efthimis31 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Χαχα κι εγω το ίδιο Ευθυμη. Βέβαια χωρίς wipe δεν είναι προβλημα ούτε ταλαιπωρία. Το κατέβασμα είναι για μένα αλλα στο γραφείο με Torrents κατεβαίνει σε 2 ωρίτσες. Εγω πάντως για να καταπολεμησω την αστάθεια μου, έκανα τα πάντα ώστε να μην με συμφέρει να πουλησω το Siii :lol: Πλέον η V23 με το leaked LI5 είναι καλύτερη απ ότι προσδοκουσα. Μέχρι και οι contacts συγκινήθηκαν και ανοίγουν λίγο πιο γρηγορα:) Η αλήθεια είναι ότι χωρίς full wipe είναι διαδικασία πραγματικά εύκολη και γρήγορη οπότε αξίζει και τον κόπο.. Από την άλλη όταν έχεις τον χ, ψ Κώστα, Ηλία, Χάρη, κτλ να έχουν δοκιμάσει κάτι πιο μπροστά με θετικό feedback δεν μπορείς παρά να ακολουθήσεις!! Και η αλήθεια είναι ότι με τις Jelly Bean πάνω το s3 είναι όνειρο :D, απίστευτα εκρηκτικό και γρήγορο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 καλησπερα η 25 τι ωρα θα ειναι ετοιμη να ξερω για να βαλω ξυπνητηρι ; την 24 θα την προσπερασω γιατι δεν μου αρεσει το νουμερο!:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 δοκιμασε κανενας το theme του motomoto00 με την v23? ειναι συμβατο η οχι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 παιδια ειμαστε σε αντιπαραθεση με τον αδερφο μου γιατι μου λεει οτι δεν υπαρχει λογος για custom rom τι μπορω να του φερω ως επιχειρημα? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 παιδια ειμαστε σε αντιπαραθεση με τον αδερφο μου γιατι μου λεει οτι δεν υπαρχει λογος για custom rom τι μπορω να του φερω ως επιχειρημα? Η συσκευή τρέχει μια χαρά με official firmware.το έχουμε πει πολλές φορές ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει ανάγκη από πολλά "σκαλίσματα". Αυτό που χρειάζεσαι ίσως δεν είναι custom ROM, αλλά πέρασμα jb μέσω Odin (επειδή θα αργήσεις να τη πάρεις επίσημα) και ίσως πάλι root για κάποιες εφαρμογές, αν χρησιμοποιείς ή να αφαιρέσεις εφαρμογές συστήματος που δε χρειάζεσαι. Επίσης με το root θα μπορείς να περάσεις σχεδόν ότι μοντα έχουν μέσα οι custom ROM. Από την άλλη βέβαια, αν δεν είσαι πολύ έμπειρος με αυτά ή δεν έχεις πολύ χρόνο, περνάς μια omega, για κυρίως οπτική ανανέωση της συσκευής, αλλά και κάποια extra tweaks όπου θα δώσουν ένα μικρό boost στη συσκευή σου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) δοκιμασε κανενας το theme του motomoto00 με την v23? ειναι συμβατο η οχι? 99,9% ειμαι σιγουρος οτι δουλευει..Δεν εχω συσκευη οπως ξερεις αλλα ανοιξα την ρομ και ειδα..Βαζω 00,1% οτι δεν δουλευει, μηπως και μου ξεφυγε κατι..Αν δοκιμασει καποιος και θελει ενημερωνει..Ευχαριστω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756 Edited September 10, 2012 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 99,9% ειμαι σιγουρος οτι δουλευει..Δεν εχω συσκευη οπως ξερεις αλλα ανοιξα την ρομ και ειδα..Βαζω 00,1% οτι δεν δουλευει, μηπως και μου ξεφυγε κατι..Αν δοκιμασει καποιος και θελει ενημερωνει..Ευχαριστω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756 ρωτησα γιατι ειδα οτι η 23 εχει τα 15 toggles και ειπα μηπως δεν κουμπωσει καλα το θεμα η δεν παιζει ρολο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) ρωτησα γιατι ειδα οτι η 23 εχει τα 15 toggles και ειπα μηπως δεν κουμπωσει καλα το θεμα η δεν παιζει ρολο? Μεσα στο θεμα εχω βαλει τα εικονιδια για 15 toggles..Αρα νομιζω οτι δουλευει ρολοι...Απλα οταν παρω την συσκευη θα δωσω ενημερωση για να ειμαι 100% σιγουρος για ολα.. Edited September 10, 2012 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 καλησπερα η 25 τι ωρα θα ειναι ετοιμη να ξερω για να βαλω ξυπνητηρι ; την 24 θα την προσπερασω γιατι δεν μου αρεσει το νουμερο!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κι εγώ έχω μείνει στην 13.1 Κάθε φορά που άρχιζα να σκέφτομαι να προχωρήσω στη JB έβγαινε και νέα έκδοση. Και μιας που είναι όλες ακόμη beta έχω αποφασίσει να κάνω υπομονή για τις πρώτες official. Ελπίζω να έρθει το καλό το πράγμα όσο κι αν αργήσει! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Τζάμπα υπομονή κανεις! Βάλε την v23 και είσαι άρχοντας ;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Τζάμπα υπομονή κανεις! Βάλε την v23 και είσαι άρχοντας ;) συμφωνω το αξιζει :-) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 ελα κι εσυ στην παρεα μας . μπορεις!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 ελα κι εσυ στην παρεα μας . μπορεις!!!!:) να ρωτησω κατι τα 15 τογκλες... :) ειναι αυτα που εχει στη μπαρα wi fi bt φακος κτλ? αν ναι εγω περασα την 23 χωρις φουλ wipe κ δε μου τα εβγαλε αααν ειναι αυτα ... τωρα παω να περασω το θεμα του μοτο αλλα κολλησε το κινητο απο οτι φαινεται ρε ****το! Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) να ρωτησω κατι τα 15 τογκλες... :) ειναι αυτα που εχει στη μπαρα wi fi bt φακος κτλ? αν ναι εγω περασα την 23 χωρις φουλ wipe κ δε μου τα εβγαλε αααν ειναι αυτα ... τωρα παω να περασω το θεμα του μοτο αλλα κολλησε το κινητο απο οτι φαινεται ρε ****το! είναι αυτά : 15 Toggle Buttons Mod for Omega v23 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31363407&postcount=19819 screenshots (συνημμένα) : omega 23 jb χωρίς τα 15 Toggle , omega 23 με , και τα υπόλοιπα τρία omega 23 με Theme Motomoto00 (@parafron4 τρέχουν σωστά) αν θέλεις περισσότερο χώρο στις αρχικές οθόνες : CWM_SecLauncher2_4x5_SCR_on.DLI5.zip , http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848582 http://img402.imageshack.us/img402/9589/000ntc.png Edited September 11, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) να ρωτησω κατι τα 15 τογκλες... :) ειναι αυτα που εχει στη μπαρα wi fi bt φακος κτλ? αν ναι εγω περασα την 23 χωρις φουλ wipe κ δε μου τα εβγαλε αααν ειναι αυτα ... τωρα παω να περασω το θεμα του μοτο αλλα κολλησε το κινητο απο οτι φαινεται ρε ****το! Μαλλον κατι δεν εκανες σωστα..Μηπως περασες το θεμα απο εξωτερικη μνημη??(Παντα απο εσωτερικη μνημη φλασαρουμε,απλα το υπενθυμιζω..)Παντως για να περασετε το θεμα, πρεπει πρωτα να περασετε οτι εξτρα mod εχει η ρομ, να κανετε ενα nandroid backup και μετα να φλασαρετε το θεμα απο πανω..(Για να κατσει καλυτερα) @tora33 Να σαι καλα Γιωργο για την δοκιμη..Ελπιζω σημερα να παρω την συσκευη απ'οτι μου ειπαν.. Edited September 11, 2012 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 @tora33 Να σαι καλα Γιωργο για την δοκιμη..Ελπιζω σημερα να παρω την συσκευη απ'οτι μου ειπαν.. Ναι Σταύρο πάρε την συσκευή από το service για να δοκιμάσεις (και να εμπλουτίσεις ) το θέμα σου στην νέα omega , πάντως "κούμπωσε" καλά και στην νέα omega Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Μπήκα στον πειρασμό με όσα μου γράψατε παραπάνω. Άρχισα ήδη τα back up κι έβαλα να κατεβαίνει η 23. Ερώτηση για κάτι απλό που ποτέ δεν έμαθα. Θέλω να κρατήσω όλα τα passwords από wi-fi δίκτυα στα οποία μπαίνω συχνά (σπίτια φίλων - καφετέριες). Είναι σπαστικό επειδή θα κάνω full wipe να πρέπει να τα περάσω ξανά ζητώντας τα ένα ένα. Με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δείτε κι ενα βιντεακι απο την V23. Δεν ειναι το καλυτερο γιατι το τραβηξα με το ipad 2, το οποιο εκτος απο κακη εικονα δεν μ αφηνε να χειριστώ σωστα την συσκευη επειδη το κρατουσα με το ενα χερι και μου εκρυβε πολλες φορες το πεδιο. https://www.dropbox.com/s/etkxujrccmu1gmb/Video%2011-9-12%201%2017%2019%20%CF%80.%CE%BC..mov Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Μπήκα στον πειρασμό με όσα μου γράψατε παραπάνω. Άρχισα ήδη τα back up κι έβαλα να κατεβαίνει η 23. Ερώτηση για κάτι απλό που ποτέ δεν έμαθα. Θέλω να κρατήσω όλα τα passwords από wi-fi δίκτυα στα οποία μπαίνω συχνά (σπίτια φίλων - καφετέριες). Είναι σπαστικό επειδή θα κάνω full wipe να πρέπει να τα περάσω ξανά ζητώντας τα ένα ένα. Με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω; Μπορεις να κατεβασεις καποια εφαρμογη απο το play οπως το APN Backup & Restore. Νομίζω γίνεται και με το Titanium backup pro ----->Wi-Fi Access Points Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 A ok. Το έχω αγορασμένο το Titanium άλλωστε! Ευχαριστώ!! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Το μονο που δεν εχει λυθει ως τωρα με την LI5 ειναι αυτο το Bag του dialer που οταν πατας για να καλεσεις καποιον σου βγαζει στιγμιαια την φωτογραφια αυτου που καλεσες τελευταιο. Επισης το κανει και οταν σε καλουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 παιδια ποια ειναι καλυτερη σταθερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 παιδια ποια ειναι καλυτερη σταθερη? Βάλε την τελευταία και είσαι κούκλος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλησπέρα παιδιά εγω έχω ένα θέμα με την τελευταία ρόμ μου φαίνεται πολυ βαριά όλο κολλάει μήπως φταίει που την πέρασα χωρίς foul wipe αλλα η μνήμη ράμ είναι συνέχεια πάνω απο 650 με πολυ λίγα ελεύθερα.μετα απο ρεσταρτ όλα καλα μετα απο λίγο πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 σου κολλαει καπου συγκεκριμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts