vagos1983 Δημοσιεύτηκε June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2012 Καλησπερα...εκανα μια βλακειουλα και εκανα κατα λαθος διαμορφωση(κοινως φορματ) στην καρτα sd στο samsung galaxy s2 που εχω. μηπως γνωριζετε κ αν υπαρχει καποιο προγραμμα επαναφορας διαγραμμενων δεδομενων?για να επαναφερω δεδομενα οπως φωτογραφιες και βιντεο απο την καρτα? εχω βαλει 2-3 προγραμματα στον υπολογιστη αλλα δεν βγαζω ακρη. για τις εφαρμογες δε με νοιαζει..με νοιαζει να σωσω φωτογραφιες και βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Καλησπερα...εκανα μια βλακειουλα και εκανα κατα λαθος διαμορφωση(κοινως φορματ) στην καρτα sd στο samsung galaxy s2 που εχω. μηπως γνωριζετε κ αν υπαρχει καποιο προγραμμα επαναφορας διαγραμμενων δεδομενων?για να επαναφερω δεδομενα οπως φωτογραφιες και βιντεο απο την καρτα? εχω βαλει 2-3 προγραμματα στον υπολογιστη αλλα δεν βγαζω ακρη. για τις εφαρμογες δε με νοιαζει..με νοιαζει να σωσω φωτογραφιες και βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο. Δεν γνωρίζω κάποιο αλλά ρίξε μια ματιά εδώ μήπως κάποιο κάνει δουλειά. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyltana Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλησπέρα θελω μια βοήθεια χθες η κορη μου έβλεπε παιδικα στο κινητό μου.ζεσταθηκε παρα πολυ κ ξαφνηκα χαθηκαν ολες η φωτο κ βίντεο κ μουσική απο μεσα ξέρει καποιος ν μου πει τι ν κανω για ν την παρω πισω.δοκιμασα με USB ν μπω στον υπολογιστή αλλά δεν αναγνωρίζει την καρτα SD MEMORY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Εχω χρησιμοποιήσει επιτυχως το handy recovery για επαναφορα φωτογραφιων απο sd κινητου. Αν δεν εχουν πατησει απο πανω αλλα αρχεια(να εχεις βγαλει δηλαδη νεες φωτο) εχεις πιθανοτητες επαναφορας ενος μερους των αρχειων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts