Jump to content

Γραμματοσειρα.....που δεν διαβαζω

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου εστειλε καποιος ενα αρχειο με εικονες(μια ζωγραφια ας πουμε) και με κειμενο επανω. Ομως δεν μου το βγαζει το κειμενο σωστα αλλα ''κινεζικα''!!! :cry:

Προφανος επειδη το δημιουργησε με προγραμμα διαφορετικο απο το δικο μου.Γιάυτο δεν τα εμφανιζει σωστα.

Μηπως ξερετε κατι που μπορω να κανω και πως;....γιατι ειμαι ψιλοσκραπας στο PC; :blink:

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Νομιζω ειναι wgsimpl.SHX
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 2 Ιούν. 2004 , 05:09)

τι αρχείο είναι; τι κατάληξη έχει;

AgentM, τι encoding του λες ρε;

Καλά ρε,μη βαράς! Ήταν προχωρημένη η ώρα... :p

Γιατί δεν λες στο φίλο σου να σου πεί με ποιό πρόγραμμα το έφτιαξε; Αυτός με τι πρόγραμμα το ανοίγει; Σου ανοίγει το αρχείο και δεν σου εμφανίζει σωστά τα γράμματα... Σωστά;

Πήγαινε στο Tools - Folder Options - Filetypes ,πήγαινε εκεί πού έχει την κατάληξη .SHX και πες μας με τι πρόγραμμα πάνε τα Windows να φορτώσουν την εικόνα.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Μήπως είναι φτιαγμένο με ArcView?? Απ'ότι βλέπω στο net αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο extension και κανονικά πρέπει να υπάρχει μαζί και κάποιο file με extension .shp

Δεν υπαρχει δυνατοτηνα να ρωτησω τον φιλο.

Ειναι σχεδιο αρχιτεκτονικο(πχ κατοψη σπιτιου) και μεσα στα αλλα εχει και κειμενο που οταν το επιλεγω μου το βγαζει μαζι με αλλα σαν εικονα.

οποτε δεν ξερω πως πανε τα windows να το φορτωσουν.

Θα κοιταξω για arvview