rufous Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Παιδιά, πόση ώρα σας παίρνει μέχρι να φορτίσει το κινητό πλήρως; Από π.χ. 13% έως στο 100% χωρίς να έχει γίνει shutdown; Μιλάμε για τον κλασικό αυθεντικό φορτιστή τοίχου που συνδέεται με το καλώδιο στο κινητό. Ευχαριστώ. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 2 ωριτσες περίπου. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Η χθεσινη χρηση του κινητου Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 οως το κατάφερες αυτό;πάνω απο 2 ώρες δεν βγάζω με τίποτα!!!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 οως το κατάφερες αυτό;πάνω απο 2 ώρες δεν βγάζω με τίποτα!!!! Με μαμα ρομ ολα official.βεβαια εγω μεσα στο σπιτι εχω παντα τη φωτεινοτητα στο τερμα χαμηλο και οταν βγαινω εξω το εχω στο μειον -5 αυτοματο.κλειστα δεδομενα που ετσι και αλλιως δε τα χρησιμοποιω.gps off.και το wifi ανοιχτο μονο οταν το χρειαζομαι.συνηθως μου βγαζει 4 με 4,5 ωρες. 2 ωρες μονο? Πολυ λιγο ειναι.γιατι ? Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 γιατί ή θα έω το wifi ανοιχτό ή τα δεδομένα.Φωτεινότητα κάτω απο την μέση,σπάνια στο αυτόματο... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 2 ώρες το θεωρώ και εγώ λίγο... Στις 2 ώρες είμαι στο 50% στην cm11 rom του temasek με ρυθμίσεις για καλύτερο Performance στο boeffla.. Κάτι νομίζω πως σου ρουφάει μπαταρία.. Ψάξτο λίγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 2 ώρες το θεωρώ και εγώ λίγο... Στις 2 ώρες είμαι στο 50% στην cm11 rom του temasek με ρυθμίσεις για καλύτερο Performance στο boeffla.. Κάτι νομίζω πως σου ρουφάει μπαταρία.. Ψάξτο λίγο :) δλδ εσύ με wifi ή 3g συνέχεια ανοιχτό πόσο βγάζεις; Omega με boefla έχω... governor zen, profile zen optimal. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αρχικά να πω πως το 3G πάντα μου έτρωγε παραπάνω.. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το νορμάλ αλλά τρώει περισσότερη μπαταρία σε σχέση με το wifi.. Θα βγάλω σίγουρα 4 ώρες οθόνης.. Σε περιπτώσεις που μιλήσω πολύ ώρα στο τηλέφωνο ή παίζω για πολύ ώρα παιχνίδια θα βγάλω λιγότερη. Η φωτεινότητα συνήθως στο αυτόματο όμως περνάω χρόνο έξω οπότε πάει και σε υψηλά επίπεδα. Governor δεν υπάρχει zen.. Το scheduler θα λες.. Το οποίο είναι για καλύτερη μπαταρία και το χρησιμοποιώ συχνά. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος :) Greenify χρησιμοποιείς; Αν όχι, βάλτο.. Είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Και πιθανότατα κάτι σου τρώει μπαταρία οπότε θα χρειαστεί Συγνώμη αν ακούγομαι απότομος... :P Απλά νυστάζω, όπως μπορείς να φανταστείς από την ώρα που γράφω το post :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 έχεις δίκιο εγώ έκανα λάθος... zzmoove governor έχω και με το greenify έχω παγώσει τα πάντα. θα συνεχίσω να το ψάχνω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εγώ πάντως παιδιά αγόρασα καινούργια μπαταρία και ξεμπέρδεψα. Με την official 4.3 έχω την ίδια απόδοση που είχα όταν το αγόρασα με την 4.0 Μετά από δύο περίπου χρόνια που το έχω ότι και να έκανα η μπαταρία δεν κρατούσε. Πιστεύω πως αν χρησιμοποιούμε πολύ την συσκευή στον χρόνο πάνω πρέπει να αλλαχθεί η μπαταρία. Το κόστος άλλωστε είναι γελοίο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Χτες με archidroid rom και boeffla kernel Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 σε ζηλεύω. καλό είναι πιστεύω να λέμε και πως το καταφέρνουμε αυτό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 σε ζηλεύω. καλό είναι πιστεύω να λέμε και πως το καταφέρνουμε αυτό. Η χρηση αυτη ειναι κυριως browser.Φωτεινοτητα στο μηδεν μεσα στο σπιτι και εξω αυτοματο.βεβαια να πω πως το κινητο εγω το εχω παρει καινουργιο φετος το μαρτιο.ειναι καινουργια η μπαταρια.ισως σε ενα χρονο να χρειαζομαι και εγω καινουργια μπαταρια για να ξαναδω τετοια νουμερα Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex71 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 7-12 ΩΡΕΣ ΕΧΩ Α;ΛΛΑΞΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ HARD RESET ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΔΙΟ.ΠΑΝΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 7-12 ΩΡΕΣ ΕΧΩ Α;ΛΛΑΞΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ HARD RESET ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΔΙΟ.ΠΑΝΤΑ. για αρχή γράφε με μικρά. με καινούρια μπαταρία και καινούριο φορτιστή έκανε πάλι τόσες ώρες; Αυτό σημαίνει πως είναι ελαττωματική η θύρα micro usb του κινητού. Αν έχεις ακόμα εγγύηση πήγαινε το στο σερβις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex71 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω ειμαι καινουργιος συγνωμη για τα κεφαλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Κατά πάσα πιθανότητα αυτό φταίει. Αν έχει κανένα φίλος σου το s3 δώστου την μπαταρία σου να δει πως φορτίζει βέβαια για να έχεις έναν μπούσουλα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Μπαταρια σημερα.....ιντερνετ με wifi, play store, διαφορες εφαρμογες,λιγο παιχνιδι avp evolution.με archidroid rom 4.3 και boeffla kernel 5.3 beta 3.φωτεινοτητα μη αυτοματο στο μηδεν Edited June 9, 2014 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 7-12 ΩΡΕΣ ΕΧΩ Α;ΛΛΑΞΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ HARD RESET ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΔΙΟ.ΠΑΝΤΑ. Εμένα είχε το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε το εργοστασιακό καλώδιο φόρτισης. Με το που το άλλαξα λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Εμένα είχε το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε το εργοστασιακό καλώδιο φόρτισης. Με το που το άλλαξα λύθηκε το πρόβλημα. οντως φιλε μου το καλωδιο παιζει μεγαλο ρολο και εγω ειχα παλια με το καλωδιο ειχε κοπη μεσα ενα σιδερακι και αργουσε πολυ να φορτησει οποτε αλλαξε και το καλωδιο και δες το και μας λεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μπαταρια σημερα.....ιντερνετ με wifi, play store, διαφορες εφαρμογες,λιγο παιχνιδι avp evolution.με archidroid rom 4.3 και boeffla kernel 5.3 beta 3.φωτεινοτητα μη αυτοματο στο μηδεν Παρομοίως με τον συνονόματο αν και δεν εχω τις ιδιες ωρες ακομα αλλα αναλογικά αν το παμε στα ιδια μας βλεπω. http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2014-06-12-22-17-09_zpsetfr0vwy.png Επισης με archidroid rom 4.3 και boeffla φωτεινότητα οθονης μεχρι να ρθω σπιτι στο φουλ και μετα στο αυτόματο στην μεση. Με wifi ολη μερα ανοικτο ιντερνετ , mail, λιγο radio και διαφορες αλλες εφαρμογες Βεβαια να πω πως η μπαταρια ειναι τριων εβδομαδων καινούργια γιατι με την αλλη που εχει κλεισει σχεδον δυο χρονια με τιποτα τετοια αυτονομία Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Κανένα λινκ για την archidroid παίζει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-archidroid-v1-7-16-power-hands-t2228171 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-archidroid-v1-7-16-power-hands-t2228171 Ευχαριστώ,την είχα περάσει ήδη.:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts