pg997 Δημοσιεύτηκε July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 4, 2012 Καλησπερα σας,θα ηθελα την βοηθια σας για το νεο μου wi fi σε μορφη στικ για να πιανει ιντερνετ απο τα ασυρματα δικτρια,το οποιο ομωσ δεν μοθ τα εμφανιζει ολα τα δικτια :( δεν μπορω να καταλαβω γιατι? ενω ενος φιλου μοθ του το εμφανιζει,τζαμπα λεφτα εδωσα η θελει καποια ριθμιση,λιπαμαι που δεν ξερω πολα απο αυτα γιαυτο μπορει να εντοπισετε λαθοσ εκφρασεις κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Καλησπερα σας,θα ηθελα την βοηθια σας για το νεο μου wi fi σε μορφη στικ για να πιανει ιντερνετ απο τα ασυρματα δικτρια,το οποιο ομωσ δεν μοθ τα εμφανιζει ολα τα δικτια :( δεν μπορω να καταλαβω γιατι? ενω ενος φιλου μοθ του το εμφανιζει,τζαμπα λεφτα εδωσα η θελει καποια ριθμιση,λιπαμαι που δεν ξερω πολα απο αυτα γιαυτο μπορει να εντοπισετε λαθοσ εκφρασεις κτλπ Τι ασύρματο στικ είναι, πως συνδέεται...δέχεται εξωτερική κεραία ή όχι ;...δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες...επίσης πιο έχεις αγοράσει Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 ειναι στικ σαν usb δεν εχει καραια με 300mb/s τωρα εμενα μου ειπαν οτι ειναι μεχρι 300μετρα τωρα μοντελο δεν θυμαμαι παντοσ το πηρα multirama με 25ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) Προσπάθησε να κάνεις απενεργοποίηση του προγράμματος σάρωσης ασύρματων δικτύων του stick και χρησιμοποίησε των windows Edited July 8, 2012 by George_Kont Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 ενοισ να βγαλο το στικ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Όχι δεν θα το βγάλεις γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να βλέπεις τα διαθέσιμα wi-fi. πες μας τι λειτουργικό έχεις και θα σου δώσουμε οδηγίες τι να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 εχω windows xp s3 32b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 ειναι στικ σαν usb δεν εχει καραια με 300mb/s τωρα εμενα μου ειπαν οτι ειναι μεχρι 300μετρα τωρα μοντελο δεν θυμαμαι παντοσ το πηρα multirama με 25ε 300 μέτρα σε ανοιχτό χώρο και χωρίς εμπόδια είναι το θεωρητικό μέγιστο. Μην τα πιστεύεις αυτά Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 ξερω οτι παντα κλεβουν μετρα αλλα σε αυτην την περιπτωση μου πιανει ιντερνετ απο μακρια και οχι απο τον γειτονα μου που ενας φιλος μου πιανει κι αυτοσ απο κι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 ξερω οτι παντα κλεβουν μετρα αλλα σε αυτην την περιπτωση μου πιανει ιντερνετ απο μακρια και οχι απο τον γειτονα μου που ενας φιλος μου πιανει κι αυτοσ απο κι Καλό θα ήταν να δεις μήπως μπορείς να αλλάξεις θέση...αλλίως υπάρχουν και access points...;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 acces points δηλαδη [συγγνομη ειμαι λιγο ασχετος] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Τι είναι αυτό το οποίο θες να κανείς και δεν μπορείς; Θες να μπορείς να συνδεθείς στο ασύρματο του γείτονα ή σε κάποιο ασύρματο δίκτυο δικό σου; Γιατί μπορεί ο γείτονας να μην σε αφήνει να συνδεθεί και να έχει κλειδώσει το ασύρματο άσχετα αν εσυ το βλέπεις χωρίς κλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Προσπάθησε να κάνεις απενεργοποίηση του προγράμματος σάρωσης ασύρματων δικτύων του stick και χρησιμοποίησε των windows Ψάξε ΜΕ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ WINDOWS ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Τι είναι αυτό το οποίο θες να κανείς και δεν μπορείς; Θες να μπορείς να συνδεθείς στο ασύρματο του γείτονα ή σε κάποιο ασύρματο δίκτυο δικό σου; Γιατί μπορεί ο γείτονας να μην σε αφήνει να συνδεθεί και να έχει κλειδώσει το ασύρματο άσχετα αν εσυ το βλέπεις χωρίς κλείδωμα. Για να σου δωσω να καταλαβεις,εχω ενα netbook που μου εμφανιζει το ιντερνετ του γιτονα αλλα μου ζητα κοδικο μιασ και ο γειτωνασ ειναι ο ξαδερφος μου μου εδςσε των κοδικο και ολα ΟΚ,τωρα που πηρα ασυρματο wi fi για τον pc δεν μου το εμφανιζει στην λιστα αλλα μου εμφανιζει ακομα και μακρινοτερα ασ.δικτια:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 επανεκκίνηση έκανες; Μήπως το εμφανίζει αλλά όχι ως προτινόμενο και συνδέεται αλλού; Μήπως πείραξες τις ρυθμίσεις δικτύου; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. August 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 το εφτιαξα τελικα!!! αγορασα ενα αλλο κεραιακι και τωρα οκ!ευχαριστω για τον χρονο σας και για της ιδεεσ σας! [το θεμα μπορει να κλειδωθει] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts