gatos814 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 14 minutes ago, kek said: θα ηθελα να χρησιμοποιησω το remote control που ηδη,εχω.🤗 Αυτο το δεδομενο αλλαζει ... τα πραγματα! Καλη τυχη ... ελπιζω να εισαι τυχερος ... με την πρωτη! 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, kek said: θα ηθελα να χρησιμοποιησω το remote control που ηδη,εχω.🤗 Πάντως μιας και έθεσες το θέμα των remote controls, προσωπικά σε όλα τα Android TVbox μου έχω προσθέσει την δυνατότητα να μπορώ να χρησιμοποιήσω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα IR remote controls ήδη έχω 😎 Έτσι μπορώ να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα είτε αυτό του H96maxX3/HK1Box/VontarX3 είτε του X96maxPlus/X88King είτε ακόμα και άλλα που δεν έχω, όμως μπορώ να τεστάρω με το smartphone μου που έχει IR Blaster😉 Άρα όποιο είναι μπροστά μου ή λειτουργικό ή με καλές μπαταρίες μου κάνει ΟΚ !! Μάλιστα σε κουτιά που το στοκ remote control ΔΕΝ έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο είναι σούπερ να μπορείς να χρησιμοποιείς ένα με αριθμητικό πληκτρολόγιο (π.χ. για Tivimate, σταθμους/κανάλια κλπ). Συγκεκριμένα έχω προσθέσει τα εξής: Edited 4 ώρες πριν by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts