έχω ιδέα τί και πώς.. :cry: και το βλέπω να γίνεται κόλαση το pc.. :worry: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 δυστυχώς το update δεν μου έβγαλε κάτι νέο.. και μιας και δεν βλέπω άλλη απάντηση (μα καλά τόσο βαρβάτο πρόβλημα έχω..?? :p ) το αφήνω όπως είναι και ελπίζω η θεά τύχη να με συμπαθεί αρκετά ώστε να μην τα φτύσει εντελώς..:o thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Έγώ θα πρότεινα να διαγράψεις τον συγκεκριμένο φάκελο.Απο ότι κατάλαβα είναι ένας συγκεκριμένος φάκελος αρα το πρόβλημα είναι αυτός . Πιθανότητες : α) στραβοκάθησε στα Windows αρα θέλει διαγραφή β) είναι πιθανόν θέμα σκληρού αν γράφηκε πάνω σε bad sector μην ελπιζεις πολλά!! γ) κάτι άλλο!! :) ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 το να σβήσω τον φάκελο δεν παίζει καθώε περιέχει σημαντικά αρχεία μέσα..:o για τα άλλα ...God help me and my pc...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Afou les oti leitourgei o fakelos,kane copy ta periehomena tou allou kai svise afton! Pantos kati paromoio eiha dei sto pcmagazine oti linetai me mia diorthosi sti registry. An eheis oreksi des http://www.pcmag.gr Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 4 Ιούν. 2004 , 15:04) Afou les oti leitourgei o fakelos,kane copy ta periehomena tou allou kai svise afton! Ακριβώς αυτό θα πρότεινα κι εγώ, το είχα πάθει κι εγώ πριν καιρό και τελικά έκανα ένα format που ήθελα να κάνω και για άλλους λόγους και γλίτωσα μιας και δεν έφευγε το μήνυμα με τίποτα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Yparxoun kapou kati settings pou mporeis na kaneis customize to ka8e folder.. Na exei diaforetiko background, icon, thumbnail, klp... Dokimase na ta bgaleis ama einai energopoihmena.. Epishs an yparxei ena desktop.ini [mporei na einai hidden] dokimase na to afaireseis apo to fakelo.. move it kapou allou kai an den ly8ei, move it back in... to poly poly, kane create ena kainourgio folder kai peta ta arxeia ston allo fakelo. =) Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 τελικα τι εγινε? και σε εμανα συμβαινει αυτο που και που αλλα δεν προκειται για ιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 ωχ ωχ.... και σε μένα σήμερα τα ίδια, για πρώτη φορά... heeeeelp :!: :( Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 το πρόβλημα έχει ώς είχε...απλά ζω με αυτό...κλικάρω μέσα στο φάκελο το error window πάει από πίσω και όλα καλά..μέχρι τώρα..:worry: :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts