Davout Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ρε παιδιά ψάχνω διαφανή θήκη σιλικόνης μπλε στο χρώμα του κινητού (μπλε...), που πρακτικά να εξαφανίζεται και να μένει το χρώμα του κινητού. Βρήκα λευκη-διαφανή, που και πάλι χρωματίζει άσπρο, μαύρη και ροζ. Μπορείτε να με κατευθύνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 καλησπερα φιλοι μου κ χρονια πολλα,μετα απο αρκετες θηκες ποθ εβαλα στο κιν κ δεν εμεινα ευχαριστημενος παραγγειλα την case mate barely there,http://www.youtube.com/watch?v=qgU838hou2Y,γνωριζει καποιος την θηκουλα,σαν εταιρια ειναι παρα πολυ απο οτι γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ρε παιδιά ψάχνω διαφανή θήκη σιλικόνης μπλε στο χρώμα του κινητού (μπλε...), που πρακτικά να εξαφανίζεται και να μένει το χρώμα του κινητού. Βρήκα λευκη-διαφανή, που και πάλι χρωματίζει άσπρο, μαύρη και ροζ. Μπορείτε να με κατευθύνετε; Εγώ πήρα από extreme mobile την original μπλε της Sammy στα 12€ και έχει κάτσει πολύ καλά. Μπες στο site να τη δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Ποια λες, βλέπω δύο μπλε που έχει μαζί στα 14 ευρώ. Σιλικόνης και διάφανες (όχι σκληρες). Εγώ που πήρα τη λευκή από το Public προσωρινά έκανε 10. Τόση διαφορά; Έχεις κάποιο link να μου δώσεις; Εσύ αυτή που πήρες δένει με το χρώμα του κινητού και δε φαίνεται άσχημα; Ευχαριστώ πολύ. Edited December 25, 2012 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S3-i9300-THiki-Silikonis-TPU-Protective-Case-for-i9300-Blue-EFC-1G6WBE.651789.html Αυτή είναι και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Συγγνώμη που ξαναρωταω απλά για να μαι σίγουρος πριν παραγγείλω. Είναι διαφανή η θήκη που λες; αν ναι ξέρεις τι διαφορά έχει από το pack αυτό: http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-GALAXY-S3-III-i9300-2x-Temachia-thikes-Original-ultra-slim-blue-Mple-EFC-1G6SBECSTD.663455.html Βλέπω βέβαια ότι αυτό δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο. Απλά πες αν είναι διαφανη και πρακτικά δεν φαίνεται. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Αυτές τις είχα κι εγώ. Είναι πλαστικές όχι από σιλικόνη και μετά από κάποια χρήση ξεχυλώνουν αρκετά εύκολα. Αυτή που σου λέω είναι από σιλικόνη, όχι διάφανη, μπλε αλλά όχι έντονο. Νομίζω ότι ταιριάζει αρκετά αν είναι μπλε το τηλέφωνό σου. Γνώμη μου βέβαια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Διαφανη εννοώ ότι ακόμα κι αν είναι μπλε ο χρωματισμός της μπορείς να δεις από μέσα της. Δηλαδή αυτή που λες εσύ δεν είναι διαφανη; δε φαίνεται το κινητό από μέσα της; οι πλαστικές είναι διάφανες ή αδιαφανεις; Edited December 25, 2012 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Βλέπεις από μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Α τέλεια! Την παραγγέλνω κι αν είναι σου στέλνω το λογαριασμό. :-P Edited December 25, 2012 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Άντε και Καλά σου Χριστούγεννα. Δεν θα έχει όμως και παπούτσια φέτος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα,σας παρακαλω εαν γνωριζει καποιος για την συγκεκριμενη θηκη εαν εινακ καλη?http://www.youtube.com/watch?v=qgU838hou2Y. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Φιλε δεν θα στην προτεινα γιατι αν δεις και στο video αφηνει ακαλυπτα καποια σημεια πανω και κατω .... Εγω πηρα αυτη οπως και αρκετοι αλλοι φιλοι ...καλυπτει ολο το κινητο και απο εφαρμογη τελεια.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Μιας που θα τη βγάλω ξυπολυτος να ρωτήσω και κάτι ακομα: στα πλαϊνά κουμπιά έχει κενό η θήκη σιλικόνης ή τα πατάς από πάνω της; αυτή που αγόρασα δεν κάνει καλή επαφή με τα κουμπιά του ήχου. Γράψε καμιά λεπτομέρεια, πολύ μονολεκτικος είσαι. :D :p Edited December 25, 2012 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα,σας παρακαλω εαν γνωριζει καποιος για την συγκεκριμενη θηκη εαν εινακ καλη?http://www.youtube.com/watch?v=qgU838hou2Y. Φιλε δεν θα στην προτεινα γιατι αν δεις και στο video αφηνει ακαλυπτα καποια σημεια πανω και κατω .... Εγω πηρα αυτη οπως και αρκετοι αλλοι φιλοι ...καλυπτει ολο το κινητο και απο εφαρμογη τελεια.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Φιλε δεν θα στην προτεινα γιατι αν δεις και στο video αφηνει ακαλυπτα καποια σημεια πανω και κατω .... Εγω πηρα αυτη οπως και αρκετοι αλλοι φιλοι ...καλυπτει ολο το κινητο και απο εφαρμογη τελεια.... απο τι υλικο ειναι φιλε μου?πιεζη το κιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Δεν πιεζει καθολου το κινητο τπ υλικο μοιαζει λιγο με γομα δεν αφηνει δακτυλιες και ειναι πολυ καλης ποιοτητας.... https://www.dropbox.com/s/g1oxvdz70da8lvj/20121225_214915.jpg https://www.dropbox.com/s/fd5d20v89w71wkj/20121225_215003.jpg https://www.dropbox.com/s/efm4ej0ep53tshk/20121225_214807.jpg Edited December 25, 2012 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Μιας που θα τη βγάλω ξυπολυτος να ρωτήσω και κάτι ακομα: στα πλαϊνά κουμπιά έχει κενό η θήκη σιλικόνης ή τα πατάς από πάνω της; αυτή που αγόρασα δεν κάνει καλή επαφή με τα κουμπιά του ήχου. Γράψε καμιά λεπτομέρεια, πολύ μονολεκτικος είσαι. :D :p Είμαι Καρπενήσι και δεν μπαίνω για πολλή ώρα:) Δεν έχει κενά, θέλει λίγο πάτημα στα σημεία αυτά, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καποιο καλο bluetooth που να συνεργαζεται καλα με το κινητο εχετε να προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καποιο καλο bluetooth που να συνεργαζεται καλα με το κινητο εχετε να προτεινεται? Αν θέλεις να έχεις αναγνώριση κλήσης με όνομα, τη δυνατότητα να διαβάζεις sms από το bluetooth κτλ τότε sony mw1. Aκριβό αλλά ό.τι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Πολυ καλο αλλα ακριβο κατι ποιο φθηνο ? 76 ευρω το βρισκω στο skrourz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Τωρα που βγηκε η καινουρια μπαταρια 3000mah , που χοντραινει και λιγο το κινητο, οι μεχρι τωρα θηκες δεν κανουν φανταζομαι. Εχει βγει τιποτα για την ωρα? Για θηκη σιλικονης ενδιαφερομαι,να αγκαλιαζει το κινητο. Αν και οσο περναει ο καιρος,και πεσει και η τιμη της μπαταριας, λογικα θα εχουν βγει. Μα το χοντραίνει;; Οσες φωτο ειδα μεχρι τωρα δεν δειχνουν καποια αλλαγη στο μεγεθος Παλιοτερα θυμαμαι οταν βγαινανε μεγαλύτερες μπαταριες πωλούσαν μαζι και το πισω καπακι και ηταν το κινητο σαν εχει καρούμπαλο στο πισω μερος Στο S3 δεν ειδα κατι τετοιο. Εγώ την πήρα από εδώ δουλεύει άψογα τέλειο σήμα πιάνει καμία 25 άρια κανάλια. Της digea αξίζει τα λεφτά του παρτο άφοβα !!! . http://www.sin-plin.gr/MPEG4-iPhone-Android-TIVIZEN-WiFi/ ! Φιλε μου για πες μας μερικα πραγματα για αυτόν τον δεκτη και γενικοτερα τις εντυπώσεις σου.. Φαίνεται ενδιαφερον… Καταρχην πιανει σταθερα τα καναλια χωρις διακοπες ( το εχεις δοκιμάσει εν κινήσει στο αυτοκινητο; ) Βλεποντας μια απλη μικρη κεραια μου κανει εντύπωση να πιανει καλα τα καναλια… Ο φορτιστής του είναι ιδιος με αυτόν του S3 η χρησιμοποιεί αλλον, και πόση αυτονομία εχει; Με wifi σε την απόσταση στέλνει σημα στο κινητο σου χωρις να εχεις διακοπες; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Aπορω κι εγω για το αν πιανει καναλια σε κλειστο χωρο,σε καμια καφετερια πχ,γιατι ειχα παρει μια τηλεοραση για υπολογιστη και την εχω και καθεται,γιατι και δεν μπορει να πιασει,ακομα και σε 4ο οροφο,(μονο αμα της βαλεις εξωτερικη κεραια πιανει),αλλα και νομιζεις οτι οταν περπαταει καποιος,ειναι σαν παλια ταινια,πηγαινει τουκου τουκου τουκου.Διακεκομμενα δηλαδη,και οχι ομαλα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδιά έχει πάρει κανείς το bluetooth handsfree Nokia BH-218? Τι εμπειρία έχετε από πλευράς αυτονομίας, ποιότητας κλήσεων και ευχρηστίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Φιλε δεν θα στην προτεινα γιατι αν δεις και στο video αφηνει ακαλυπτα καποια σημεια πανω και κατω .... Εγω πηρα αυτη οπως και αρκετοι αλλοι φιλοι ...καλυπτει ολο το κινητο και απο εφαρμογη τελεια.... Φιλε μου μπορείς να βαλεις κάποιο λινκ για αγορά ??? Επίσης παιδια πιο screen protector προτείνεται ??? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts