antilonely Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Αντιμετωπιζοντας ενα θεμα με το LiveKey (στα Sony Smart Headset) κατα το οποιο δεν λειτουργει σαν πληκτρο στο SGS3 ενω τα υπολοιπα κουμπια κ φυσικα ο ηχος ειναι μια χαρα, ανακαλυψα πως αν απενεργοποιησουμε το ContextAwareServices απο τις ρυθμισεις>εφαρμογες>ολες, παυει να εμφανιζεται αυτο με τις προτεινομενες εφαρμογες ηχου στις ειδοποιησεις. Δεν βρηκα κατι αλλο που να μην λειτουργει μετα απο το παραπανω disable.. Παντως αν κανενας ξερει τιποτα για το Livekey ας στειλει ενα PM.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Στην ομεγα την 9 εχει στο swype το dragon go αλλα δεν μου δουλευει ξερετε απο που μπορω να το ρυθμισω και αν αναγνωριζει ελληνικα οπως το φοβερο dragon dictation στο iphone? Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polil91 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 εχει παρατηρησει κανενας στην ωμεγα 9 και 9,1 να ανοιγοκλεινει απο μονη της η οθονη στα καλα καθουμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 εχει παρατηρησει κανενας στην ωμεγα 9 και 9,1 να ανοιγοκλεινει απο μονη της η οθονη στα καλα καθουμενα? όχι , δεν μου έχει συμβεί Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 εχει παρατηρησει κανενας στην ωμεγα 9 και 9,1 να ανοιγοκλεινει απο μονη της η οθονη στα καλα καθουμενα? Μάλλον κάποια εφαρμογη που εχεις περάσει σου κανει την ζημιά . Δεν εχω διαβάσει να εχει η rom τετοια προβλήματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 παιδες πως κανω ροοτ το σ3 θελω να φλασαρο την ομεγα!!!αν φλασαρο με odin to kernel του siyah θα ειμαι οκ???η θελει στην αρχη μονο του chainfire???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 παιδες πως κανω ροοτ το σ3 θελω να φλασαρο την ομεγα!!!αν φλασαρο με odin to kernel του siyah θα ειμαι οκ???η θελει στην αρχη μονο του chainfire????Διάβασες τον οδηγό και δεν έβγαλες άκρη; :rolleyes: link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) παιδες πως κανω ροοτ το σ3 θελω να φλασαρο την ομεγα!!!αν φλασαρο με odin to kernel του siyah θα ειμαι οκ???η θελει στην αρχη μονο του chainfire???? Kαλησπερα και σε εσενα αγορινα.. Εδω θα βρεις πως κανεις root απο τον κ.Tyxerakia,που εκανε κοπο για να μας τα γραψει και δουλευουν ολα αψογα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Βημα,βημα,αναλυτικα και εισαι O.K με το root,που θελεις να κανεις. Εδω απο τον δημιουργο της οmega rom κ.ioathe,ο τροπος που θα flashareis οποια απο τις roms του επιθυμεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4147924#post4147924 Bημα,βημα και εισαι O.K και με αυτο μονο. Για kernel που αναφερεις.. Διαλεγεις οτι υπαρχει και σου αρεσει,αφου πρωτα καταλαβεις τι σου προσφερει ο καθε ενας απο αυτους (+/-). Υ.Γ Οχι δεν flashareis τον siyah και δεν θα εισαι Ο.Κ με αυτον,θελει του Chainfire (Cf) στην αρχη,για να αποκτησει root η συσκευη σου. Καλη επιτυχια. edit : OculatusAbis ημουν onquote κανα 15λεπτο και δεν διαβασα την παραθεση σου,στο S2 εισαι ακομα με GB = 10.4 omega οπως γραφει και στην υπογραφη σου ? Απο περιεργεια ρωταω..:rolleyes: (p.m Υes/Νo οταν μπορεις..) Edited July 24, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Kαλησπερα και σε εσενα αγορινα.. Εδω θα βρεις πως κανεις root απο τον κ.Tyxerakia,που εκανε κοπο για να μας τα γραψει και δουλευουν ολα αψογα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Βημα,βημα,αναλυτικα και εισαι O.K με το root,που θελεις να κανεις. Εδω απο τον δημιουργο της οmega rom κ.ioathe,ο τροπος που θα flashareis οποια απο τις roms του επιθυμεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4147924#post4147924 Bημα,βημα και εισαι O.K και με αυτο μονο. Για kernel που αναφερεις.. Διαλεγεις οτι υπαρχει και σου αρεσει,αφου πρωτα καταλαβεις τι σου προσφερει ο καθε ενας απο αυτους (+/-). Υ.Γ Οχι δεν flashareis τον siyah και δεν θα εισαι Ο.Κ με αυτον,θελει του Chainfire (Cf) στην αρχη,για να αποκτησει root η συσκευη σου. Καλη επιτυχια. edit : OculatusAbis ημουν onquote κανα 15λεπτο και δεν διαβασα την παραθεση σου,στο S2 εισαι ακομα με GB = 10.4 omega οπως γραφει και στην υπογραφη σου ? Απο περιεργεια ρωταω..:rolleyes: (p.m Υes/Νo οταν μπορεις..) ευχαριστώ για την βοήθεια ολα πηγαν καλα με το ρουταρισμα!!!!σε λίγο θα περασο και την ομεγα ποιον κερνελ μου προτείνεται στο s2 τα αγαπημενα μου ηταν neak speedmod kai abyss???περιμένω προτάσεις!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 ελαβα σημερα ρουταρα φλασαρα και ετοιμαζομαι να παιξω με την αγαπημενη μου ωμεγα!!!! επρεπε να εχεις φτιαξει και για το 1 ρε γιαννη! να τα ειχα στη σειρα:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 ευχαριστώ για την βοήθεια ολα πηγαν καλα με το ρουταρισμα!!!!σε λίγο θα περασο και την ομεγα ποιον κερνελ μου προτείνεται στο s2 τα αγαπημενα μου ηταν neak speedmod kai abyss???περιμένω προτάσεις!!!!!!! Franco, Siyah, GalaxSih... Εγώ αυτούς του 3 έχω ξεχωρίσει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 ευχαριστώ για την βοήθεια ολα πηγαν καλα με το ρουταρισμα!!!!σε λίγο θα περασο και την ομεγα ποιον κερνελ μου προτείνεται στο s2 τα αγαπημενα μου ηταν neak speedmod kai abyss???περιμένω προτάσεις!!!!!!! Και ο Stock είναι πολύ καλός ελαβα σημερα ρουταρα φλασαρα και ετοιμαζομαι να παιξω με την αγαπημενη μου ωμεγα!!!! επρεπε να εχεις φτιαξει και για το 1 ρε γιαννη! να τα ειχα στη σειρα:D:D :lol::lol: @όλους, Ξεκίνησα την νέα Omega v10 .. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Και ο Stock είναι πολύ καλός :shock::shock: @όλους, Ξεκίνησα την νέα Omega v10 .. Πολυ καλος και old classic για το μεγαλυτερο ποσοστο των Users ανα τον κοσμο.. (70% και πανω).:lol: Το αλλο 30% ακομα την ψαχνει,γιατι δεν τον καλυπτει..:lol: Kαι θα συνεχισει να την ψαχνει και στο S104..:lol: Πανω στο XXBLG6 να υποθεσουμε η νεα δουλεια..? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610 / http://www.hotfile.com/dl/164381873/eeaa64e/I9300XXBLG6_I9300OXABLG6_BTU.zip.html https://sites.google.com/site/rizandroid/sgs3lat http://www.androidcentral.com/samsung-kills-local-search-international-galaxy-s-iii-stability-update Kαλη επιτυχια και με μικρη προσμονη και στην 10..:!: Franco, Siyah, GalaxSih... Εγώ αυτούς του 3 έχω ξεχωρίσει ;) O Ninphetamin δεν σου λεει τιποτα..? Που σε απογοητευσε και δεν τον ξεχωρησες φιλε Ευθυμη..? Εκτος και αν δεν προλαβες να τον δοκιμασεις,μιας και οι 3 παρα πανω θα σου εφαγαν πολυ χρονο..! ελαβα σημερα ρουταρα φλασαρα και ετοιμαζομαι να παιξω με την αγαπημενη μου ωμεγα!!!! επρεπε να εχεις φτιαξει και για το 1 ρε γιαννη! να τα ειχα στη σειρα:D Σημαντικη η απωλεια σου..!!! Καλως ηρθες...!!! Μου το ειπες στις 21 Ιούλ και το εκανες... Για τους αλλους τι λες,θα τα καταφερουμε..? Edited July 25, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 1η ερωτηση μου κανει fc το phone... ξερουμε κατι; δηλαδη περνω κανονικα τηλεφωνο αλλα οταν με περνουν δε χτυπαει η συσκευη ενω στον αλλον καλει κανονικα κ αμεσως κλεινει και το δικο μου κανει fc phone.android μενει χωρις σημα και ξαναψαχνει μετα... 2η η ανιχνευση ματιων δουλευει? φανταστικη ειναι γιαννη ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 1η ερωτηση μου κανει fc το phone... ξερουμε κατι; δηλαδη περνω κανονικα τηλεφωνο αλλα οταν με περνουν δε χτυπαει η συσκευη ενω στον αλλον καλει κανονικα κ αμεσως κλεινει και το δικο μου κανει fc phone.android μενει χωρις σημα και ξαναψαχνει μετα... 2η η ανιχνευση ματιων δουλευει? φανταστικη ειναι γιαννη ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ! δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, εγώ θα την εγκαθιστούσα πάλι με full wipe Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 ξερω να φλασαρω φιλε μου!μολις πηρα τη συσκευη ρουταρα κ φλασαρα οπως εκανα και στο sgs1,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) ξερω να φλασαρω φιλε μου!μολις πηρα τη συσκευη ρουταρα κ φλασαρα οπως εκανα και στο sgs1,2 ξέρω ότι ξέρεις φίλε , γνωστός είσαι από τα προηγούμενα sgs που είχα - έχω κι εγώ , απλά όταν σε μένα δεν κάθετε καλά η rom , δεν ψάχνω λύσεις , γιατί ίσως υπάρχουν κι άλλα προβλήματα που δεν τα πρόσεξα την φλασάρω πάλι και λύνονται τα προβλήματα , πάντα φλασάρω με full wipe και την δοκιμάζω χωρίς να βάλω εφαρμογές κ.λ.π. , μόνο έτσι καταλαβαίνω αν έχει προβλήματα η rom (το κάνω αυτό περισσότερο γιατί περνάω ένα μισάωρο ευχάριστα , χωρίς full wipe αισθάνομαι ότι δεν έκανα αναβάθμιση) edit ναι η η ανίχνευση ματιών δουλεύει , ρυθμίσεις/Εμφάνιση/Έξυπνη διαμονή , ξέρεις Edited July 25, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) ξερω να φλασαρω φιλε μου!μολις πηρα τη συσκευη ρουταρα κ φλασαρα οπως εκανα και στο sgs1,2 Φιλαρακο μου mantzare... Oχι απλα ξερεις να flashareis.. Aλλα εισαι γαταρος με πεταλα και μεγαλος γνωστης..:!: Αλλα κανε ξανα,αυτο που σου λεει ο Γιωρικας απο πανω (tora33),χωρις να του κρατας κακια. Δωσε εμφαση στο full wipe χωρις το setup σου για αρχη,μεχρι να σιγουρευτεις οτι ολα Ο.Κ. Δεν εχει κανενα προβλημα η rom με τα phone.android και κ.λ.π. !! Ειναι και αυτος Γαταρος με μεγαλες περγαμινες στην συντροφια μας και νομιζω πως θα λυθει το προβληματακι με την μια. Μην μου τα χωσεις και εμενα mantzarino μου,λιγο ταλαιπωρια ακομα με το flashing και θα εισαι κουκλος. Δεν σε αρχιζω στα clear data και στα αλλα φου μαν τζου γιατι θα σε παιδεψω παραπανω...!!!! :lol: Και μονος σου και χωρις να με ακουσεις,ειμαι σιγουρος πως εσυ θα την βρεις την ακρη και θα την πεις και σε εμας να γινουμε καλυτεροι. Η ανιχνευση ματιων δουλευει κανονικα,αλλα απο οτι εχω διαβασει απο πολλους Users,τους παιδευει καπως μεχρι να βρουνε την ακρη και σε stock κατασταση ακομα. Θα την βρεις και σε αυτο την ακρη με τους φωτισμους χωρου και τις αποστασεις που διαβαζω κατα καιρους απο πολλους,οσον αφορα αυτην την λειτουργια. Η αληθεια ειναι,πως δεν την χρησιμοποιω καθολου φιλε μου αυτην την λειτουργια και δεν γνωριζω καλα. ( Homo sapiens ειμαι ακομα σε αυτο..:lol: χιουμορακι..!!) edit : Tην Καλησπερα μου και στον Γιωρικα,που τωρα ειδα το απο πανω σου post 01:48.. Ημουν on quote και δεν το προσεξα οταν εγραφα. Την Καληνυχτα μου. Edited July 25, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 βρε δε κραταω κακια σε κανεναν δε με πειραξε κανεις!!!:p:p απλα μου κανε εντυπωση που δε μου κατσε καλα στην αρχη και ειχα αρχισει και νυσταζα!!!χαχαχαχα απλα η μεταφορα ρυθμισεων απο το σγσ2 μου κανε αυτο το θεμα απ οσο καταλαβα και γω! ολα καλα τωρα και ολα σουπερ οπως σε ολες τις ωμεγα!!!! εκτος απο το μαρκετ που δε θελει να μου κανει ενημερωση αλλα που θα παει κ αυτο!!! αντε για την 10 τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 βρε δε κραταω κακια σε κανεναν δε με πειραξε κανεις!!!:p:p απλα μου κανε εντυπωση που δε μου κατσε καλα στην αρχη και ειχα αρχισει και νυσταζα!!!χαχαχαχα απλα η μεταφορα ρυθμισεων απο το σγσ2 μου κανε αυτο το θεμα απ οσο καταλαβα και γω! ολα καλα τωρα και ολα σουπερ οπως σε ολες τις ωμεγα!!!! εκτος απο το μαρκετ που δε θελει να μου κανει ενημερωση αλλα που θα παει κ αυτο!!! αντε για την 10 τωρα Αν θες το νεο Google Play πριν να βγει η v.10, κατεβασε απο εδω...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 οχι οκ εφτιαξε εσβησα το google account και το ξαναβαλα και ολα οκ τωρα παλευω με το τηλεφωνο,σαν να ειναι κλειστο το μικροφωνο μου δε μ ακουνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 οχι οκ εφτιαξε εσβησα το google account και το ξαναβαλα και ολα οκ τωρα παλευω με το τηλεφωνο,σαν να ειναι κλειστο το μικροφωνο μου δε μ ακουνε... Ωχ, αν πήρες nadroid backup κανε restore, δοκίμασε αν σε ακούνε και αν τους ακούς στο τηλ, και βάλε και πάλι την Omega από την αρχή. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Ωχ, αν πήρες nadroid backup κανε restore, δοκίμασε αν σε ακούνε και αν τους ακούς στο τηλ, και βάλε και πάλι την Omega από την αρχή. γιαννη απ οτι καταλαβα το phone without increase ringtone μου το κανει... το ξαναδοκιμασα αυτο μου κλεινει το μικροφωνο μετα πολλα μολις σεταρα!ολα κομπλε!:):) μπραβο γιαννη,αντε να ρθει το σκ τωρα για τη 10! Edited July 26, 2012 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Γιατί ενώ φλασαρω κανονικά το maps με τη πλοήγηση δε το βλέπω πουθενά και συνεχίζει να υπάρχει το original;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Γιατί ενώ φλασαρω κανονικά το maps με τη πλοήγηση δε το βλέπω πουθενά και συνεχίζει να υπάρχει το original;;;; Καλησπερα. Τι εννοεις δε το βλεπεις πουθενα?Δεν ειναι διαφορετικο οπτικα.Απλα εχει προστεθει η πλοηγηση για την Ελλαδα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts