Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα στην παρέα.
 έχω αγοράσει αυτό X96 MAX Plus 4GB/64GB Amlogic S905x3 έκδοση rom 2101W (που να τανε μαύρη η ώρα δεν έχω πάρει τίποτα χειρότερο) έβαλα τη ρom του slimBOXtv  και μετά από λίγο με πετάει στο recovery και μου βγάζει corrupt.
υπάρχει κάποια άλλη ρom εκτός του slinbox που να δουλεύει τις προκοπής?
 ευχαριστώ πάρα πολύ

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

13 minutes ago, varajohn said:

καλησπέρα στην παρέα.
 έχω αγοράσει αυτό X96 MAX Plus 4GB/64GB Amlogic S905x3 έκδοση rom 2101W (που να τανε μαύρη η ώρα δεν έχω πάρει τίποτα χειρότερο) έβαλα τη ρom του slimBOXtv  και μετά από λίγο με πετάει στο recovery και μου βγάζει corrupt.
 ευχαριστώ πάρα πολύ

Καλησπέρα. Όπως θα δεις στην υπογραφή μου, είχα ακριβώς το ίδιο που τα "έπαιξε" (για αυτό και η "διαγραφή" του).

Και δυστυχώς αυτή του slimbox είναι η μοναδική custom rom που δουλεύουν όλα (wifi+ethernet). Σε άλλες (ugoos port) δεν δουλεύει κάποιο από τα 2🤕...άρα ή βάζεις πάλι αυτή του σλιμμποξ ή στοκ (άλλωστε του σλιμποξ βασίζεται στην στοκ + κάποια από τα δικά του).

Αυτό με το corrupt (εκτός του ότι μου το είχε βγάλει και εμένα κανα 2-3 φορές) παρουσιάζεται σε πολλές εκδόσεις του slimbox και σε πολλά διαφορετικά κουτιά !!!!!! το έχω αναφέρει και στο 4pda, νομίζω και στο δικό του telegram, ίσως και εδώ😭....για αυτό και με είχε σώσει  τέλειο backup που έχω πει και εδώ (dump EMMC - 1 click backup - 1 click restore).

Εάν θέλετε ανεβάζω διάφορα screenshots από διάφορα κουτιά με Slimbox rom που αναφέρουν το ίδιο θέμα...είναι κάποια εφαρμογή του που το κάνει αυτό? κάποιο custom setting του? who knows.

Άρα καθαρή εγκατάσταση.....και εάν θέλεις όταν ολοκληρώσεις τις ρυθμίσεις σου κάνε και το dump EMMC που λέω...γιατί με μεγάλη πιθανότητα θα το χρειασθείς😉

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

είναι η πρώτη φορά που μου το παρουσιάζει rom του slimbox. 

πάντως είναι σκουπίδι τελείως.

έχω ένα tanix tx3 άψογο  που έχει δουλέψει 100 φορές περισσότερο από αυτό

τι προτείνεις γύρω στο πενηντάρικο να δουλεύει άψογα

3 ώρες πριν, varajohn said:

καλησπέρα στην παρέα.
 ευχαριστώ πάρα πολύ

Εχεις χρησιμοποιησει κατι απο τα ''καλουδια'' (logo...ποντικι...κτλ) του slimbox η οχι;

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

22 ώρες πριν, gatos814 said:

Εχεις χρησιμοποιησει κατι απο τα ''καλουδια'' (logo...ποντικι...κτλ) του slimbox η οχι;

όχι τίποτα από αυτά.
 το ξαναέστησα πήρα και ένα twrp και μέχρι στιγμής δουλεύει καλά αν και ξύλωσα πολλές εφαρμογές που είχε μέσα περίπου της μισές και μέχρι στιγμής δουλεύει τζάμι.
πάντως εγώ το βαριό το έχω δίπλα

5 ώρες πριν, varajohn said:

όχι τίποτα από αυτά.
 το ξαναέστησα πήρα και ένα twrp και μέχρι στιγμής δουλεύει καλά αν και ξύλωσα πολλές εφαρμογές που είχε μέσα περίπου της μισές και μέχρι στιγμής δουλεύει τζάμι.
πάντως εγώ το βαριό το έχω δίπλα

Τι να σου κανει και ο slimbox αμα το hardware δεν βοηθαει...!

Βαλε και το κερνελακι που το εχει ιδιο (σχεδον) για ολα τα Χ3 και εχεις την αιτια της ... ταλαιπωριας!
Δυστυχως δεν υπαρχει κατι με 50ρικο ...
Το ΤΟΧ3 ισως ειναι ενα απο τα πιο τιμια μποξακια ακομα αλλα ειναι πιο ακριβο...

16 ώρες πριν, gatos814 said:

Τι να σου κανει και ο slimbox αμα το hardware δεν βοηθαει...!

Βαλε και το κερνελακι που το εχει ιδιο (σχεδον) για ολα τα Χ3 και εχεις την αιτια της ... ταλαιπωριας!
Δυστυχως δεν υπαρχει κατι με 50ρικο ...
Το ΤΟΧ3 ισως ειναι ενα απο τα πιο τιμια μποξακια ακομα αλλα ειναι πιο ακριβο...

πού το βρίσκουμε αυτό το κερνελακι

3 ώρες πριν, varajohn said:

πού το βρίσκουμε αυτό το κερνελακι

Το kernel στην προκειμενη περιπτωση ειναι στο boot αλλα δεν αξιζει ο κοπος επεμβασης ...
Εχει μεγαλο ρισκο ... !
Οι τυποι στο Slimbox ΤΕΑΜ εχουν και χρησιμοποιουν ενα ακριβως ιδιο σε ολα ... με μικρες παρεμβασεις απο το εκαστοτε original για να δουλευουν οθονες ισως κοντρολ κτλ...
Συνισταται στα λογισμικα Slimbox να μην χρησιμοποιουμε αλλαγες σε ποντικια ... logos ... χρωματα κτλ γιατι εκει αρχιζουν τα πιο ... δυσκολα σε ΚΑΠΟΙΑ μποξακια !
Παντως οταν ενα μποξακι εχει βγει σε καμια 15ρια αντιγραφες τι να περιμενεις !
Βασικα οι 2-3 πρωτες εκδοσεις του το ΚΑΘΗΣΤΟΥΝ μεχρι και σημερα ως ενα απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ Χ3 στην πιατσα ! 
Σιγουρα η πιατσα ΠΑΝΤΑ αντιγραφει το καλυτερο και οχι το χειροτερο αλλα εδω ... ελεος !