Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, πόση ώρα σας παίρνει μέχρι να φορτίσει το κινητό πλήρως; Από π.χ. 13% έως στο 100% χωρίς να έχει γίνει shutdown;

Μιλάμε για τον κλασικό αυθεντικό φορτιστή τοίχου που συνδέεται με το καλώδιο στο κινητό.

Ευχαριστώ.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
οως το κατάφερες αυτό;πάνω απο 2 ώρες δεν βγάζω με τίποτα!!!!

Με μαμα ρομ ολα official.βεβαια εγω μεσα στο σπιτι εχω παντα τη φωτεινοτητα στο τερμα χαμηλο και οταν βγαινω εξω το εχω στο μειον -5 αυτοματο.κλειστα δεδομενα που ετσι και αλλιως δε τα χρησιμοποιω.gps off.και το wifi ανοιχτο μονο οταν το χρειαζομαι.συνηθως μου βγαζει 4 με 4,5 ωρες.

2 ωρες μονο? Πολυ λιγο ειναι.γιατι ?

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

γιατί ή θα έω το wifi ανοιχτό ή τα δεδομένα.Φωτεινότητα κάτω απο την μέση,σπάνια στο αυτόματο...

Xiaomi 12 Pro

2 ώρες το θεωρώ και εγώ λίγο... Στις 2 ώρες είμαι στο 50% στην cm11 rom του temasek με ρυθμίσεις για καλύτερο Performance στο boeffla.. Κάτι νομίζω πως σου ρουφάει μπαταρία.. Ψάξτο λίγο :)

2 ώρες το θεωρώ και εγώ λίγο... Στις 2 ώρες είμαι στο 50% στην cm11 rom του temasek με ρυθμίσεις για καλύτερο Performance στο boeffla.. Κάτι νομίζω πως σου ρουφάει μπαταρία.. Ψάξτο λίγο :)

δλδ εσύ με wifi ή 3g συνέχεια ανοιχτό πόσο βγάζεις;

Omega με boefla έχω...

governor zen, profile zen optimal.

Xiaomi 12 Pro

Αρχικά να πω πως το 3G πάντα μου έτρωγε παραπάνω.. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το νορμάλ αλλά τρώει περισσότερη μπαταρία σε σχέση με το wifi..

Θα βγάλω σίγουρα 4 ώρες οθόνης.. Σε περιπτώσεις που μιλήσω πολύ ώρα στο τηλέφωνο ή παίζω για πολύ ώρα παιχνίδια θα βγάλω λιγότερη.

Η φωτεινότητα συνήθως στο αυτόματο όμως περνάω χρόνο έξω οπότε πάει και σε υψηλά επίπεδα.

Governor δεν υπάρχει zen.. Το scheduler θα λες.. Το οποίο είναι για καλύτερη μπαταρία και το χρησιμοποιώ συχνά. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος :)

Greenify χρησιμοποιείς; Αν όχι, βάλτο.. Είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Και πιθανότατα κάτι σου τρώει μπαταρία οπότε θα χρειαστεί

Συγνώμη αν ακούγομαι απότομος... :P Απλά νυστάζω, όπως μπορείς να φανταστείς από την ώρα που γράφω το post :/

έχεις δίκιο εγώ έκανα λάθος...

zzmoove governor έχω και με το greenify έχω παγώσει τα πάντα.

θα συνεχίσω να το ψάχνω.

Xiaomi 12 Pro

Εγώ πάντως παιδιά αγόρασα καινούργια μπαταρία και ξεμπέρδεψα.

Με την official 4.3 έχω την ίδια απόδοση που είχα όταν το αγόρασα με την 4.0

Μετά από δύο περίπου χρόνια που το έχω ότι και να έκανα η μπαταρία δεν κρατούσε.

Πιστεύω πως αν χρησιμοποιούμε πολύ την συσκευή στον χρόνο πάνω πρέπει να αλλαχθεί η μπαταρία.

Το κόστος άλλωστε είναι γελοίο

σε ζηλεύω.

καλό είναι πιστεύω να λέμε και πως το καταφέρνουμε αυτό.

Η χρηση αυτη ειναι κυριως browser.Φωτεινοτητα στο μηδεν μεσα στο σπιτι και εξω αυτοματο.βεβαια να πω πως το κινητο εγω το εχω παρει καινουργιο φετος το μαρτιο.ειναι καινουργια η μπαταρια.ισως σε ενα χρονο να χρειαζομαι και εγω καινουργια μπαταρια για να ξαναδω τετοια νουμερα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 7-12 ΩΡΕΣ ΕΧΩ Α;ΛΛΑΞΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ HARD RESET ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΔΙΟ.ΠΑΝΤΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 7-12 ΩΡΕΣ ΕΧΩ Α;ΛΛΑΞΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ HARD RESET ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΔΙΟ.ΠΑΝΤΑ.

για αρχή γράφε με μικρά.

με καινούρια μπαταρία και καινούριο φορτιστή έκανε πάλι τόσες ώρες;

Αυτό σημαίνει πως είναι ελαττωματική η θύρα micro usb του κινητού.

Αν έχεις ακόμα εγγύηση πήγαινε το στο σερβις.

Xiaomi 12 Pro

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό φταίει.

Αν έχει κανένα φίλος σου το s3 δώστου την μπαταρία σου να δει πως φορτίζει βέβαια για να έχεις έναν μπούσουλα.

Xiaomi 12 Pro

Μπαταρια σημερα.....ιντερνετ με wifi, play store, διαφορες εφαρμογες,λιγο παιχνιδι avp evolution.με archidroid rom 4.3 και boeffla kernel 5.3 beta 3.φωτεινοτητα μη αυτοματο στο μηδεν Edited by antriou23

Εμένα είχε το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε το εργοστασιακό καλώδιο φόρτισης. Με το που το άλλαξα λύθηκε το πρόβλημα.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Εμένα είχε το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε το εργοστασιακό καλώδιο φόρτισης. Με το που το άλλαξα λύθηκε το πρόβλημα.

οντως φιλε μου το καλωδιο παιζει μεγαλο ρολο και εγω ειχα παλια με το καλωδιο ειχε κοπη μεσα ενα σιδερακι και αργουσε πολυ να φορτησει οποτε αλλαξε και το καλωδιο και δες το και μας λεσ

Μπαταρια σημερα.....ιντερνετ με wifi, play store, διαφορες εφαρμογες,λιγο παιχνιδι avp evolution.με archidroid rom 4.3 και boeffla kernel 5.3 beta 3.φωτεινοτητα μη αυτοματο στο μηδεν

Παρομοίως με τον συνονόματο αν και δεν εχω τις ιδιες ωρες ακομα αλλα αναλογικά αν το παμε στα ιδια μας βλεπω.

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2014-06-12-22-17-09_zpsetfr0vwy.png

Επισης με archidroid rom 4.3 και boeffla φωτεινότητα οθονης μεχρι να ρθω σπιτι στο φουλ και μετα στο αυτόματο στην μεση.

Με wifi ολη μερα ανοικτο ιντερνετ , mail, λιγο radio και διαφορες αλλες εφαρμογες

Βεβαια να πω πως η μπαταρια ειναι τριων εβδομαδων καινούργια γιατι με την αλλη που εχει κλεισει σχεδον δυο χρονια με τιποτα τετοια αυτονομία

Xiaomi 12 Pro