ioma Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το αγορασα και εγω χθες.Μετα την αλλαγη της ρομ σε γαλλικη,χρειαζεται να αλλαξω το csc σε γαλλικο;Οταν ειχα παρει το galaxy s3 με το που εβαλα το λογαριασμο μου στο gmail κατεβηκαν ολες οι εφαρμογες που ειχα κατεβασει στο αλλο κινητο μου.Με το note δε γινεται αυτο; Ευχαριστω. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το αγορασα και εγω χθες.Μετα την αλλαγη της ρομ σε γαλλικη,χρειαζεται να αλλαξω το csc σε γαλλικο;Οταν ειχα παρει το galaxy s3 με το που εβαλα το λογαριασμο μου στο gmail κατεβηκαν ολες οι εφαρμογες που ειχα κατεβασει στο αλλο κινητο μου.Με το note δε γινεται αυτο; Ευχαριστω. Πια ειναι αυτη η γαλλικη ρε παιδια?? εγω το πηρα χθες εχει την γερμανικη μεσα και δεν κανει και προεπισκοπιση τα video.. Μπορειτε να με βοηθησετε λιγο?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το αγορασα και εγω χθες.Μετα την αλλαγη της ρομ σε γαλλικη,χρειαζεται να αλλαξω το csc σε γαλλικο;Οταν ειχα παρει το galaxy s3 με το που εβαλα το λογαριασμο μου στο gmail κατεβηκαν ολες οι εφαρμογες που ειχα κατεβασει στο αλλο κινητο μου.Με το note δε γινεται αυτο; Ευχαριστω. Καλορίζικο. Γίνεται με ολα τα android. Ίσως δεν ηταν τικαρισμενη η σχετική επιλογή. Πήγαινε στο Google play πάτα το αριστερό button και επέλεξε οι εφαρμογές μου. Πήγαινε δεξια που λεει Ολες και επέλεξε ποιες θες να εγκαταστήσεις. Πριν στήσεις την συσκευή πρεπει να αλλάξεις το csc σε γαλλικό για να παίρνεις τις ota αναβαθμισεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μπορει καποιος να μου δωσει το link της γαλλικη και να μου πειτε πως αλλαζουμε csc? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Μπορει καποιος να μου δωσει το link της γαλλικη και να μου πειτε πως αλλαζουμε csc? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1896696 και https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=el Και μη κολλατε πια με το Γαλλικό firmware. Το Ελληνικο firmware που ειναι νεότερο υποστηρίζει φυσικά κανονικά τα Ελληνικα. http://www.hotfile.com/dl/178294283/1a76ba1/N7100XXALJ3_N7100OXXALJ4_EUR.zip.html Edited November 30, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 http://forum.xda-developer....php?t=1896696 και https://play.google.com/st...selector&hl=el Και μη κολλατε πια με το Γαλλικό firmware. Το Ελληνικο firmware που ειναι νεότερο υποστηρίζει φυσικά κανονικά τα Ελληνικα. http://www.hotfile.com/dl/...4_EUR.zip.html Φιλε Ηλια ποσος καιρος εχει περασει φιλε μου?? Αρα περναω την ελλινικη που μου δινεις κατω κατω και δεν αλλαζω ουτε csc ουτε τιποτα ε? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Φιλε Ηλια ποσος καιρος εχει περασει φιλε μου?? Αρα περναω την ελλινικη που μου δινεις κατω κατω και δεν αλλαζω ουτε csc ουτε τιποτα ε? Ακριβώς έτσι...;) Καλώς ήρθες...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 καλημέρα στην παρέα. Μετά απο 3 εβομάδες χρήσης κατάλαβα γιατί έδωσα τόσα λεφτά αυτή τη περίοδο για ένα τηλ. Με ασυρματο bluetooth, keyboard και έξοδο στην 23 οθόνη του γραφείου μου με MHL adapter έχω έναν κανονικό υπολογιστή. Και επειδή η δουλειά μου είναι τετοια που πρέπει να μετακινούμε συνέχεια με πολλές πληροφορίες μαζί μου αυτή τη στιγμή η τσαντα εργασίας μου έχει γίνει πολύ μικρή και ελαφρια. Ούτε το IPAD δεν ανοίγω πια για να δουλεψω (το πουλάω). Είναι πιστεύω το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου (και έχω πιασει αρκετά). Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Φιλε Ηλια ποσος καιρος εχει περασει φιλε μου?? Αρα περναω την ελλινικη που μου δινεις κατω κατω και δεν αλλαζω ουτε csc ουτε τιποτα ε? Σημείωσε τα στοιχεία της rom που έχεις (σε περίπτωση που χρειαστείς services), πέρνα την ελληνική και μετά μετά άλλαξε το csc σε Eur για να στο αναγνωρίζει το kies και να έχεις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Σημείωσε τα στοιχεία της rom που έχεις (σε περίπτωση που χρειαστείς services), πέρνα την ελληνική και μετά μετά άλλαξε το csc σε Eur για να στο αναγνωρίζει το kies και να έχεις αναβαθμίσεις. Το ελληνικό firmware έχει ήδη csc EUR... ;) χμ...βεβαια ειναι No wipe νομίζω, άρα χρειάζεται μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.... Edited November 30, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Καλημέρα.Εγώ που πέρασα τη γαλλική καλά έκανα που άλαξα το csc σε eur; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Καλημέρα.Εγώ που πέρασα τη γαλλική καλά έκανα που άλαξα το csc σε eur; Δεν θα μπορεις να πάρεις ota.Ηλία γινεται να προσθεσεις στο faq τη διαδικασια με την αλλαγη του csc (επειτα απο αλλαγη rom) γιατι συνεχως ποσταρεται η ιδια ερωτηση (που εχει απαντηθει παμπολες φορες)? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Δεν θα μπορεις να πάρεις ota.Ηλία γινεται να προσθεσεις στο faq τη διαδικασια με την αλλαγη του csc (επειτα απο αλλαγη rom) γιατι συνεχως ποσταρεται η ιδια ερωτηση (που εχει απαντηθει παμπολες φορες)? Εδώ μου το είπατε ρε παιδιά αφού αλλαξα τη rom σε γαλλική μου ειπατε να αλλάξω το csc σε eur για να το βλέπει το kies, το έκανα με το csc select. Αν κατάλαβα καλά δνε θα παίρνω αναβαθμήσεις. Ομως το kies το αναγνωρίζει. Σε τι να αλλάξω το csc; από eur να το κάνω τι; αφού περασα γαλλική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 καλημέρα στην παρέα. Μετά απο 3 εβομάδες χρήσης κατάλαβα γιατί έδωσα τόσα λεφτά αυτή τη περίοδο για ένα τηλ. Με ασυρματο bluetooth, keyboard και έξοδο στην 23 οθόνη του γραφείου μου με MHL adapter έχω έναν κανονικό υπολογιστή. Και επειδή η δουλειά μου είναι τετοια που πρέπει να μετακινούμε συνέχεια με πολλές πληροφορίες μαζί μου αυτή τη στιγμή η τσαντα εργασίας μου έχει γίνει πολύ μικρή και ελαφρια. Ούτε το IPAD δεν ανοίγω πια για να δουλεψω (το πουλάω). Είναι πιστεύω το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου (και έχω πιασει αρκετά). Εχω μια οθόνη Samsung 23" στο γραφείο μου αλλά δεν εχει θύρα HDMI παρα μόνο την κοινή για σύνδεση σε pc. Συνεπώς αποκλείω την σύνδεση με MHL adapter η μήπως υπάρχει κάποιος adapter που μπορεί να συνδεθεί πανω στον MHL και να βγαζει απο την αλλη μεριά κλασσικό βισμα για οθονη pc? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Δεν θα μπορεις να πάρεις ota.Ηλία γινεται να προσθεσεις στο faq τη διαδικασια με την αλλαγη του csc (επειτα απο αλλαγη rom) γιατι συνεχως ποσταρεται η ιδια ερωτηση (που εχει απαντηθει παμπολες φορες)? Εδώ μου το είπατε ρε παιδιά αφού αλλαξα τη rom σε γαλλική μου ειπατε να αλλάξω το csc σε eur για να το βλέπει το kies, το έκανα με το csc select. Αν κατάλαβα καλά δνε θα παίρνω αναβαθμήσεις. Ομως το kies το αναγνωρίζει. Σε τι να αλλάξω το csc; από eur να το κάνω τι; αφού περασα γαλλική; Τελικά τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Εδώ μου το είπατε ρε παιδιά αφού αλλαξα τη rom σε γαλλική μου ειπατε να αλλάξω το csc σε eur για να το βλέπει το kies, το έκανα με το csc select. Αν κατάλαβα καλά δνε θα παίρνω αναβαθμήσεις. Ομως το kies το αναγνωρίζει. Σε τι να αλλάξω το csc; από eur να το κάνω τι; αφού περασα γαλλική; Το csc της γαλλικης rom είναι XEF Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Στη Βίβλο προστέθηκε με τα βήματα να περάσετε official firmware μέσω pc odin. Ευχαριστούμε τον @sado που το βρήκε... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το ελληνικό firmware έχει ήδη csc EUR... ;) χμ...βεβαια ειναι No wipe νομίζω, άρα χρειάζεται μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.... Βρε παιδιά τι είναι το No wipe?εγώ κατέβασα το ελληνικό firmware αλλά στο Samsung select μου είχε τσεκαρισμένο το DBT που Είναι το γερμανικό Και Οχι EUR Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Βρε παιδιά τι είναι το No wipe?εγώ κατέβασα το ελληνικό firmware αλλά στο Samsung select μου είχε τσεκαρισμένο το DBT που Είναι το γερμανικό Και Οχι EUR Λιγη υπομονη.Θα γραψουμε 5 γραμμες μεσα στο σ/κ και θα προστεθει στα faq το μπερδεμα με το φλασαρισμα rom και το csc Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Βρε παιδιά τι είναι το No wipe?εγώ κατέβασα το ελληνικό firmware αλλά στο Samsung select μου είχε τσεκαρισμένο το DBT που Είναι το γερμανικό Και Οχι EUR Νο Wipe = Firmware/Rom που δε διαγραφει απο μονη της τα δεδομενα σου κλπ Wipe = Firmware/Rom που κατα το flash διαγραφει τα παντα. Στην πρωτη περιπτωση, οπως ειπε ο Ηλιας, καλο ειναι να κανουμε εμεις το wipe manually για να μην υπαρχουν προβληματα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Βρε παιδιά τι είναι το No wipe?εγώ κατέβασα το ελληνικό firmware αλλά στο Samsung select μου είχε τσεκαρισμένο το DBT που Είναι το γερμανικό Και Οχι EUR No Wipe είναι το firmware που ΔΕ διαγράφει τα δεδομένα της συσκευης.Περνάει δηλαδή πάνω απο το προηγούμενο χωρίς να χάσεις τίποτα. Αν αλλάξεις csc θα γίνει αυτόματα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων, που σημαίνει ότι θα πρέπει να ''στήσεις'' τη συσκευή απο την αρχή. edit:Με πρόλαβε ο Πέτρος...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Εχω μια οθόνη Samsung 23" στο γραφείο μου αλλά δεν εχει θύρα HDMI παρα μόνο την κοινή για σύνδεση σε pc. Συνεπώς αποκλείω την σύνδεση με MHL adapter η μήπως υπάρχει κάποιος adapter που μπορεί να συνδεθεί πανω στον MHL και να βγαζει απο την αλλη μεριά κλασσικό βισμα για οθονη pc? Εχει είσοδο DVI η οθόνη ή VGA; Εαν ισχύει το πρώτο ίσως με αντάπτορα HDMI to DVI να παίξει. δεν έχω στο γραφείο τέτοια οθόνη. όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω να σου πω. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Βρε παιδιά τι είναι το No wipe?εγώ κατέβασα το ελληνικό firmware αλλά στο Samsung select μου είχε τσεκαρισμένο το DBT που Είναι το γερμανικό Και Οχι EUR Ε αυτο λενε τα παιδια. Πρέπει να το αλλάξεις εφόσον πέρασες την ελληνική σε EUR. Θα γίνει ομως επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και θα χάσεις τα πάντα. @@@ Λοιπόν παιδιά στο εξης οι καινούργιοι θα διαβάζετε την βίβλο και θα δίνετε εξετάσεις. Αν τις περάσετε θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο φόρουμ. Διαφορετικά στην επόμενη εξεταστική :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ε αυτο λενε τα παιδια. Πρέπει να το αλλάξεις εφόσον πέρασες την ελληνική σε EUR. Θα γίνει ομως επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και θα χάσεις τα πάντα. @@@ Λοιπόν παιδιά στο εξης οι καινούργιοι θα διαβάζετε την βίβλο και θα δίνετε εξετάσεις. Αν τις περάσετε θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο φόρουμ. Διαφορετικά στην επόμενη εξεταστική :) Θα συμφωνήσω.... Η υπογραφή μου άλλαξε και απο ΕΚΕΙ πρέπει να ξεκινάνε ΟΛΑ τα νέα παιδιά!!! Το σ-κ θα φτιάξει κι ο Αργύρης ένα FAQ για το csc και είμαστε κομπλε!!!! Παιδιά, δε νομίζω να υπάρχουν πιο αναλυτικοί οδηγοί σε συσκευή κι όμως επαναλαμβανόμαστε!!!! Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω κάνει σωστά τη ''δουλεία'' μου και τα παλαιότερα μέλη ταλαιπωρούνται να απαντάνε τα ίδια και τα ίδια!!! Προσοχή σας παρακαλώ να κρατάμε σε ένα επίπεδο το νήμα! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Σας κουράζω αλλά για να μην τα κάνω πάλι λάθος. Σας κάνω copy: Κάτι που διάβασα να τσεκάρω csc σε EUR που θα το βρω ; και πως θα το κάνω; υπόψη δεν έχω ιδέα πως γίνονται , αυστριακή ρομ είχα είπε ο τεχνικλος που ήρθε να περάσει τη γαλλική. Δυστιχώς ο τεχνικός πήγε στρατό και έτσι κάντε κάτι. Ευχαριστώ. Θα πρεπει να αλλαξεις το csc σε EUR. Κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/st...tor+play+store και λογικα θα σου βγαλει στη λιστα και το EUR.Σαν υπαρχον θα πρεπει να σου εχει πρασινη βουλιτσα στο DBT. Προσεξε γιατι αν επιλεξεις αλλαγη σε EUR τοτε το κινητ θα κανει factory reset.Οποτε πρωτα κανε backup" --------------- Τωρα θα το αφήσω όπως ειναι με eur ενώ έχω γαλλική ή θα το αλλάξω σε xef; θα το κάνω πάλι με το csc select; θα πρέπει πάλι να κάνω μπακάπ; Edited November 30, 2012 by odyssseas εντάξει , δείξτε λίγο ανοχή. Κανένας τώρα θα μου απαντήσει;xef δεν υπάρχει στο csc select Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts