efthimis31 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδιά έχω ένα περιεργο θέμα με το κινητό και έλεγα μήπως το έχετε δεί ή ακούσει. Εκεί που το έχω και κάθεται ή / και φορτίζει για παράδειγμα, αν πάω να το πάρω (όχι όλες τις φορές) πάω να το "ξυπνήσω" με το power button ή το home button και τίποτα είναι νεκρό. Πρέπει να κρατήσω το power button κάτω για 8-10 δευτερα να ξυπνήσει. Το έχει κάνει τουλάχιστο 4 φορές τις τελευταίες 4 μέρες. Η μπαταρία ειναι πάνω από το 80%. Ιδέες; Το έκανε από την αρχή? Έχεις αλλάξει κάτι ενδιαμεσως? Μου ακούγεται πραγματικά παράξενο να σου πω την μαύρη αλήθεια :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Το έκανε από την αρχή? Έχεις αλλάξει κάτι ενδιαμεσως? Μου ακούγεται πραγματικά παράξενο να σου πω την μαύρη αλήθεια :confused:Να σου πω την αληθεια οχι... τις τελευταιες 2-3 μερες πρεπει να το κανει... να του ριξω factory reset; <edit>Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, από την ώρα που το έκανα root με τη διαδικασία στο γνωστό post ... μπας και έκανα κάποιο λάθος; <edit>... Edited November 5, 2012 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 λοιπόν παιδιά απο γερμανικό το πέρασα γαλλική rom (ελληνικά τα πάντα όλα)το δουλεύω 2-3 μέρες τώρα όλα καλά εώς τέλεια ακόμα και με την μπαταρία του έχω εντυπωσιαστεί...Σήμερα όμως πάω να το συνδέσω 1η φορά στο KIES και μου γράφει ότι δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση με αυτο!!!Το κινητό γράφει σε όλα του ότι είναι γαλλκή ρομ με το *#1234# στο ΚΙΕS όμως γράφει την γερμανική rom!!!κουλό???!!! Έχω κάνεί κάτι λάθος γιατί νόμιζα ότι εφόσον είναι original rom samsung η γαλλική δεν υπάρχει πρόβλημα με το KIES ??? Φιλε μου λογικα ακομα εχεις DBT(γερμανικο) σαν CSC και οχι XEF(γαλλικο).Κατεβασε απο το playstore αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en και πατησε το change CSC , δες στην επομενη οθονη ποιο csc σου ειναι επιλεγμενο (πρασινη βουλιτσα) και μην πατησεις install γιατι το κινητο χωρις καμια προειδοποιηση θα κανει wipe data/factory reset. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Αυτή την θήκη που θα την βρούμε στην Ελλάδα; http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-Note-2-Defender-Series-Case/sam2-galaxy-note-2,default,pd.html?dwvar_sam2-galaxy-note-2_color=J1&start=2&cgid=samsung-galaxy-note-2-cases Ή έστω αυτή στη χειρότερη περίπτωση; http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-Note-2-Commuter-Series-Case/sam4-galaxy-note-2,default,pd.html Φίλε δεν νομίζω να την βρεις Ελλάδα δεν έχω δει κανένα μαγαζί να πουλάει θήκες αυτής της μάρκας ψάξε απο eBay και amazon απο εκεί έχω πάρει εγώ και μπορώ να πω οτι συσκευη και να πήρα είναι εγγύηση αυτή η εταιρία. αν είσαι κανάς απροσεχτος σαν εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Να σου πω την αληθεια οχι... τις τελευταιες 2-3 μερες πρεπει να το κανει... να του ριξω factory reset; <edit>Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, από την ώρα που το έκανα root με τη διαδικασία στο γνωστό post ... μπας και έκανα κάποιο λάθος; <edit>... Δεν νομίζω να έκανε κάτι τέτοιο αν είχες κάνει κάποιο λάθος στην διαδικασία του root. Κάτσε μήπως είχε κάποιος το ίδιο θέμα αλλιώς κάνε ένα reset να δεις τι φταει.. Επίσης εμένα θα πήγαινε το μυαλό μου σε κάποια εφαρμογή. Όλοι και κάτι θα πέρασες δεν μπορεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_sn Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Φιλε μου λογικα ακομα εχεις DBT(γερμανικο) σαν CSC και οχι XEF(γαλλικο).Κατεβασε απο το playstore αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en και πατησε το change CSC , δες στην επομενη οθονη ποιο csc σου ειναι επιλεγμενο (πρασινη βουλιτσα) και μην πατησεις install γιατι το κινητο χωρις καμια προειδοποιηση θα κανει wipe data/factory reset. Ναι το κατεβασα το app DBT είναι το CSC πειράζει να το αλλάξω σε XEF εκτός του wipe? Παράθεση Never Underestimate The Dark Side... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν νομίζω να έκανε κάτι τέτοιο αν είχες κάνει κάποιο λάθος στην διαδικασία του root. Κάτσε μήπως είχε κάποιος το ίδιο θέμα αλλιώς κάνε ένα reset να δεις τι φταει.. Επίσης εμένα θα πήγαινε το μυαλό μου σε κάποια εφαρμογή. Όλοι και κάτι θα πέρασες δεν μπορεί!! Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Πάντως μπορώ να δώσω και app list αν θέλετε.. :) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ναι το κατεβασα το app DBT είναι το CSC πειράζει να το αλλάξω σε XEF εκτός του wipe? Οχι δεν πειραζει.Απλα χανεις τα παντα απο internal memory.Και το τηλεφωνο γυρναει καραstock και ολα φτου απο την αρχη.Για αυτο το kies σου εβγαζε γερμανια.Ειχες csc γερμανικο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_sn Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Οχι δεν πειραζει.Απλα χανεις τα παντα απο internal memory.Και το τηλεφωνο γυρναει καραstock και ολα φτου απο την αρχη.Για αυτο το kies σου εβγαζε γερμανια.Ειχες csc γερμανικο ευχαριστώ για τις έγκυρες και κατατοπιστηκές απαντήσεις :) :respect: Παράθεση Never Underestimate The Dark Side... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 λοιπον μαγκες επειδη μεσα στη βδομαδα θα το τσιμπησω κ εγω θελω να ρωτησω αν η συσκευη ειναι εισαγωγης θα εχω θεμα με τα ελληνικα οταν γραφω με πενακι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 λοιπον μαγκες επειδη μεσα στη βδομαδα θα το τσιμπησω κ εγω θελω να ρωτησω αν η συσκευη ειναι εισαγωγης θα εχω θεμα με τα ελληνικα οταν γραφω με πενακι? Βρε βρε βρε καλώς το παιδί!! Κοίτα παίζει από που θα είναι η εισαγωγή για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως και να έχει περνάς από odin μετά μια Γαλλική (δεν ξέρω και ποιες άλλες ρομ αναγνωρίζουν κανονικά ελληνικά από το πενάκι, χάθηκα τελευταία :p) και είσαι κούκλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Βρε βρε βρε καλώς το παιδί!! Κοίτα παίζει από που θα είναι η εισαγωγή για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως και να έχει περνάς από odin μετά μια Γαλλική (δεν ξέρω και ποιες άλλες ρομ αναγνωρίζουν κανονικά ελληνικά από το πενάκι, χάθηκα τελευταία :p) και είσαι κούκλος! καλως σας βρηκα...το προβλημα αδερφε ειναι οτι θα ειμαι μονο με custom οποτε αποτι καταλαβαινω κ ελληνικη συσκευη να παρω αν περασω custom λογικα παλι δεν θα εχω ελληνικη γραφη σωστα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 καλως σας βρηκα...το προβλημα αδερφε ειναι οτι θα ειμαι μονο με custom οποτε αποτι καταλαβαινω κ ελληνικη συσκευη να παρω αν περασω custom λογικα παλι δεν θα εχω ελληνικη γραφη σωστα? Όχι βρε, εγώ δοκίμασα Omega και λειτούργησε κανονικά αλλά και του wannam όπως και τώρα μια που έφτιαξε ο Ηλίας-Elthis :) Δεν άφησα stock πάρα μόνο για 2-3 ώρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Επειδή ετοιμάζομαι ....γαλλική η ελληνική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Όχι βρε, εγώ δοκίμασα Omega και λειτούργησε κανονικά αλλά και του wannam όπως και τώρα μια που έφτιαξε ο Ηλίας-Elthis :) Δεν άφησα stock πάρα μόνο για 2-3 ώρες :p ελληνικη συσκευη εχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Επειδή ετοιμάζομαι ....γαλλική η ελληνική? Η ελληνικη(j3) ειναι νεοτερη απο τη γαλλικη(j1) Διαλεγεις και παιρνεις:) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Η ελληνικη(j3) ειναι νεοτερη απο τη γαλλικη(j1) Διαλεγεις και παιρνεις:) Eπιμένω ελληνικά! Περιμένω να φορτίσει και ξεκινάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 ελληνικη συσκευη εχεις? Το πήρα από expansys και ειναι Γαλλική η συσκευή, νομίζω από τις πρώτες παρτίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Eπιμένω ελληνικά! Περιμένω να φορτίσει και ξεκινάω! Ναι μεν νεότερη αλλά τις αναβαθμίσεις ποια θα τις παρει πρωτη; εεε ποια;;;; χωρις πλακα δεν εχουν διαφορές εκτός του οτι κατα πασα πιθανότητα η γαλλική θα παιρνει πρωτη τις οποιες αναβαθμίσεις Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλησπέρα στην παρέα και από μένα ....εεε 249 σελίδες δεν άντεξα το πήρα... Η HTC θα κάνει όπως βλέπω... καιρό να με δεί.... Κατεβάζω Γαλλική τώρα...εντυπώσεις από αύριο... Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ναι μεν νεότερη αλλά τις αναβαθμίσεις ποια θα τις παρει πρωτη; εεε ποια;;;; χωρις πλακα δεν εχουν διαφορές εκτός του οτι κατα πασα πιθανότητα η γαλλική θα παιρνει πρωτη τις οποιες αναβαθμίσεις Ας υποθέσουμε ότι θα πάρει πρώτη η Γαλλική. Γιατί σε απασχολεί αφού μπορείς και πάλι να περάσεις οποία ρομ είναι νεότερη από τις δύο με odin. Θα περιμένεις μήπως το επισημο update? Αυτό ενδιαφέρει μόνο όσους δεν φλασαρουν με odin. Καλησπέρα στην παρέα και από μένα ....εεε 249 σελίδες δεν άντεξα το πήρα... Η HTC θα κάνει όπως βλέπω... καιρό να με δεί.... Κατεβάζω Γαλλική τώρα...εντυπώσεις από αύριο... Καλως ηλθες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ναι μεν νεότερη αλλά τις αναβαθμίσεις ποια θα τις παρει πρωτη; εεε ποια;;;; χωρις πλακα δεν εχουν διαφορές εκτός του οτι κατα πασα πιθανότητα η γαλλική θα παιρνει πρωτη τις οποιες αναβαθμίσεις Ναι αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε αφού η γαλλική είναι καλή δεν θα έπρεπε να έχει πάρει πρώτη την lj3? Μέχρι και η switzerland lj3 έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ναι αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε αφού η γαλλική είναι καλή δεν θα έπρεπε να έχει πάρει πρώτη την lj3? Μέχρι και η switzerland lj3 έχει. Βεβαίως αλλα εσυ ήσουν μεταξύ ελληνικης και γαλλικής δεν μας ειπες για ελβετική και όπως ειπε και ο φιλος te salat λιγη σημασία εχει αφου ολοι φλασαρουν Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Βεβαίως αλλα εσυ ήσουν μεταξύ ελληνικης και γαλλικής δεν μας ειπες για ελβετική και όπως ειπε και ο φιλος te salat λιγη σημασία εχει αφου ολοι φλασαρουν Απλά το δικό μου έχει την ελβετική αλλα δεν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα στο spen οπότε είμαι ανάμεσα στην γαλλική και στην ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Βεβαίως αλλα εσυ ήσουν μεταξύ ελληνικης και γαλλικής δεν μας ειπες για ελβετική και όπως ειπε και ο φιλος te salat λιγη σημασία εχει αφου ολοι φλασαρουν Η ελληνικη λοιπον αναβαθμιστηκε απο j1 σε j3 και ο βατραχος (γαλλος) ακομα τιποτα (j1 ακομα).Μπορει αυτα που λεγαμε στο παρελθον να εχουν παψει να ισχυουν Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts