neutral_force Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Ekana update me tin ekdosi pou exei to site tis qtek sto 8010 mou kai exw tin entipwsi oti oi wav kai wma ixoi pou exw gia ringtones xtipoun se xamiloteri entasi.... :cry: Παράθεση ~One Sky~ ~One Destiny~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Σε email που έστειλα στην ACE Hellas σχετικά με το πότε σχεδιάζεται Ελληνική Αναβάθμιση με WM Player 10, μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν ημερομηνία ακριβώς αλλά θα είναι μέσα στον Ιούνιο! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Σε email που έστειλα στην ACE Hellas σχετικά με το πότε σχεδιάζεται Ελληνική Αναβάθμιση με WM Player 10, μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν ημερομηνία ακριβώς αλλά θα είναι μέσα στον Ιούνιο! :cool: Άλλα ντάλα κουτρουβάλα και γαμώ την υποστήριξη rom προσφέρει η ACE HELLAS. Μετά από 1.5 μήνα που έχει βγει της Ι-mate και μετά από 1 μήνα που έβγαλε η μαμά Qtek θα δεήσουν να βγάλουν και την δικιά μας. Τι να πω;;; Έτοιμη είναι από την HTC και απλώς οι εταιρίες την διαμορφώνουν... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Σε email που έστειλα στην ACE Hellas σχετικά με το πότε σχεδιάζεται Ελληνική Αναβάθμιση με WM Player 10, μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν ημερομηνία ακριβώς αλλά θα είναι μέσα στον Ιούνιο! Στη Σουηδία βγήκε η αναβάθμιση: Qtek has released a new ROM (2.1.32.11) for the Qtek8010 Smartphone. The update, which is for the swedish sold 8010s with software versions 1.2.32.11 or 1.4.32.11 includes: * AKU 2.6 (update "ServicePack" from Microsoft) * GSM radio * Windows Media Player 10 * MP3 as ringtone * Upgrades to HTC integrated applications (Caller ID, Camera, File Manager) * Framework Mobile .NET 1.0 Service Pack 3 Info about the download here, download file here. Εννοείται μην το εγκαταστήσετε αν δεν ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε! Δεν περιέχει υποστήριξη Ελληνικής γλώσσας ή settings για Vodafone, TIM, Cosmote κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 κανα καλο παιδι που να χει καποια 'καλη' εκδοση του mobiluck ή του smartexplorer ... ας στειλει ενα pm... Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Καλησπέρα. αγόρασα ένα i-mate sp3 που στην ουσία είναι ένα qtek 8010. βάζω τις ρυθμίσεις για wapa και mms απο cosmote, (εχω cosmote σύνδεση με ενεργοποιημένο το wapa κ τα mms) και δεν βλέπω φως....Μπαίνω sto site της acehellas, και εκέι βλέπω άλλεσ ρυθμίσεις....βάζω και εκείνες,πάλι τίποτα... Κανείς πιό ειδικός να με βοηθήσει? (Step by step ρυθμίσεις για wapa και mms για cosmote?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 3 ερωτησούλες από μένα μιας και είμαι σε διαδικασία αγοράς καινούργιου κινητού: 1) Κάπου διάβασα πως δεν μπορείς με το κινητό να κάνεις ηχογράφηση συνομιλίας, ισχύει? κι αν ναι, υπάρχει κάποια περίπτωση να αλλάξει αυτό? 2) Ηχογράφηση ήχου φαντάζομαι θα μπορείς να κάνεις, υπάρχει κάποιο χρονικό όριο σε αυτό? 3) Η αυτονομία του διαβάζω παντού είναι άκρως ικανοποιητική. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως σε αυτά που διάβασα κάπου λέει πως το καλώδιο USB που δίνει με το βασικό πακέτο όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή, φορτίζει και το κινητό ταυτόχρονα, αυτό σιγά-σιγά δεν θα μειώσει την αυτονομία της μπαταρίας? Αν εγώ το συνδέω συχνά με τον υπολογιστή δεν θα καταστραφει η μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 3 ερωτησούλες από μένα μιας και είμαι σε διαδικασία αγοράς καινούργιου κινητού: 1) Κάπου διάβασα πως δεν μπορείς με το κινητό να κάνεις ηχογράφηση συνομιλίας, ισχύει? κι αν ναι, υπάρχει κάποια περίπτωση να αλλάξει αυτό? Αν κυκλοφορήσει κάποιο πρόγραμμα γιατί όχι;;; Μπορεί και να υπάρχει κάτι αλλά δεν το έχω υπόψη μου.. 2) Ηχογράφηση ήχου φαντάζομαι θα μπορείς να κάνεις, υπάρχει κάποιο χρονικό όριο σε αυτό?? Μπορείς να κάνεις ηχογράφηση. Με ένα προγραμματάκι (Echo) που έχω βάλει σε χαμηλή σχετικά ποιότητα μπορεί να γράψει 5 ώρες.. και συνεχόμενα 21 λεπτά... 3) Η αυτονομία του διαβάζω παντού είναι άκρως ικανοποιητική. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως σε αυτά που διάβασα κάπου λέει πως το καλώδιο USB που δίνει με το βασικό πακέτο όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή, φορτίζει και το κινητό ταυτόχρονα, αυτό σιγά-σιγά δεν θα μειώσει την αυτονομία της μπαταρίας? Αν εγώ το συνδέω συχνά με τον υπολογιστή δεν θα καταστραφει η μπαταρία? Όχι μην ανησυχείς... Οι μπαταρίες λιθίου δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 ...episis, den mporo na bro tropo n asteilo photo h sound meso bluetooth...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 ...episis, den mporo na bro tropo n asteilo photo h sound meso bluetooth...... Βάλε το smartexplorer που είναι πολυ καλό προγραμματάκι για διαχείριση των αρχείων και σου δίνει και την δυνατότητα αποστολή αρχείων μέσω bt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση harryal! Αυτό με τις μπαταρίες λιθίου είναι σίγουρο έτσι? Το ότι δηλαδή δεν "σκοτώνεται" η μπαταρία με το να το φορτίζεις συνέχεια λόγω καλωδίου USB γιατί ειλικρινά με προβληματίζει έντονα αυτό... Αν κάποιος έχει υπόψη του κάποιο πρόγραμμα το οποίο να μπει στο κινητό και να μπορεί να κάνει ηχογράφηση συνομιλίας ή έστω αν κάποιος είναι σίγουρος πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό ας μας το πει please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση harryal! Αυτό με τις μπαταρίες λιθίου είναι σίγουρο έτσι? Το ότι δηλαδή δεν "σκοτώνεται" η μπαταρία με το να το φορτίζεις συνέχεια λόγω καλωδίου USB γιατί ειλικρινά με προβληματίζει έντονα αυτό... 1 ολόκληρο χρόνο που έχω το 8080 το συνδέω και το αποσυνδέω στον υπολογιστή... και η μπαταρία δεν έχει πέσε (τουλάχιστον αισθητά ώστε να μπορώ να το καταλάβω)... Don't worry! Το πιο πιθανό είναι μέχρι να χαλάσει τελειώς η μπαταρία να έχεις αλλάξει το κινητό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral_force Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Στη Σουηδία βγήκε η αναβάθμιση: Qtek has released a new ROM (2.1.32.11) for the Qtek8010 Smartphone. The update, which is for the swedish sold 8010s with software versions 1.2.32.11 or 1.4.32.11 includes: * AKU 2.6 (update "ServicePack" from Microsoft) * GSM radio * Windows Media Player 10 * MP3 as ringtone * Upgrades to HTC integrated applications (Caller ID, Camera, File Manager) * Framework Mobile .NET 1.0 Service Pack 3 Info about the download here, download file here. Εννοείται μην το εγκαταστήσετε αν δεν ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε! Δεν περιέχει υποστήριξη Ελληνικής γλώσσας ή settings για Vodafone, TIM, Cosmote κλπ Ipothetw oti tha ginei elliniki metafrasi etsi?Dioti an eksaireseis to oti einai sta agglika kai to oti den mas xalaei na stelnoume se greeklish ektos apo to oti xrewnei dipla leei....i mipws na perimenw??? Παράθεση ~One Sky~ ~One Destiny~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Ipothetw oti tha ginei elliniki metafrasi etsi?Dioti an eksaireseis to oti einai sta agglika kai to oti den mas xalaei na stelnoume se greeklish ektos apo to oti xrewnei dipla leei....i mipws na perimenw??? Ναι θα γίνει Ελληνική μετάφραση αλλά αν κρίνω από την υποστήριξη της Ace-Hellas η αναβάθμιση θα βγει από Σεπτέμβριο. Μακάρι δλδ να βγει νωρίτερα αλλά αργούν ΠΑΡΑ πολύ να βγάλουν τις νέες αναβαθμίσεις. Και δεν νομίζω να ζητήσαμε πολλά έναν WMP 10 και να μπορούμε να βάλουμε mp3 ringtones στο κινητό μας. Anyway βάλε την και μετά βάλε το πρόγραμμα για να γράφεις ελληνικά και στέλνε μηνύματα με κεφαλαια γράμματα για να μην σε χρεώνει διπλά. :) :O :w00t: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Ναι θα γίνει Ελληνική μετάφραση αλλά αν κρίνω από την υποστήριξη της Ace-Hellas η αναβάθμιση θα βγει από Σεπτέμβριο. Μακάρι δλδ να βγει νωρίτερα αλλά αργούν ΠΑΡΑ πολύ να βγάλουν τις νέες αναβαθμίσεις. Και δεν νομίζω να ζητήσαμε πολλά έναν WMP 10 και να μπορούμε να βάλουμε mp3 ringtones στο κινητό μας. Anyway βάλε την και μετά βάλε το πρόγραμμα για να γράφεις ελληνικά και στέλνε μηνύματα με κεφαλαια γράμματα για να μην σε χρεώνει διπλά. :) :O :w00t: Opws eipa kai parapanw h ACE hellas mou apanthse pws h anavathmish tha vgei mesa ston Iounio. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Τώρα μέσα θα 'ναι έξω θα 'ναι παίζει... :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Καλησπέρα. αγόρασα ένα i-mate sp3 που στην ουσία είναι ένα qtek 8010. βάζω τις ρυθμίσεις για wapa και mms απο cosmote, (εχω cosmote σύνδεση με ενεργοποιημένο το wapa κ τα mms) και δεν βλέπω φως....Μπαίνω sto site της acehellas, και εκέι βλέπω άλλεσ ρυθμίσεις....βάζω και εκείνες,πάλι τίποτα... Κανείς πιό ειδικός να με βοηθήσει? (Step by step ρυθμίσεις για wapa και mms για cosmote?) please help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Όταν σε καλούν ο ήχος και η δόνηση λειτουργούν ταυτόχρονα ή πρώτα το ένα και μετά το άλλο όπως γίνεται σε ορισμένα κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Όταν σε καλούν ο ήχος και η δόνηση λειτουργούν ταυτόχρονα ή πρώτα το ένα και μετά το άλλο όπως γίνεται σε ορισμένα κινητά? exei na epilexeis. ring vibrate,then ring ring+vibrate se kalypsa nomizo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Βγήκε και η νέα έκδοση για το 8010 από την Ace-Hellas έτσι επειδή είπα κακό λόγο για την Ace μας. Η νέα έκδοση 1.2.31.11 είναι available! Qtek.gr Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Βγήκε και η νέα έκδοση για το 8010 από την Ace-Hellas έτσι επειδή είπα κακό λόγο για την Ace μας. Η νέα έκδοση 1.2.31.11 είναι available! Qtek.gr E? Pou thn eides th nea??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Η παλιά δεν ήταν η 1.1.31.11; Έτσι νόμιζα! Συγνώμη λάθος! Ace-hellas sux Νόμιζα ότι θα την έβγαζε λίγο αργότερα μετά την μαμά Qtek. Anyway sorry! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Η παλιά δεν ήταν η 1.1.31.11; Έτσι νόμιζα! Συγνώμη λάθος! Ace-hellas sux Νόμιζα ότι θα την έβγαζε λίγο αργότερα μετά την μαμά Qtek. Anyway sorry! Oxi tipota allo alla me gemises hara kai etrexa sto site me to imei ana heiras... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 exei na epilexeis. ring vibrate,then ring ring+vibrate se kalypsa nomizo... ring+vibrate λογικά ταυτόχρονα εννοεί κι όχι να χτυπήσει και μετά να αρχίσει να δονείται, έτσι; Και κάτι άλλο, από πλευράς ποιότητας κατασκευής είναι απ' ότι έχω ακούσει πολύ καλό αλλά επειδή δεν το έχω δει από κοντά θα ήθελα πολύ και τη γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 ring+vibrate λογικά ταυτόχρονα εννοεί κι όχι να χτυπήσει και μετά να αρχίσει να δονείται, έτσι; Και κάτι άλλο, από πλευράς ποιότητας κατασκευής είναι απ' ότι έχω ακούσει πολύ καλό αλλά επειδή δεν το έχω δει από κοντά θα ήθελα πολύ και τη γνώμη σας. Οχι ταυτόχρονα χτυπάει και δονείται... Υπάρχει επιλογή κουδούνισμα και μετά δόνηση για αυτό που θες.. Απο ποιότητα κατασκευής σκίζει :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts