makis1024 Δημ. Δευτέρα στις 04:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:06 πμ (edited) Έχει διάφορα καλούδια όπως hardware monitor , παραμετροποίηση , θερμοκρασία με εναλλαγή με ώρα στην οθονούλα. Ψάξε την λίγο την Ρομ , πιστεύω θα σε καλύψει. Να χαρείς το νέο σου μπουξάκι , είναι πάρα πολλά κλικ πιο πάνω από την μαμά Ρομ. Πιστεύω άξιζε το εγχείρημα, περιμένω εντυπώσεις. Edited Δευτέρα στις 04:08 πμ by makis1024 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. Δευτέρα στις 09:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:57 πμ Απίστευτος o "makis1024". Ευχαριστούμε για την διάθεση, χρόνου κ γνώσεων. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Δευτέρα στις 09:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:59 πμ (edited) 5 ώρες πριν, makis1024 said: Έχει διάφορα καλούδια όπως hardware monitor , παραμετροποίηση , θερμοκρασία με εναλλαγή με ώρα στην οθονούλα. Ψάξε την λίγο την Ρομ , πιστεύω θα σε καλύψει. Να χαρείς το νέο σου μπουξάκι , είναι πάρα πολλά κλικ πιο πάνω από την μαμά Ρομ. Πιστεύω άξιζε το εγχείρημα, περιμένω εντυπώσεις. Εμμ...Ugoos port και να μην εχει επιτυχια δεν υπαρχει!!! Τα εχει ολα και συμφερει! Και για να κανω και ενα throwback ... θα πω πως καποιοι εδω μεσα στο νημα ΦΩΝΑΖΑΜΕ για την εν λογω εταιρια και την ποιοτητα της σε ολα τα επιπεδα και καποιοι παρουσιαζαν ως επιτομη των λογισμικων ''δανεικα'' firmware (με την σκληρη δουλεια αλλων) που με λιγες ''πινελιες'' τα κανανε δικα τους και χλευαζαν την Ugoos και τις ''δυνατοτητες'' της χωρις καν να την ξερουνε !!! Τελικα ομως τελος καλο ... ολα καλα...! Ολοι πλεον ασχολουμαστε μονο με Ugoos ports και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο! Edited Δευτέρα στις 10:01 πμ by gatos814 3 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. Δευτέρα στις 01:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:39 μμ (edited) On 2/11/2024 at 3:49 ΜΜ, makis1024 said: Άνοιξε το και ανέβασε φωτογραφία από την μητρική , και τις δύο όψεις. Δες σε παρακαλώ και το δικό μου και πες μου ποιο custom firmware χρειάζεται. ΜΤ για Mediatek ;; Μάλλον το ίδιο είναι, τι λες ;; Edited Δευτέρα στις 01:40 μμ by Athlos_PDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. Δευτέρα στις 01:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:48 μμ 9 minutes ago, Athlos_PDA said: Δες σε παρακαλώ και το δικό μου και πες μου ποιο custom firmware χρειάζεται. ΜΤ για Mediatek ;; Μάλλον το ίδιο είναι, τι λες ;; Ναι τα ίδια αρχεία θα χρειαστείς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. Δευτέρα στις 01:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:54 μμ 4 minutes ago, makis1024 said: Ναι τα ίδια αρχεία θα χρειαστείς. Οκ τα κατέβασα ήδη. Ευχαριστώ πολύ 😊 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim2030 Δημ. Δευτέρα στις 04:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:16 μμ 9 ώρες πριν, makis1024 said: Έχει διάφορα καλούδια όπως hardware monitor , παραμετροποίηση , θερμοκρασία με εναλλαγή με ώρα στην οθονούλα. Ψάξε την λίγο την Ρομ , πιστεύω θα σε καλύψει. Να χαρείς το νέο σου μπουξάκι , είναι πάρα πολλά κλικ πιο πάνω από την μαμά Ρομ. Πιστεύω άξιζε το εγχείρημα, περιμένω εντυπώσεις. To εβαλα και εργαζεται πολυ καλα. Το μονο που εβαλα ειναι YouTube , τιποτα αλλο δεν χρειαζομαι Αξιζε πραγματικα να κανει αυτη την αλλαγη, Την οθονη εκεινη με τα LED, πειραζει να την βγαλω? Δεν μου χρειαζεται πουθενα... Ευχαριστω πολυ Επισης εχω κ 2 MeCooL KM2 Plus Aυτο γινεται να του κανω τιποτα ? Το ειχα παρει περισυ,, αλλα ειναι προβληματικο στο Mouse, δεν εργαζεαι καλα με Android 11 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. Δευτέρα στις 05:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:36 μμ (edited) Τα mecool τα παντρεύτηκες με την Ρομ που ήρθαν. Ούτε να το σκέφτεσαι. Έβαλες τουλάχιστον το YouTube vanced να μην έχεις διαφημίσεις; Edited Δευτέρα στις 05:39 μμ by makis1024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. Δευτέρα στις 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:47 μμ ,...εβαλα το Vansed Μanager και κατεβασα τις αναλογες εφαρμογες... αλλα , οπως ειπα το mouse, δεν εργαζεται τοσο καλα...πρεπει να εργαζεται και το τηλεχηριστηριο ταυτοχρονα... ενω στο a95x_f3 , μονο το mouse δουλευω τοσα χρονια Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Δευτέρα στις 05:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:51 μμ (edited) 1 ώρα πριν, dim2030 said: To εβαλα και εργαζεται πολυ καλα. Το μονο που εβαλα ειναι YouTube , τιποτα αλλο δεν χρειαζομαι Αξιζε πραγματικα να κανει αυτη την αλλαγη, Την οθονη εκεινη με τα LED, πειραζει να την βγαλω? Δεν μου χρειαζεται πουθενα... Ευχαριστω πολυ Επισης εχω κ 2 MeCooL KM2 Plus Aυτο γινεται να του κανω τιποτα ? Το ειχα παρει περισυ,, αλλα ειναι προβληματικο στο Mouse, δεν εργαζεαι καλα με Android 11 Αν εννοεις την πανω λεντομπαρα μπορεις πολυ ευκολα να την κλεισεις απο την εφαρμογη της... Τωρα για το MECOOL τι εννοεις ακριβως με το οτι ειναι προβληματικο στο Mouse ; Χρησιμοποιεις δηλαδη καποιο ποντικι και δεν υπακουει σωστα ; Edited Δευτέρα στις 05:54 μμ by gatos814 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. Δευτέρα στις 05:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:56 μμ οχι, αλλα ΔΕΝ εργαζεται το mouse σωστα, δεν παει πισω , ουτε μπροστα πολλες φορες...γιαα να παει σην αναζητηση στο Play store, Χρειαζεται το τηλεχηρηστηριο.... οσο για τα LED , να την αποσυνδεσω πειραζει ? θα παθει κατι ? Επισης, η Εφαρμογη NEBULA ενω στην αρχη δεν εκανε τιποτα, τωρα μορει να εκκινησει ΜΕΡΙΚΕΣ εφαρμογες... Το AndroiD 11 φταιει ? Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Δευτέρα στις 06:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:56 μμ (edited) 1 hour ago, Dim_33 said: οχι, αλλα ΔΕΝ εργαζεται το mouse σωστα, δεν παει πισω , ουτε μπροστα πολλες φορες...γιαα να παει σην αναζητηση στο Play store, Χρειαζεται το τηλεχηρηστηριο.... οσο για τα LED , να την αποσυνδεσω πειραζει ? θα παθει κατι ? Επισης, η Εφαρμογη NEBULA ενω στην αρχη δεν εκανε τιποτα, τωρα μορει να εκκινησει ΜΕΡΙΚΕΣ εφαρμογες... Το AndroiD 11 φταιει ? Παμε να τα δουμε ολα ενα ενα ... Ολα τα καθαρα ATV λογισμικα δεν ειναι ευκολοδουλευτα με ποντικι... Ειναι σχεδιασμενα να τα δουλευουν ολα με τα βελακια του χειριστηριου και το ''ΟΚ'' οποτε μην σκας...ετσι ειναι το συστημα! Για την λεντομπαρα τωρα... Οκ να την βγαλεις αν σε χαλαει ... δεν θα εχει καποιο θεμα ... αλλα αφου εχει την εφαρμογη της και μπορεις να την κλεισεις γιατι να παιδευεσαι !; Τελος για την εφαρμογη που λες την NEBULA δεν την χρησιμοποιω και δεν την γνωριζω αλλα μηπως να εβλεπες μεσα στις ρυθμισεις της εφαρμογης αν εχει καποιες προεπιλογες ανοικτες στις εφαρμογες αυτες η ακομα να τσεκαριζες και τις αδειες που εχει στην συσκευη σου; Edited Δευτέρα στις 07:04 μμ by gatos814 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. Δευτέρα στις 07:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:15 μμ (edited) 9 μήνες δωρεάν συνδρομή ANT1+ Family & Sports χωρίς καμία δέσμευση! Η παλιά προσφορά ξανά για όσους έχουν παροχή ρεύματος ΔΕΗ, μέσα από την εφαρμογή (ή το σαιτ?). Ορισμένες παρατηρήσεις: 1. Σημειώστε πότε λήγει το 9μηνο για να την ακυρώσετε, γιατί μετά το 9μηνο θα χρεωθείτε. Φυσικά την ακυρώνετε και πιο μπροστά, εάν τυχόν θελήσετε. 2. Παίζει σίγουρα σε πιστοποιημένα Android TVbox και Android TVs (και άλλες smart TV). Επίσης σε τάμπλετ, κινητά και laptop/PC. 3. Σε TVbox μη πιστοποιημένα με AOSP ή και root δεν φαίνεται να είναι δυνατόν να παίξει (τουλάχιστον παλαιότερα που το δοκίμασα με διάφορους τρόπους). Εικάζω ότι πιθανόν να παίξει σε Android TVbox με ATV rom και ίσως κάποια "κόλπα". Δεν έχω όμως κάπου τέτοια ρομ και δεν αξίζει να το δοκιμάσω μόνο για αυτό. 4. Η ποιότητα streaming ΔΕΝ είναι και η καλύτερη, αλλά εάν είναι δωρεάν γιατί να μην την δοκιμάσετε? Πάντως εμένα η γυναίκα μου έχει βρει την άγια χαρά της με αυτό, γιατί μπορεί και βλέπει επεισόδια σειρών που έχασε ή και επεισόδια ΠΡΙΝ προβληθούν. Και μόνο για αυτό ίσως να αξίζει😉....προσωπικά βλέπω μόνο F1. 5. Το ενδιαφέρον με την νέα προσφορά είναι ότι αναφέρει και το Sport πακέτο, δηλαδή κυρίως τα Ευρωπαικά ματς της Πέμπτης. Δεν ξέρω εάν ισχύει πράγματι αυτό, γιατί με την προσφορά που έχω ενεργοποιήσει εγώ, δεν ήταν αυτό δυνατόν μία φορά που το προσπάθησα. Εάν κάποιος το δοκιμάσει και έχει τις Πέμπτες με ΚΟΣΜΟΤΕ, ας μας το πει και εδώ. Δεν τολμώ να κόψω την ΄ήδη συνδρομή μου, γιατί δεν ξέρω μπας και δεν με αφήσει να κάνω καινούργια, όπως έκανα παλαιότερα (ποιος δε ακούει την γυναίκα μου😁). Update: Δυστυχώς δεν έχει τις "Πέμπτες" με τα αθλητικά. Το τι έχει στο 2ο screenshot. Edited Δευτέρα στις 10:15 μμ by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigalkos Δημ. Τρίτη στις 07:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:44 πμ καλημέρα, μετά από καιρό βρήκα χρόνο να ξαναασχοληθώ με το TOX3 αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Stremio και το KODI. Όταν βάζω ροές (με real debrid) με μεγάλη ανάλυση αρκετά συχνά παγώνει η εικόνα ενώ ο ήχος συνεχίζει. Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις στο stremio σχετικά με το hardware acceleration αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Οι ίδιες ροές παίζουν απροβλημάτιστα στο μποξάκι της cosmote TV! Αποκλείω πρόβλημα σύνδεσης καθώς το speedtest βγάζει σταθερά 180 Mbps. Έχει κάποιο ρύθμιση που μπορώ να κάνω στο μποξάκι; Δεν έχω πειράξει το firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. Τρίτη στις 08:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:06 πμ (edited) 23 minutes ago, tsigalkos said: καλημέρα, μετά από καιρό βρήκα χρόνο να ξαναασχοληθώ με το TOX3 αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Stremio και το KODI. Όταν βάζω ροές (με real debrid) με μεγάλη ανάλυση αρκετά συχνά παγώνει η εικόνα ενώ ο ήχος συνεχίζει. Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις στο stremio σχετικά με το hardware acceleration αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Οι ίδιες ροές παίζουν απροβλημάτιστα στο μποξάκι της cosmote TV! Αποκλείω πρόβλημα σύνδεσης καθώς το speedtest βγάζει σταθερά 180 Mbps. Έχει κάποιο ρύθμιση που μπορώ να κάνω στο μποξάκι; Δεν έχω πειράξει το firmware καλημέρα. Αρχικά να σου πω ότι δεν έχω real debrid οπότε δεν έχω εμπειρία τι και πως μπορεί να φταίει. Πάντως υπάρχει μία ρύθμιση στο στρέμιο που δεν ανέφερες εάν την πείραξες. "Settings/Ρυθμίσεις - Cache Size". Εκεί συνήθως έχει ως προεπιλογή "no caching", ενώ εσύ μπορείς να βάλεις 2 , 5 ,10GB. Διάλεξε το μικροτερο μέγεθος και δες. Αντίστοιχη επιλογή έχει και το KODI. Μάλιστα σε ορισμένα builds υπάρχει και έτοιμη επιλογή στο Μενού του. Εάν δεν είναι αυτό απλά αγνοείς ότι έγραψα. Εάν βρεις πάντως την λύση, γράψε την και εδώ για πληροφόρηση όσων έχουν αντίστοιχο θέμα. Edited Τρίτη στις 08:07 πμ by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Τρίτη στις 12:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:48 μμ 4 ώρες πριν, tsigalkos said: καλημέρα, μετά από καιρό βρήκα χρόνο να ξαναασχοληθώ με το TOX3 αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Stremio και το KODI. Όταν βάζω ροές (με real debrid) με μεγάλη ανάλυση αρκετά συχνά παγώνει η εικόνα ενώ ο ήχος συνεχίζει. Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις στο stremio σχετικά με το hardware acceleration αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Οι ίδιες ροές παίζουν απροβλημάτιστα στο μποξάκι της cosmote TV! Αποκλείω πρόβλημα σύνδεσης καθώς το speedtest βγάζει σταθερά 180 Mbps. Έχει κάποιο ρύθμιση που μπορώ να κάνω στο μποξάκι; Δεν έχω πειράξει το firmware Για αρχη κοιτας να παιξεις Stremio με αλλον player οπως τον VLC η τον MX Player... Αν εκει δεν αντιμετωπιζεις το ιδιο προβλημα τοτε θελει περαιτερω ψαξιμο! Λογικα ομως αφου εχεις το ιδιο θεμα και με το kodi θα εχεις παντου το προβλημα... Αληθεια το ''καθαριζεις'' καθολου το μποξακι σου ; Εχεις καποια εφαρμογη γι'αυτο ; Για δοκιμασε να μπεις απο τις ρυθμισεις στον αποθηκευτικο σου χωρο και τσεκαρε ποσα ''σκουπιδια'' εχεις στην προσωρινη μνημη... Για διεγραψε τα και κοιτα αν αλλαξει κατι... Κατι αλλο που επισης μπορεις να τσεκαρεις ειναι μεσα στις ρυθμισεις στo ''Display & sound'' το ''Automatic frame rate''... ''Παιξε'' εκει μεσα με αυτες τις ρυθμισεις μηπως δεις να αλλαζει κατι ... Και αν δεν εχεις εγκατεστησε οπωσδηποτε μια εφαρμογη καθαρισμου ... και ισως στο τελος τελος κατι απο αυτα η καποιος συνδιασμος αυτων σε βοηθησει να κανεις σωστα την δουλεια σου ! 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigalkos Δημ. Τρίτη στις 08:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:11 μμ Δοκίμασα και στο youtube. Σε όλες τις εφαρμογές μέχρι 1080p 60 δεν έχω lag αλλά απο κει και πέρα, 1440 και 2160, ξεκινάει το πρόβλημα. Είναι σαν να γονατίζει και οι εφαρμογές δεν ανταποκρίντονται άμεσα στις εντολές του χειριστηρίου. Ενεργοποίησα και το perfomance mode αλλά τίποτα. Θα δοκίμασω και ότι άλλο προτάθηκε και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 7 ώρες πριν, tsigalkos said: Δοκίμασα και στο youtube. Σε όλες τις εφαρμογές μέχρι 1080p 60 δεν έχω lag αλλά απο κει και πέρα, 1440 και 2160, ξεκινάει το πρόβλημα. Είναι σαν να γονατίζει και οι εφαρμογές δεν ανταποκρίντονται άμεσα στις εντολές του χειριστηρίου. Ενεργοποίησα και το perfomance mode αλλά τίποτα. Θα δοκίμασω και ότι άλλο προτάθηκε και θα επανέλθω. Για να δεις εάν σου "φταίει" τίποτα από το στοκ firmware καλό είναι να δοκιμάσεις το Coreelec από μία καρτούλα ή στικάκι. Δεν πειράζεις το Android, αλλά ουσιαστικά θα έχεις ένα dual boot system (Android or Coreelec). Βγάζεις την καρτούλα και μένει μόνο το Android. Το Coreelec είναι ουσιαστικά ένα σύστημα για το KODI (εάν και μπορεί να κάνει πολύ παραπάνω, αλλά εκφεύγει του αντικειμένου μας) και έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ διαχείριση στα πάντα. Θα σου δώσω ακριβείς οδηγίες πως θα το εγκαταστήσεις και μάλιστα στο τέλος θα δουλεύει η led οθόνη με θερμοκρασία και επιπλέον 4 remote controls (το στοκ και άλλα 3 εάν τυχόν έχεις από άλλο κουτί). Στο τέλος θα σου δώσω και το λινκ που το έχω ανεβάσει εδώ και καιρό στο 4pda. Πάμε λοιπόν. Coreelec για TOX3 με 4 remote controls Βήμα 1. Κατέβασε το Coreelec για S905X4 από την σελίδα του: Coreelec official page download Εναλλακτικά χρησιμοποίησε την έκδοση 21.0 που είχα εγκαταστήσει εγώ. Έτσι και αλλιώς ενεργοποιείς τις αυτόματες διορθώσεις και θα σε πηγαίνει πάντα στην τελευταία, όταν έχει τέτοια. Coreelec 21.0 (mine) Βήμα 2. Χρησιμοποίησε το Balena Etcher για να εγκαταστήσεις το Coreelec σε καρτούλα ή στικάκι. Σου δίνω και την portable έκδοση του Balena Etcher, που δεν χρειάζεται εγκατάσταση😉 Balena Etcher Portable Βήμα 3. Όταν μετά ανοίξεις στο PC σου το root directory Coreelec θα δεις εκεί το φάκελλο "device trees". Από εκεί θα διαλέξεις το αρχείο sc2_s905x4_4g_1gbit , θα το αντιγράψεις στο root και κυρίως θα το ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ σε "dtb.img"😉 Βήμα 4. Κατέβασε επίσης αυτό το αρχείο και αντέγραψέ το επίσης στο root directory Coreelec : Corelec file for 3 remote controls, led screen Βήμα 5. Βάλε την καρτούλα στο ΤΟΧ3 και για την 1η εκτέλεση το πιο εύκολο είναι να εγκαταστήσεις από το Playstore the apk "Reboot to Libreelec" και να το τρέξεις. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι βέβαια. Αυτό χρειάζεται ΜΟΝΟ την 1η φορά !! ΠΡΟΣΟΧΗ : Στην 1η εκτέλεση του Coreelec θα χρειασθείς ένα mouse or airnouse !! Βήμα 6. Αφού το αφήσεις να κάνει την πλήρη εγκατάστααση, κάνεις Reboot και μετά πηγαίνεις στην διαδρομή "Settings-Coreelec-System-Backup-Restore Backup" . Εκεί και πατώντας τις "2 τελίτσες" μία ή παραπάνω φορές, μέχρις ότου βρεθείς στην διαδρομή "Root file system-flash" . Εκεί θα υπάρχει και το αρχείο που θέλουμε να επαναφέρεις (20240519031006.tar), το επιλέγεις, το εγκαθιστά και κάνεις reboot. Μετά από αυτό ΟΛΑ θα δουλεύουν (η μπροστινή led οθόνη με θερμοκρασία και 4 remote controls - δες ποια στο λινκ 4pda). Μετά κάνε το δικό σου KODI build ή απλά βάλε ένα έτοιμο (φυσικά το προτεινόμενο/εύκολο είναι το έτοιμο). Απόλαυσε το Coreelec και ταυτόχρονα δες εάν έχεις διαφορά στο streaming. Links to 4pda Coreelec with 4 remote controls 4PDA Coreelec OMEGA-21.0 for TOX3 4pda 2 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Κατεβασα το Stremio στο ΤVbox, το εκανα install, και το ανοιξα. Μου βγαζει ενα code να κανω εγγραφη, αλλα πως ? Απο το TV box , πως θα το κανω? Ουτε login μπορω να κανω, η επιλογη υπαρχει , αλλα ΔΕΝ εργαζεται... Στο PC Linux 22.04 βγαζει αυτην την οθονη κ εργαζεται...στο TV BoX ομως,??? Edited 8 ώρες πριν by Dim_33 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 11 minutes ago, Dim_33 said: Κατεβασα το Stremio στο ΤVbox, το εκανα install, και το ανοιξα. Μου βγαζει ενα code να κανω εγγραφη, αλλα πως ? Απο το TV box , πως θα το κανω? Ουτε login μπορω να κανω, η επιλογη υπαρχει , αλλα εργαζεται... Στο PC Linux 22.04 βγαζει αυτην την οθονη κ εργαζεται...στο TV BoX ομως,??? Σε ποιο tv box ειναι αυτο το Stremio ; Τι λογισμικο φοραει ; Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 7 minutes ago, gatos814 said: Σε ποιο tv box ειναι αυτο το Stremio ; Τι λογισμικο φοραει ; A95X F3 Air Amlogic S905x3, Android 9.0 8K Video Decode TV Box RGB Light 4GB/32GB 4 minutes ago, Dim_33 said: A95X F3 Air Amlogic S905x3, Android 9.0 8K Video Decode TV Box RGB Light 4GB/32GB Aυτο εβαλα sbx_a95x_f3_air_atv_9_14.zip Aυτο βγαζει στο Tv box Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, Dim_33 said: A95X F3 Air Amlogic S905x3, Android 9.0 8K Video Decode TV Box RGB Light 4GB/32GB Aυτο εβαλα sbx_a95x_f3_air_atv_9_14.zip Aυτο βγαζει στο Tv box Μαλιστα... Αφου εβαλες την ATV βερσιον λογισμικου στο μποξακι σου πρεπει για να εχεις stremio να κανεις εναν λογαριασμο για να συνεχισεις... Αφου κανεις εγγραφη ακολουθα αυτο που λεει στην οθονη σκαναροντας με το κινητο σου και χρησιμοποιοντας τον browser του ... Ποιο ευκολη και γρηγορη παντως ειναι η εγγραφη στα AOSP μποξακια με την AOSP εφαρμογη! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigalkos Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 16 ώρες πριν, ath156 said: Βήμα 5. Βάλε την καρτούλα στο ΤΟΧ3 και για την 1η εκτέλεση το πιο εύκολο είναι να εγκαταστήσεις από το Playstore the apk "Reboot to Libreelec" και να το τρέξεις. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι βέβαια. Αυτό χρειάζεται ΜΟΝΟ την 1η φορά !! Δεν υπάρχει στο Playstore. Μπορώ και από πουθενά αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 8 minutes ago, tsigalkos said: Δεν υπάρχει στο Playstore. Μπορώ και από πουθενά αλλού; Στο ανέβασα στο Mega μου...κατέβασέ το από εκεί : Reboot to Libreelec Βέβαια το ίδιο ακριβώς πράγμα το πετυχαίνεις με το να το κλείσεις (ή και να αφαιρέσεις το τροφοδοτικό) και μετά να πατάς και το reset button (για 5-10 δεύτερα) και να ξανασυνδέσεις το τροφοδοτικό. Βέβαια το reset button of ΤΟΧ3 είναι και στην κάτω πλευρά..αρκετά άβολο αυτό😉.....διάλεξε μέθοδο...με το apk πιο εύκολα. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts