Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, johnstef33 said:

Ναι έχω δοκιμάσει ξανά με το πρώτο αλλά δεν επανήλθε....

Οποτε αν θελεις και μπορεις παμε στον πιο δυσκολο τροπο...
Αλλιως ... οκ !

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

2 ώρες πριν, Sofos_5 said:

γιατί θα μπει σε FHD οθόνη αλλά αν είναι για 20€ να έχω θέματα, μάλλον θα πάω στης Xiaomi

Ναι και επιπλέον μεθαύριο θα μπορείς να το βάλεις και σε 4Κ τηλεόραση...όλο και φθηναίνουν και "παρασυρόμαστε" να πάρουμε και τέτοιες😉...future proof.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

1 hour ago, johnstef33 said:

Ριξε και βλέπουμε 

Θα ετοιμασεις την καρτουλα με το Android 4 λογισμικο και καλα θα ειναι να την φορμαρεις πρωτα και μετα να κανεις την διαδικασια...
Οτι εχει μεσα στον φακελο του λογισμικου θα πρεπει να ειναι μεσα στην καρτουλα...
Αφου αποκτησεις προσβαση στην πλακετα  απο το μποξακι ψαξε και προσδιορισε τo παρακατω τσιπακι ...

spacer.png

Μονο με το hdmi συνδεμενο και τιποτα αλλο βαλε την καρτουλα στην θυρα απο το μποξακι και ψαξε για τα πινακια 5 & 6 που δειχνει η φωτο και χρησιμοποιησε μια καρφιτσα για να τα γεφυρωσεις ...
Με την καρφιτσα λοιπον στα πινακια βαλε το καλωδιο απο το τροφοδοτικο και περιμενε λιγα δευτερολεπτα μεχρι να ανοιξει η πυλη ...
Αν πανε ολα καλα θα δεις και το λαμπακι να αναβει και το μποξακι θα αρχισει να φλασαρει το λογισμικο!
Αν δεν πετυχει με την πρωτη ολο αυτο δωστου κανα 2-3  προσπαθειες ακομα ...!
Κανονικα η διαδικασια θα πρεπει να γινει χωρις καθολου συνδεση σε τιποτα αλλα επειδη θα ειναι λιγο δυσκολο χωρις να το βλεπεις ας το προσπαθησεις ετσι και βλεπουμε ...
Θα μου πεις πως θα καταλαβεις οτι θα πετυχει αν πετυχει χωρις εικονα ...
Απλα βλεποντας το λαμπακι και περιμενοντας 7-10 λεπτα για να τελειωσει το φλασαρισμα (αν πανε ολα καλα) ...
Ισως βεβαια να αναβοσβηνει και το λαμπακι στο φλασαρισμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα γινει ετσι στο δικο σου μποξακι...
Ο φιλος μας τελος ο Ρωσος που ανεβασε την φωτο στο 4pda μας λεει να παταμε συγχρονως και το reset κουμπι μεσα στην τρυπα του AV (ολο αυτο θελει ... ζογκλερικες ικανοτητες!) αλλα  θεωρω οτι αυτο το πραγμα δεν χρειαζεται μιας και το γεφυρωμα αυτων των 2 πινς εχει τον ιδιο σκοπο!
Πολυ καλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones