nikos_pappas Δημοσιεύτηκε June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2012 Ο Χρυσός Οδηγός, κυκλοφόρησε τη δημοφιλή του εφαρμογή του xrySOS Φαρμακεία-Νοσοκομεία και για Αndroid. Μεταξύ άλλων παρέχει: • Φαρμακεία (είτε σε εφημερία είτε σε κανονικό ωράριο) που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν • Τα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, με δυνατότητα αναζήτησης συγκεκριμένης Κλινικής • Βασικές Οδηγίες Πρώτων Βοηθειών • Τα χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας σχετικά με την υγεία Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει Αndroid. Την κατεβάζετε εδώ δεωρεάν: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.xo.medical&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 οκ, την εβαλα ηδη σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Δυστυχώς στην αναζήτηση φαρμακείων βγάζει fc..στα υπόλοιπα μια χαρά όλα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Λειπουν αρκετες περιοχες. Π.χ. Κυπαρισσια Μεσσηνιας.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnneGeorgiou Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Την έχω κατεβάσει και εγώ! Ευτυχώς την έχω χρησιμοποιήσει για φαρμακεία μόνο και ήταν πολύ χρήσιμη αφού ήταν Σάββατο και έψαχνα ήδη 1 ώρα φαρμακείο! Το καλύτερο είναι χάρτες!! Σου δείχνει την διαδρομή πως να φτάσεις αν έχεις ανοιχτό το location tracking! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malliann Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πολύ καλή εφαρμογή, αφού βρίσκεις Φαρμακεία, είτε σε εφημερία, είτε σε κανονικό ωράριο σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και Νοσοκομεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts