pnos Δημοσιεύτηκε May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2004 Εχω το ZoneAlarm Pro (ειμαι πολυ ευχαριστημενος) αλλα αντιμετωπιζω ενα ηλιθιο προβλημα!!!!!! Οταν παω να κατεβασω ενα αρχειο απο το νετ με το explorer (οχι με manager) μου βγαζει οτι δεν βρεθηκε η σελιδα... Αν απενεργοποιησω το ZoneAlarm Pro το κατεβαζει κανονικα... :mad: Φανταζομαι οτι φταιει καποια ρυθμιση αλλα οσο και αν ψαξω δεν μπορεσα να το φτιαξω... :eek: PLEASE HELPPPPPPPPPPPP :eek: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 kleise to firewall kai meta ksananoikseto to idio problem exw kai egw kai afto kanw,ena allo problhma epishs pou exw einai ta cookies se kapoies selides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος p@nos (31 Μάι. 2004 , 12:16) Εχω το ZoneAlarm Pro (ειμαι πολυ ευχαριστημενος) αλλα αντιμετωπιζω ενα ηλιθιο προβλημα!!!!!! Οταν παω να κατεβασω ενα αρχειο απο το νετ με το explorer (οχι με manager) μου βγαζει οτι δεν βρεθηκε η σελιδα... Αν απενεργοποιησω το ZoneAlarm Pro το κατεβαζει κανονικα... :mad: Φανταζομαι οτι φταιει καποια ρυθμιση αλλα οσο και αν ψαξω δεν μπορεσα να το φτιαξω... :eek: PLEASE HELPPPPPPPPPPPP :eek: :mad: απενεργοποίησε το «remove private header information» από τις ρυθμίσεις για privacy/cookie control Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pnos Δημ. May 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 απενεργοποίησε το «remove private header information» από τις ρυθμίσεις για privacy/cookie control Οκ το εκανα. ΕφτιΑξε.. Ευχαριστω πολυ με εσωσες :) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts