Jump to content

προγραμμα επαναφορα αρχειων καρτα μνημης sd

vagos1983
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα...εκανα μια βλακειουλα και εκανα κατα λαθος διαμορφωση(κοινως φορματ) στην καρτα sd στο samsung galaxy s2 που εχω.

μηπως γνωριζετε κ αν υπαρχει καποιο προγραμμα επαναφορας διαγραμμενων δεδομενων?για να επαναφερω δεδομενα οπως φωτογραφιες και βιντεο απο την καρτα?

εχω βαλει 2-3 προγραμματα στον υπολογιστη αλλα δεν βγαζω ακρη.

για τις εφαρμογες δε με νοιαζει..με νοιαζει να σωσω φωτογραφιες και βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο.

Καλησπερα...εκανα μια βλακειουλα και εκανα κατα λαθος διαμορφωση(κοινως φορματ) στην καρτα sd στο samsung galaxy s2 που εχω.

μηπως γνωριζετε κ αν υπαρχει καποιο προγραμμα επαναφορας διαγραμμενων δεδομενων?για να επαναφερω δεδομενα οπως φωτογραφιες και βιντεο απο την καρτα?

εχω βαλει 2-3 προγραμματα στον υπολογιστη αλλα δεν βγαζω ακρη.

για τις εφαρμογες δε με νοιαζει..με νοιαζει να σωσω φωτογραφιες και βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο.

Δεν γνωρίζω κάποιο αλλά ρίξε μια ματιά εδώ μήπως κάποιο κάνει δουλειά.

• 5 years later...
Καλησπέρα θελω μια βοήθεια χθες η κορη μου έβλεπε παιδικα στο κινητό μου.ζεσταθηκε παρα πολυ κ ξαφνηκα χαθηκαν ολες η φωτο κ βίντεο κ μουσική απο μεσα ξέρει καποιος ν μου πει τι ν κανω για ν την παρω πισω.δοκιμασα με USB ν μπω στον υπολογιστή αλλά δεν αναγνωρίζει την καρτα SD MEMORY

• 1 month later...

Εχω χρησιμοποιήσει επιτυχως το handy recovery για επαναφορα φωτογραφιων απο sd κινητου.

Αν δεν εχουν πατησει απο πανω αλλα αρχεια(να εχεις βγαλει δηλαδη νεες φωτο) εχεις πιθανοτητες επαναφορας

ενος μερους των αρχειων