Jump to content

προβλημα με το ασηρματο wi fi !SOS!

pg997
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας,θα ηθελα την βοηθια σας για το νεο μου wi fi σε μορφη στικ για να πιανει ιντερνετ απο τα ασυρματα δικτρια,το οποιο ομωσ δεν μοθ τα εμφανιζει ολα τα δικτια :( δεν μπορω να καταλαβω γιατι? ενω ενος φιλου μοθ του το εμφανιζει,τζαμπα λεφτα εδωσα η θελει καποια ριθμιση,λιπαμαι που δεν ξερω πολα απο αυτα γιαυτο μπορει να εντοπισετε λαθοσ εκφρασεις κτλπ

Καλησπερα σας,θα ηθελα την βοηθια σας για το νεο μου wi fi σε μορφη στικ για να πιανει ιντερνετ απο τα ασυρματα δικτρια,το οποιο ομωσ δεν μοθ τα εμφανιζει ολα τα δικτια :( δεν μπορω να καταλαβω γιατι? ενω ενος φιλου μοθ του το εμφανιζει,τζαμπα λεφτα εδωσα η θελει καποια ριθμιση,λιπαμαι που δεν ξερω πολα απο αυτα γιαυτο μπορει να εντοπισετε λαθοσ εκφρασεις κτλπ

Τι ασύρματο στικ είναι, πως συνδέεται...δέχεται εξωτερική κεραία ή όχι ;...δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες...επίσης πιο έχεις αγοράσει

ειναι στικ σαν usb δεν εχει καραια με 300mb/s τωρα εμενα μου ειπαν οτι ειναι μεχρι 300μετρα τωρα μοντελο δεν θυμαμαι παντοσ το πηρα multirama με 25ε

Προσπάθησε να κάνεις απενεργοποίηση του προγράμματος σάρωσης ασύρματων δικτύων του stick και χρησιμοποίησε των windows Edited by George_Kont

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Όχι δεν θα το βγάλεις γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να βλέπεις τα διαθέσιμα wi-fi. πες μας τι λειτουργικό έχεις και θα σου δώσουμε οδηγίες τι να κάνεις.

ειναι στικ σαν usb δεν εχει καραια με 300mb/s τωρα εμενα μου ειπαν οτι ειναι μεχρι 300μετρα τωρα μοντελο δεν θυμαμαι παντοσ το πηρα multirama με 25ε

300 μέτρα σε ανοιχτό χώρο και χωρίς εμπόδια είναι το θεωρητικό μέγιστο. Μην τα πιστεύεις αυτά

ξερω οτι παντα κλεβουν μετρα αλλα σε αυτην την περιπτωση μου πιανει ιντερνετ απο μακρια και οχι απο τον γειτονα μου που ενας φιλος μου πιανει κι αυτοσ απο κι

ξερω οτι παντα κλεβουν μετρα αλλα σε αυτην την περιπτωση μου πιανει ιντερνετ απο μακρια και οχι απο τον γειτονα μου που ενας φιλος μου πιανει κι αυτοσ απο κι

Καλό θα ήταν να δεις μήπως μπορείς να αλλάξεις θέση...αλλίως υπάρχουν και access points...;)

Τι είναι αυτό το οποίο θες να κανείς και δεν μπορείς; Θες να μπορείς να συνδεθείς στο ασύρματο του γείτονα ή σε κάποιο ασύρματο δίκτυο δικό σου; Γιατί μπορεί ο γείτονας να μην σε αφήνει να συνδεθεί και να έχει κλειδώσει το ασύρματο άσχετα αν εσυ το βλέπεις χωρίς κλείδωμα.

Προσπάθησε να κάνεις απενεργοποίηση του προγράμματος σάρωσης ασύρματων δικτύων του stick και χρησιμοποίησε των windows

Ψάξε ΜΕ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ WINDOWS ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

• 2 weeks later...
Τι είναι αυτό το οποίο θες να κανείς και δεν μπορείς; Θες να μπορείς να συνδεθείς στο ασύρματο του γείτονα ή σε κάποιο ασύρματο δίκτυο δικό σου; Γιατί μπορεί ο γείτονας να μην σε αφήνει να συνδεθεί και να έχει κλειδώσει το ασύρματο άσχετα αν εσυ το βλέπεις χωρίς κλείδωμα.

Για να σου δωσω να καταλαβεις,εχω ενα netbook που μου εμφανιζει το ιντερνετ του γιτονα αλλα μου ζητα κοδικο μιασ και ο γειτωνασ ειναι ο ξαδερφος μου μου εδςσε των κοδικο και ολα ΟΚ,τωρα που πηρα ασυρματο wi fi για τον pc δεν μου το εμφανιζει στην λιστα αλλα μου εμφανιζει ακομα και μακρινοτερα ασ.δικτια:wacko::wacko::wacko:

επανεκκίνηση έκανες; Μήπως το εμφανίζει αλλά όχι ως προτινόμενο και συνδέεται αλλού; Μήπως πείραξες τις ρυθμίσεις δικτύου;

• 4 weeks later...
το εφτιαξα τελικα!!! αγορασα ενα αλλο κεραιακι και τωρα οκ!ευχαριστω για τον χρονο σας και για της ιδεεσ σας! [το θεμα μπορει να κλειδωθει]