gatos814 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 58 minutes ago, johnstef33 said: Δεν βρισκω κατι παραπανω ... δυστυχως Δεν βοηθησε η αναζητηση... Οποτε τωρα ξεκιναμε τα πιο ριψοκινδυνα ...! Και το μπρικαρισμα ειναι μεσα στα κακα που μπορει να ερθουν ...! Αν θελεις λοιπον να συνεχισεις την προσπαθεια παμε και σε ενα Android 5.1 με εγκατασταση με τον ιδιο τροπο ... https://androidpctv.com/new-firmware-android-5-1-for-tv-box-m8s-with-s812-soc-07-23-2016/ Το κατεβασμα ειναι πολυ αργο και θα συνιστουσα καποιον download manager αν εχεις... Καλη επιτυχια! 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου On 13/1/2025 at 11:40 ΠΜ, gatos814 said: Εισαι σιγουρος οτι εγκατεστησες σωστα τους drivers ; Το βλεπεις συνδεμενο μεσα στον υπολογιστη σου ... στο εργαλειο δηλαδη που χρησιμοποιεις ; Ριξε μια ματια και στην ''Διαχειρηση συσκευων'' οταν το εχεις συνδεδεμενο ... βλεπεις μηπως τιποτα μυστηριο εκει μεσα με ερωτηματικο η με κιτρινο χρωμα ; Σ ευχαριστω για την απαντηση. Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα μολις σημερα μπορεσα να ασχοληθω. Με τους drivers δεν εχω προβλημα, το μηχανημα φαινεται και στη διαχειριση συσκευων αλλα και στο RK Batch tool πρασινιζει το πρωτο κουτακι. Το προβλημα που εχω ειναι οταν παω να κλειδωσω το firmware, ενω προσπαθει στην αρχη "loading firmware", βγαζει στη συνεχεια παραθυρο μου λεει load firmware failed. Το προσπαθησα απειρες φορες αλλα παλι το ιδιο. Δοκιμασα και παλαιοτερη εκδοση του Batch tool αλλα παλι το ιδιο, Τι φταιει δεν ξερω.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, guideman said: Σ ευχαριστω για την απαντηση. Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα μολις σημερα μπορεσα να ασχοληθω. Με τους drivers δεν εχω προβλημα, το μηχανημα φαινεται και στη διαχειριση συσκευων αλλα και στο RK Batch tool πρασινιζει το πρωτο κουτακι. Το προβλημα που εχω ειναι οταν παω να κλειδωσω το firmware, ενω προσπαθει στην αρχη "loading firmware", βγαζει στη συνεχεια παραθυρο μου λεει load firmware failed. Το προσπαθησα απειρες φορες αλλα παλι το ιδιο. Δοκιμασα και παλαιοτερη εκδοση του Batch tool αλλα παλι το ιδιο, Τι φταιει δεν ξερω.. Δηλαδη αν καταλαβα καλα συμπεριφερεται σαν να μην μπορει να διαβασει σωστα το λογισμικο ... σωστα ; Για δοκιμασε λοιπον να κατεβασεις ξανα το ιδιο λογισμικο με αλλο browser η ακομα καλυτερα με εναν download manager και δες αν υπαρξει καμια διαφορα... Για καλο και για κακο αλλαξε και το μερος απο τον φακελο που τρεχεις τα εργαλεια και χρησιμοποιησε το root απο τον δισκο C ... Και τελος ... δεν ξερω ποιους drivers χρησιμοποιησες αλλα ξανα περασε τους απο την αρχη αν θελεις ξεκινωντας απο τους τελευταιους v5.1.1 απο το παρακατω λινκ ... https://androidmtk.com/download-rockchip-driver-assistant Εγω προσφατα χρησιμοποιωντας το DriverAssitant v4.5 φλασαρισα με το RK Batch tool 1.8 ενα παλιο MINIX με rk3188 χωρις προβληματα με windows 10 ... Γι'αυτο λοιπον αν εχεις εγκαταστησει πιο παλιους drivers δοκιμασε τους τελευταιους μεχρι και την v4.5 για να δεις αν αλλαξει ... επισης ... κατι ! Καλη επιτυχια! 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. Κυριακή στις 11:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:41 πμ On 16/1/2025 at 5:49 ΜΜ, gatos814 said: Αξιζει λοιπον αν εχετε μποξακια με Amlogic S912 να κοιταξετε προς slimBOX μερια για να δειτε συμβατοτητες... Το αποτελεσμα αν ειστε τυχεροι θα σας ικανοποιησει 1000% !!! Εννοειται οτι αν χρειαστειτε βοηθεια στην ολη προσεγγιση του σωστου λογισμικου εδω ειμαστε να το προσπαθησουμε μαζι! καλησπέρα, έχω κι ένα Tanix TX9S (S912) σαν δεύτερο στην κρεβατοκάμαρα, που απ' την αρχή δεν μου άρεσε καθόλου το λογισμικό της tanix αλλά τότε δεν έβρισκα πολλά πράγματα σε custom. Σίγουρα είναι ΠΟΛΥ πιο αργό απ' το X96air, πάντως δεν ζεσταίνεται πολύ. τελευταία που ασχολήθηκα είχα βρει αυτό: https://slimboxtv.ru/tanix-tx9s/ έχεις να προτείνεις τίποτα καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Κυριακή στις 12:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:14 μμ 32 minutes ago, xnikos said: καλησπέρα, έχω κι ένα Tanix TX9S (S912) σαν δεύτερο στην κρεβατοκάμαρα, που απ' την αρχή δεν μου άρεσε καθόλου το λογισμικό της tanix αλλά τότε δεν έβρισκα πολλά πράγματα σε custom. Σίγουρα είναι ΠΟΛΥ πιο αργό απ' το X96air, πάντως δεν ζεσταίνεται πολύ. τελευταία που ασχολήθηκα είχα βρει αυτό: https://slimboxtv.ru/tanix-tx9s/ έχεις να προτείνεις τίποτα καλύτερο? Καλυτερο απο αυτο ... οχι! Το μποξακι αυτο ηταν το πρωτο μαμα S912 με Android 9 και η αρχη αρκετων S912 να αποκτησουν και αυτα Android 9 τυπου Ugoos απο slimBOX μερια ! Και επειδη το ειχα αυτο το μποξακι με μια απο τις πρωτες slimBOX ηταν ... αλλο πραμα! Πιθανολογω οτι πλεον τα λογισμικα του θα ειναι και καλυτερα... Παντως υπαρχουν 2 ακομα που ασχοληθηκαν με αυτο το μποξακι ... Και οι 2 απο Ρωσια μερια οπως ο slimHouse ... Ο Vasily Shevchuk και ο Vortex ... Αν θελεις να δοκιμασεις την AOSP του Vortex θα την βρεις στο παρακατω λινκ : https://disk.yandex.ru/d/Sd-FH5VVRuXWyQ Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. Τρίτη στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:35 μμ On 19/1/2025 at 7:44 ΜΜ, gatos814 said: Δεν βρισκω κατι παραπανω ... δυστυχως Δεν βοηθησε η αναζητηση... Οποτε τωρα ξεκιναμε τα πιο ριψοκινδυνα ...! Και το μπρικαρισμα ειναι μεσα στα κακα που μπορει να ερθουν ...! Αν θελεις λοιπον να συνεχισεις την προσπαθεια παμε και σε ενα Android 5.1 με εγκατασταση με τον ιδιο τροπο ... https://androidpctv.com/new-firmware-android-5-1-for-tv-box-m8s-with-s812-soc-07-23-2016/ Το κατεβασμα ειναι πολυ αργο και θα συνιστουσα καποιον download manager αν εχεις... Καλη επιτυχια! Το προσπάθησα πάλι σήμερα και δείχνει ότι έχει WiFi Βέβαια ούτε το extender βλέπει σαν WiFi και ethernet... μόνο το ρούτερ της Νόβα και μόνο στα 2.4g Το play store δεν κάνει update Στο κοντι που έχει μέσα τώρα, έκανε κάποια update στα αρχαία add-on αλλά προσπαθοντας να βάλω το gkobu από το grecotm ρεπό δεν μου το ανοίγει από το zip Μάλλον οι εξαρτήσεις που έχει δεν κάνουν Ίσως χρειάζεται κάποια άλλη version η κάποιο fork Σκεφτόμουν τέλος αν αξίζει τελικά να βάλω coreelec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Τρίτη στις 03:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:24 μμ (edited) 1 ώρα πριν, johnstef33 said: Το προσπάθησα πάλι σήμερα και δείχνει ότι έχει WiFi Βέβαια ούτε το extender βλέπει σαν WiFi και ethernet... μόνο το ρούτερ της Νόβα και μόνο στα 2.4g Το play store δεν κάνει update Στο κοντι που έχει μέσα τώρα, έκανε κάποια update στα αρχαία add-on αλλά προσπαθοντας να βάλω το gkobu από το grecotm ρεπό δεν μου το ανοίγει από το zip Μάλλον οι εξαρτήσεις που έχει δεν κάνουν Ίσως χρειάζεται κάποια άλλη version η κάποιο fork Σκεφτόμουν τέλος αν αξίζει τελικά να βάλω coreelec Μιλαμε για το πρωτο λογισμικο αυτο με το Android 4 ... σωστα ; Αν ναι λοιπον ... το λογισμικο ηταν εν μερει σωστο ! Το WiFi τωρα προφανως ειναι θεμα ασυμβατοτητας αλλα ετσι και αλλιως ολο αυτο που κανουμε θελει και την τυχη με το μερος μας ! Τωρα σαν Android 4 δεν υπαρχουν και πολλες εφαρμογες να μπορεις χρησιμοποιεις ... Βεβαια το Kodi ειναι μια απο αυτες αλλα δεν ξερω πως θα παιξει εδω...! Κανε μια καθαρη εγκατασταση του τελευταιου αφου σβησεις το παλιο kodi απο εδω : Kodi v21.2 (Omega) διαλεγοντας το ''ARMV7A (32ΒΙΤ)'' και δες αν το παρει και δουλεψει σωστα με το gkobu που θες ... Για εφαρμογες δοκιμασε να εγκαταστησεις το APKPure που ετσι και αλλιως παιζει και σε Android 4 ... Για να δουλεψει δε το play store πρεπει πρωτα να γινει αναβαθμιση των play services και φυσικα και του ιδιου του play store ... Ισως το APKPure να σε βοηθησει και σε αυτο ! Τελος CoreELEC για Amlogic S812 δεν υπαρχει ... μονο Libreelec και δεν ξερω αν αξιζει ο κοπος ...! Εγω παντως στην θεση σου θα δοκιμαζα και το αλλο λογισμικο που σου εδωσα με το Android 5 ... Και ποιος ξερει... Η ταν η επι τας! 🙂 Edited Τρίτη στις 03:31 μμ by gatos814 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. Τρίτη στις 04:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:49 μμ (edited) Κατεβάζω το κοντι που έδωσες αλλά δεν κάνει install με τίποτα... κατέβασα και κάποια apk installer's και πάλι τίποτα... Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή την έκδοση 5 να δούμε μήπως Κάτι τελευταίο Εκείνη την εφαρμογή kill all που έχει, πολύ βολική είναι για άμεση ανάσα στο σύστημα Υπάρχει καμιά ανάλογη για A95x f3 με slimbox που έχω?? Edited Τρίτη στις 05:04 μμ by johnstef33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Τρίτη στις 06:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:19 μμ (edited) 1 ώρα πριν, johnstef33 said: Κατεβάζω το κοντι που έδωσες αλλά δεν κάνει install με τίποτα... κατέβασα και κάποια apk installer's και πάλι τίποτα... Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή την έκδοση 5 να δούμε μήπως Κάτι τελευταίο Εκείνη την εφαρμογή kill all που έχει, πολύ βολική είναι για άμεση ανάσα στο σύστημα Υπάρχει καμιά ανάλογη για A95x f3 με slimbox που έχω?? Sorry ... δικιο εχεις ... Στο Kodi πρεπει να παμε πολυ πισω στην βερσιον 16 για να παιξει σε Android 4 ... Οποτε ακυρα ολα για το Kodi γιατι δε νομιζω να υπαρχουν Ελληνικα builds τοσο παλια σε καποιο μερος ... Αλλος ενας λογος να ειμαστε τυχεροι για να βρουμε κατι να δουλευει σε Android 5 που ''ξεκινανε'' και οι περισσοτερες συμβατοτητες σε εφαρμογες ...! Για την εφαρμογη που ζητησες τωρα κατεβασε και δοκιμασε την παρακατω ... SkyRocketFly.apk Edited Τρίτη στις 06:20 μμ by gatos814 2 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. Χθες στς 04:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:39 πμ (edited) 2 μήνες Δωρεάν Vodafone TV Start (πάρτε κωδικό έως 6/2/2025) Συμμετέχοντας απλά σε ένα διαγωνισμό (ζητάει mail + τηλέφωνο) μπορείτε να πάρετε δωρεάν 2 μήνες Vodafone TV Start. Διαγωνισμός με Δωρεάν 2 μήνες VodafoneTV Start Προσοχή !! Ζητάει κάρτα και εάν δεν ακυρώσετε εγκαίρως μετά το δίμηνο χρεώνει ! Εκτός εάν έχετε κάρτα με μηδενικό υπόλοιπο, προσωρινή κάρτα κλπ, οπότε δεν έχετε πρόβλημα. Τέλος πάντων εάν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε σε Android TV box, που δεν είναι πιστοποιημένο, παρόλο που θα βρείτε στο Playstore την εφαρμογή της και θα την κατεβάζει, το πιο πιθανό είναι να μην παίζει (έλεγχος root, πιστοποίησης κλπ) . Εάν όμως βάλετε την παρακάτω έκδοση μάλλον δεν θα έχετε θέμα: Vodafone TV apk Επίσης μάλλον δεν θα "βλέπετε" την εφαρμογή. Για να βάλετε shortcut στον Launcher σας χρησιμοποιήστε το "Shortcut maker apk". Εκεί ψάξτε στην κατηγορία "Activities", βρείτε το VodafoneTV και δημιουργήστε την συντόμευσή σας😎 Φυσικά μπορείτε να το βάλετε και σε Smart TVs και άλλες συσκευές σας. Καλές Θεάσεις με μία ακόμα δωρεάν υπηρεσία (για 2 μήνες μόνο - προσοχή στην ακύρωση) Edited 23 ώρες πριν by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. Χθες στς 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:40 πμ On 19/1/2025 at 7:44 ΜΜ, gatos814 said: Δεν βρισκω κατι παραπανω ... δυστυχως Δεν βοηθησε η αναζητηση... Οποτε τωρα ξεκιναμε τα πιο ριψοκινδυνα ...! Και το μπρικαρισμα ειναι μεσα στα κακα που μπορει να ερθουν ...! Αν θελεις λοιπον να συνεχισεις την προσπαθεια παμε και σε ενα Android 5.1 με εγκατασταση με τον ιδιο τροπο ... https://androidpctv.com/new-firmware-android-5-1-for-tv-box-m8s-with-s812-soc-07-23-2016/ Το κατεβασμα ειναι πολυ αργο και θα συνιστουσα καποιον download manager αν εχεις... Καλη επιτυχια! Επειδή δεν γνωρίζω.... παίζει να μπρικαρει? WiFi η ethernet θα έχει?? Αν πάει καλά ποια έκδοση Κόντι θα βάλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Χθες στς 12:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:23 μμ 39 minutes ago, johnstef33 said: Επειδή δεν γνωρίζω.... παίζει να μπρικαρει? WiFi η ethernet θα έχει?? Αν πάει καλά ποια έκδοση Κόντι θα βάλω?? Οτι υπαρχει η πιθανοτητα να μπρικαρει ... υπαρχει ... Το WiFi & το ethernet ειναι jackpot ! Αν πανε ολα καλα τα πραγματα θα μπορεις να βαλεις το τελευταιο Kodi (και οχι μονο) μιας και το μινιμουμ λογισμικο που χρειαζεται εδω ειναι το Android 5 ... Αν παιζει σωστα ... θα δειξει! Με Android 5 παντως αξιζει να επεμβεις και να σβησεις ολη την Google για να το ελαφρυνεις! Τελος ... πιθανολογωντας πιστευω οτι δεν θα μπρικαρει και οτι θα δουλεψει κατι απο τα 2 για internet ... Αλλα σιγουρος 100% δεν ειμαι ... Ετσι και αλλιως ομως οπως ειπα και πιο πανω ... με Android 4 πλεον οι εφαρμογες για χρηση ειναι ελαχιστες! Εσυ αποφασιζεις! 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. Χθες στς 12:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:50 μμ Για να σβήσει η Google όπως λες θα πρέπει να κάνω κάτι εγώ?? Η εγκατάσταση γίνεται όπως και πριν με καρτουλα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Χθες στς 01:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:33 μμ 41 minutes ago, johnstef33 said: Για να σβήσει η Google όπως λες θα πρέπει να κάνω κάτι εγώ?? Η εγκατάσταση γίνεται όπως και πριν με καρτουλα?? Ναι ... θα σου δειξω εγω πως ... Και ναι οπως και πριν με καρτουλα ... post 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Ενα ακομα μποξακι απο το παρελθον ηρθε στα χερια μου για ... ''ανανηψη'' ... και ακουει στο ονομα Magicsee N4 ... Μιλαμε για ενα μποξακι με τον Amlogic S905X και 2/16 μνημη/αποθηκη και ενα απο τα ελαχιστα S905X με Android 7 μιας και στα περισσοτερα απο αυτα το λογισμικο τους εφτανε μεχρι το Android 6 ... Η συγκεκριμενη εταιρια παντως κυκλοφορισε ενα ακομα μποξακι με τον Amlogic S905X με το ονομα Ν5 που τα πηγε πολυ πιο καλα στις πωλησεις...! Το μποξακι λοιπον ηρθε στα χερια μου σε κατασταση bootloop και αληθεια ειναι οτι το μαμα λογισμικο του δεν ειναι και οτι καλυτερο... Μετα απο προσπαθεια αναζητησης εναλλακτικων λογιμικων ... το ''θαυμα'' εγινε ... Το μποξακι που δανειστηκα το λογιμικο του ειναι ενα που ακουει στο ονομα Μ16 και εχει ακριβως το ιδιο hardware ... Με μεγαλη μου ''ανακουφιση'' ανακαλυψα οτι το αυτο λογισμικο ειναι κλασεις ανωτερο απο το μαμα!!! Και λεω ανακουφηση γιατι πλεον το μποξακι (Ν4) τα παει πολυ πολυ καλυτερα απο το μαμα λογισμικο που μεταξυ αλλων στο overlay ηταν χαλια των ... χαλιων !!! Το wifi του βεβαια δεν ανεβαινει πιο πανω απο 35-40 mbps αλλα σε αυτον τον τομεα την ιδια αποδοση ειχε και το μαμα λογισμικο... Επεμβαση τελος εκανα και εδω και ηταν ... να διαγραψω οτι ειχε σχεση με Google ... και (παλι) το ''θαυμα'' ... ολοκληρωθηκε ! Το μποξακι πλεον εχει μια αξιοπροσεχτη συμπεριφορα κερδιζοντας καποιο καιρο ακομα σε χρηση ... κυριως σαν δευτερο μποξακι σε ενα αλλο δωματιο εκτος του σαλονιου ! Σε Android 7 ειναι λιγο πιο tricky o ''καθαρισμος'' απο την Google και παρολο που ισως με την πρωτη ματια δεν θα το καταλαβετε αν παει το μποξακι σας καλυτερα η οχι ... πιστεψτε με σε λιγο καιρο θα το ''αισθανθειτε'' και εσεις ! 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν On 29/1/2025 at 3:33 ΜΜ, gatos814 said: Ναι ... θα σου δειξω εγω πως ... Και ναι οπως και πριν με καρτουλα ... post Τελικά τζιφος Κατέβασα το firmware πού μου έδωσες,το έβαλα ξεζιπαρισμενο στην κάρτα κι ενώ στην πρώτη προσπάθεια ξεκίνησε και πήρε ρεύμα πριν κάνει κάποια προσπάθεια να διαβάσει την κάρτα και να ξεκινήσει η διαδικασία, δυστυχώς δεν έκανε κάτι Ξανά προσπαθώντας δεν ξαναπήρε ποτέ ρεύμα (να ανάψει το μπλέ λαμπάκι δλδ μπροστά) Ότι κι αν έκανα τπτ... μάλλον τα φτησε ...εν πάση περιπτώσει έπαιξα κι εχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 23 minutes ago, johnstef33 said: Τελικά τζιφος Κατέβασα το firmware πού μου έδωσες,το έβαλα ξεζιπαρισμενο στην κάρτα κι ενώ στην πρώτη προσπάθεια ξεκίνησε και πήρε ρεύμα πριν κάνει κάποια προσπάθεια να διαβάσει την κάρτα και να ξεκινήσει η διαδικασία, δυστυχώς δεν έκανε κάτι Ξανά προσπαθώντας δεν ξαναπήρε ποτέ ρεύμα (να ανάψει το μπλέ λαμπάκι δλδ μπροστά) Ότι κι αν έκανα τπτ... μάλλον τα φτησε ...εν πάση περιπτώσει έπαιξα κι εχασα Δοκιμασες να ξαναβαλεις το αλλο που δουλευε ; Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Οχι φίλε...δεν έχει νόημα για μένα να ξαναπροσπαθήσω με το παλιό Εξάλλου παροπλισμένο ήταν Για δοκιμές το ειχα Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 ώρες πριν, johnstef33 said: Οχι φίλε...δεν έχει νόημα για μένα να ξαναπροσπαθήσω με το παλιό Εξάλλου παροπλισμένο ήταν Για δοκιμές το ειχα Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σου Εγω παντως δεν θα σταματουσα να προσπαθω ... αν μου δινοταν η ευκαιρια ...!!! Αυτα τα μποξακια με τον Amlogic S812 δεν ''πεθαινουν'' τοσο ευκολα! Το M8S+ που ''αναστησα'' εγω ηταν πολυ πιο δυσκολη περιπτωση ...! Οπως ηδη θα εχεις δει μεσα στους φακελους τα περισσοτερα απο αυτα τα λογισμικα ερχονται και με αλλα αρχειακια οπως το ''u-boot.bin'' η το ''recovery.img'' και ενα σκριπτακι που τα βοηθαει να ''παρουν μπροστα'' και να κανουν την εγκατασταση ... Στην δικια σου περιπτωση προφανως ο bootloader ειναι διαφορετικος γι'αυτο εγινε και η ζημια ! Ομως με το σωστο λογισμικο οταν βρισκεις λιγο χρονο ... ετσι για χομπυ ... και μπορεις να ασχοληθεις μπορει να πετυχεις αυτο που σου φαινεται τωρα αδυνατο ! Το συγκεκριμενο ''χομπυ'' - ''αθλημα'' δεν θελει απογοητευση... Προσπαθεια θελει!!! Και γι'αυτο θα σου δωσω κατι ακομα για την επομενη σου δοκιμη (εαν το θελησεις και το παρεις αποφαση φυσικα) για να βαλεις ... Υπαρχουν αρκετα λογισμικα ακομα που μπορεις να κανεις προσπαθεια! Αποφαση θελει! 5.1.1 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μ αρέσει γιατί επιμένεις Τέλος πάντων,αν κάποια στιγμή δεν έχω να κάνω κάτι ίσως.... αλλά για στάσου...δεν παίρνει ρεύμα καν να ξεκινήσει....πως θα κάνει και εγκατάσταση λογισμικού?? Νομίζω πια ότι νέκρωσε το όλο σύστημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 25 minutes ago, johnstef33 said: Μ αρέσει γιατί επιμένεις Τέλος πάντων,αν κάποια στιγμή δεν έχω να κάνω κάτι ίσως.... αλλά για στάσου...δεν παίρνει ρεύμα καν να ξεκινήσει....πως θα κάνει και εγκατάσταση λογισμικού?? Νομίζω πια ότι νέκρωσε το όλο σύστημα.... Ρευμα παιρνει κανονικα... Το λαμπακι που δεν δουλευει ... ανοιγει οταν παιρνει εντολη απο τον bootloader... Σε ολα τα μποξακια ... Στα πιο καινουργια οταν μπρικαρουνε για τα καλα τα ''βαζουμε μπροστα'' βραχυκυκλωνοντας 2 επαφες οι οποιες τι κανουν...ανοιγουν μια πυλη για να ''ρουφηξει'' η eMMc/nand μας (αναλογως το μποξακι) το σωστο λογισμικο και ... βλεπουμε φως! Εδω τωρα στα πιο παλια οπως αυτο ... τα αρχεια που εχει μεσα μας βοηθανε ... ας πουμε ... σχεδον το ιδιο! Πολλες φορες μαλιστα ισως χρειαστει να κανουμε και καποιoυς συνδιασμους για πετυχουμε τον στοχο! Καλα θα ηταν βεβαια να ξεραμε και τις επαφες αλλα ... τρεχα γυρευε σε τοσο παλια μποξακια και με τοσες διαφορετικες βερσιον hardware! Οπως σου ειπα παντως απο την αρχη εισαι σε μια κατασταση που χρειαζοσουν πολυ πολυ τυχη ... ετσι και αλλιως...! ΠΙΣΤΕΥΕΩ ομως οτι στο τελος κατι θα γινει! Και αν χρειαστει εχω πολυ πραμα ακομα απο τετοια λογισμικα! Καλη τυχη! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts