ath156 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 18 ώρες πριν, Sofos_5 said: Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό TV Box για Stremio χρήση κατά κύριο λόγο; Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Επειδή "τρώγοντας έρχεται η όρεξη" (θα θελήσεις δηλαδή πιθανον και άλλες εφαρμογές πέρα από το stremio) θα έλεγα να πας στο δημοφιλές και δοκιμασμένο και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Mi Box s 2nd gen (γύρω στα 52 ευρώ). Κοίταξε στο Σκρουτζ. Εκτός εάν θες να πας στο "σπορ" των custom roms που θέλει και χρόνο και κόπο (πολλές επιλογές εκεί, ίσως και πιο φθηνές, όμως θέλουν δουλίτσα εάν θέλεις το κάτι παραπάνω). Εάν θέλεις κάτι άλλο λες. Edited 9 Ιανουαρίου by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Παρασκευή στις 10:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:17 μμ Ειπα να κανω μια μικρη αναφορα σε 2 μποξακια σταθμο στον μαγικο κοσμο των Κινεζικων κουτιων που καποτε μεσουρανουσαν σε αυτον τον χωρο ... Στο M8s+ με τον Amlogic S812 και 2/8 μνημη/αποθηκη ... Και στο Minix X7 με τον Rockchip 3188 και 2/16 μνημη/αποθηκη ... Και τα 2 μποξακια ηταν οροσημο στην μετεπειτα πορεια του ολου ''πραγματος'' ... Το μεν M8s+ ειχε τον πρωτο σοβαρο και δυνατο Amlogic (και οχι μονο) επεξεργαστη της εποχης και ηταν ενα μηχανημα που αντιγραφτηκε σε απιστευτα παρα πολλες βερσιον με αποτελεσμα να χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα! Κατι σαν το X96 MAX Plus X3 ενα πραμα στο πολυ πολυ χειροτερο του! Ενω το δε Minix X7 ηταν ενα μποξακι με στιβαρη κατασκευη και τον Rockchip 3188 στα καλυτερα του! Ηταν το πρωτο αξιολογο μποξακι με Rockchip επεξεργαστη που για την εποχη ηταν ... λιρα 100! Να τονισω επισης εδω οτι και τα 2 φορουσαν Android KITKAT λογισμικα με πιο προσεγμενο αληθεια ειναι το λογισμικο του Minix λογο ονοματος... Ερχομενοι ομως στο 2025 σημερα τι αραγε μπορουν να καταφερουν; ! Μπορουν ακομα να ειναι ενα χρησιμο κομματι σε καποιον που τα εχει; Η απαντηση ειναι μαλλον οχι στον μεσο χρηστη γιατι οι απαιτησεις των εφαρμογων σημερα εχουν ξεπερασει κατα πολυ τις ικανοτητες τους! Αν και τα 2 αυτα μποξακια εχουν 2 απο της καλυτερες GPU (της εποχης) δυστυχως πλεον δεν τα καταφερνουν καθολου καλα... κυριως λογο των λογισμικων τους που δεν τα βοηθανε καθολου...! Εχοντας λοιπον αυτα τα 2 μποξακια στα χερια μου ειπα να τα ''σουλουπωσω'' στον βαθμο που μπορω και να δω μεχρι που μπορει να ειναι χρησιμα ακομα... Να σημειωσω εδω οτι και τα 2 μποξακια φορανε πλεον Android LOLIPOP με το βασικο τους πειραγμα να μην εχουν οτιδηποτε απο Google εγκατεστημενο! Παμε λοιπον στα αποτελεσματα... Ελαφρο προβαδισμα φαινεται να εχει το Amlogic S812 μποξακι που μπορει να παιξει Stremio ... Cinema hd ... Smartube με λιγη εως πολυ υπομονη ενω η εκπληξη ερχεται απο το τελευταιο Kodi με Μanalab το οποιο μετα απο ... μεγαλυτερη υπομονη βλεπω οτι το παιζει τιμια και αυτο! Το Rockchip 3188 μποξακι τωρα που σαν λογισμικο (5.1.1) ειναι πιο ''χειροτερο'' απο το αλλο δεν μπορει με την καμια να φορτωσει και να παιξει Stremio ενω απο την αλλη Cinema hd και Smartube τα εχει και αυτο με αρκετη υπομονη! Εκπληξη και εδω το ιδιο Kodi με Μanalab που με σαφως πιο μεγαλη αναμονη εκκινησης απο το αλλο ξεκιναει και παιζει και αυτο αρκετα τιμια μπορω να πω! Αυτο που και τα 2 μποξακια δεν μπορουσαν να αποδοσουν με τιποτα ηταν το στριμαρισμα απο την ΕΟΝ ... κατα το οποιο και τα 2 αυτα μποξακια ''λαγκαριζαν'' παρα πολυ σε σημειο να κουραζεται το ματι απιστευτα! Να πω εδω οτι το λογισμικο του Amlogic S812 το δημιουργησα εγω βασιζοντας το σε ενα αντιστοιχο S812 με πιο πολλα καλουδια απο το μαμα ... ενω το Rockchip 3188 ηταν απλα επεμβατικος ο χαρακτηρας του ''πειραγματος'' σε ενα λογισμικο που δημιουργηθηκε λιγο πριν το ''τελος'' του Minix X7 απο καποιο παιδι στο φορουμ της Minix ... Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι αν εχεται ξεχασμενο στην ντουλαπα σας παρομοια μποξακια σε επεξεργαστη και οπωσδηποτε με Android 5.1.1 (ειναι σχετικα safe με μια εφαρμογη που κραταει και backup των διαγραμμενων) μπορειτε να δοκιμασετε και εσεις να καταργησετε ολη την Google και ειμαι σιγουρος οτι το μποξακι σας θα παει αρκετα πιο καλυτερα! Οκ ... υπαρχει ενα μικρο ρισκο εδω αλλα ετσι και αλλιως το μποξακι σας ... παρατημενο ειναι! Αν υπαρχει λοιπον καποιος συμφορουμιτης που θελει να το δοκιμασει ...εδω ειμαστε ! M8s+ : Minix X7 : 2 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Σάββατο στις 04:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:05 μμ Καλησπέρα και καλή χρονιά !!! Έχω το TVBox Χ96 Air (S905X3) το οποίο έχει android v9 Υπάρχει περίπτωση να πάρει Android 10 ή μεγαλύτερη έκδοση ; Θέλω να βάλω Vodafone TV και αυτό θέλει Android 10 και πάνω... Ευχαριστώ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Σάββατο στις 05:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:39 μμ 1 hour ago, PMak said: Καλησπέρα και καλή χρονιά !!! Έχω το TVBox Χ96 Air (S905X3) το οποίο έχει android v9 Υπάρχει περίπτωση να πάρει Android 10 ή μεγαλύτερη έκδοση ; Θέλω να βάλω Vodafone TV και αυτό θέλει Android 10 και πάνω... Ευχαριστώ...!!! Επισης... Που ακριβως διαβασες οτι το Vodafone TV παιζει απο Android 10 και πανω ; Κατεβασε απο πιο κατω την εφαρμογη που θελεις και εγκατεστησε την ... Θα δεις οτι το μινιμουμ Android που θελει ειναι απο Android 5.0+ ! ΠΡΟΣΟΧΗ - 1 ! Θα χρειαστεις και την ιδια εφαρμογη του APKPure για να εγκαταστησεις το αρχειο στην μορφη που ειναι! Vodafone TV (GR) - Download ΠΡΟΣΟΧΗ - 2 ! Θα χρειαστεις και την εφαρμογη Shortcut Maker απο το Google Play για να κανεις συντομευση της εφαρμογης Vodafone TV (GR) σε εναν συμβατο launcher μιας και δεν θα φαινεται πουθενα εγκατεστημενη επειδη ειναι μονο για ATV λογισμικα ! Ομως οπως θα διαπιστωσεις στο τελος ... λειτουργει μια χαρα !!! Αν κατι σε δυσκολευει ... εδω ειμαστε! 2 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Σάββατο στις 07:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:05 μμ 1 hour ago, gatos814 said: Επισης... Που ακριβως διαβασες οτι το Vodafone TV παιζει απο Android 10 και πανω ; Κατεβασε απο πιο κατω την εφαρμογη που θελεις και εγκατεστησε την ... Θα δεις οτι το μινιμουμ Android που θελει ειναι απο Android 5.0+ ! ΠΡΟΣΟΧΗ - 1 ! Θα χρειαστεις και την ιδια εφαρμογη του APKPure για να εγκαταστησεις το αρχειο στην μορφη που ειναι! Vodafone TV (GR) - Download ΠΡΟΣΟΧΗ - 2 ! Θα χρειαστεις και την εφαρμογη Shortcut Maker απο το Google Play για να κανεις συντομευση της εφαρμογης Vodafone TV (GR) σε εναν συμβατο launcher μιας και δεν θα φαινεται πουθενα εγκατεστημενη επειδη ειναι μονο για ATV λογισμικα ! Ομως οπως θα διαπιστωσεις στο τελος ... λειτουργει μια χαρα !!! Αν κατι σε δυσκολευει ... εδω ειμαστε! Έχεις δίκιο... Θέλει Android 5 και πάνω... Αλλά το playstore από το box δεν βλέπει την εφαρμογή και μπερδεύτηκα... Λοιπόν, κατέβασα την εφαρμογή της vodafon από το λινκ που μου έστειλες... Κατέβασα και το apkpure. θα τα γράψω στην κάρτα SD που έχω στο box και θα τα εγκαταστήσω από εκεί. Θα κατεβάσω και το shortcut maker. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει, ελπίζω να τα καταφέρω... Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια... !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Σάββατο στις 07:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:44 μμ 38 minutes ago, PMak said: Έχεις δίκιο... Θέλει Android 5 και πάνω... Αλλά το playstore από το box δεν βλέπει την εφαρμογή και μπερδεύτηκα... Λοιπόν, κατέβασα την εφαρμογή της vodafon από το λινκ που μου έστειλες... Κατέβασα και το apkpure. θα τα γράψω στην κάρτα SD που έχω στο box και θα τα εγκαταστήσω από εκεί. Θα κατεβάσω και το shortcut maker. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει, ελπίζω να τα καταφέρω... Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια... !!!!! Ποιον launcher χρισημοποιεις; Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Σάββατο στις 07:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:47 μμ Just now, gatos814 said: Ποιον launcher χρισημοποιεις; Αυτόν που έχει το box.... Το θέμα είναι πως δε δουλεύει το shortcut maker... Έκανα εγκατάσταση και το apkpure και μέσα από αυτό την εφαρμογή της Vodafone, αλλά δεν μπορώ να τη βρω πουθενά... 😞 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Σάββατο στις 08:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:04 μμ 11 minutes ago, PMak said: Αυτόν που έχει το box.... Το θέμα είναι πως δε δουλεύει το shortcut maker... Έκανα εγκατάσταση και το apkpure και μέσα από αυτό την εφαρμογή της Vodafone, αλλά δεν μπορώ να τη βρω πουθενά... 😞 Γι'αυτο μιλησα για συμβατο launcher... Προφανως εχεις και μαμα λογισμικο...ετσι; Σου δινω εν zip με 2 βερσιον ενος πολυ καλου launcher που χρησιμοποιουνε σχεδον ολα τα custom λογισμικα ... Ξεζιπαρισε και δοκιμασε και τους 2 αν δεν δουλευει ο ενας... Αν δεν σου δουλευει κανενας θα ανεβασω και αλλους μεχρι να το πετυχουμε! Με αυτον τον launcher θα λειτουργισει ... ταμαμ η συντομευση! Launcher3zip.zip Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Σάββατο στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:09 μμ 5 minutes ago, gatos814 said: Γι'αυτο μιλησα για συμβατο launcher... Προφανως εχεις και μαμα λογισμικο...ετσι; Σου δινω εν zip με 2 βερσιον ενος πολυ καλου launcher που χρησιμοποιουνε σχεδον ολα τα custom λογισμικα ... Ξεζιπαρισε και δοκιμασε και τους 2 αν δεν δουλευει ο ενας... Αν δεν σου δουλευει κανενας θα ανεβασω και αλλους μεχρι να το πετυχουμε! Με αυτον τον launcher θα λειτουργισει ... ταμαμ η συντομευση! Launcher3zip.zip 3 MB · 0 downloads Ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Θα το δοκιμάσω και θα σου πω...!!! 12 minutes ago, PMak said: Ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Θα το δοκιμάσω και θα σου πω...!!! Εγκατέστησα και τους δύο launchers αλλά πως στο καλό τους φορτώνω ; Δεν υπάρχουν συντομεύσεις.... Που θα τους βρω ; 28 minutes ago, gatos814 said: Γι'αυτο μιλησα για συμβατο launcher... Προφανως εχεις και μαμα λογισμικο...ετσι; Σου δινω εν zip με 2 βερσιον ενος πολυ καλου launcher που χρησιμοποιουνε σχεδον ολα τα custom λογισμικα ... Ξεζιπαρισε και δοκιμασε και τους 2 αν δεν δουλευει ο ενας... Αν δεν σου δουλευει κανενας θα ανεβασω και αλλους μεχρι να το πετυχουμε! Με αυτον τον launcher θα λειτουργισει ... ταμαμ η συντομευση! Launcher3zip.zip 3 MB · 1 download Εγκατέστησα και τους δύο launchers αλλά πως στο καλό τους φορτώνω ; Δεν υπάρχουν συντομεύσεις.... Που θα τους βρω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Σάββατο στις 08:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:42 μμ 32 minutes ago, PMak said: Ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Θα το δοκιμάσω και θα σου πω...!!! Εγκατέστησα και τους δύο launchers αλλά πως στο καλό τους φορτώνω ; Δεν υπάρχουν συντομεύσεις.... Που θα τους βρω ; Εβαλες και τους 2 μαζι ; Λοιπον ... δοκιμασε μεσα απο τις ρυθμισεις να βρεις τις εφαρμογες και απο εκει δοκιμασε να κανεις ανοιγμα του ενος launcher... Με αυτον τον τροπο παντως θα ανοιξεις αν θελεις και την εφαρμογη της Vodafone για δοκιμη... Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Σάββατο στις 08:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:45 μμ 1 minute ago, gatos814 said: Εβαλες και τους 2 μαζι ; Λοιπον ... δοκιμασε μεσα απο τις ρυθμισεις να βρεις τις εφαρμογες και απο εκει δοκιμασε να κανεις ανοιγμα του ενος launcher... Με αυτον τον τροπο παντως θα ανοιξεις αν θελεις και την εφαρμογη της Vodafone για δοκιμη... Το δοκίμασα ήδη αυτό... Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να τον ανοίξω.... Την εφαρμογή δε της Vodafone δεν την βρίσκω καν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Σάββατο στις 08:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:52 μμ 4 minutes ago, PMak said: Το δοκίμασα ήδη αυτό... Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να τον ανοίξω.... Την εφαρμογή δε της Vodafone δεν την βρίσκω καν.... Κατεβασε απο αυτο το λινκ εναν αλλο launcher και εγκατεστησε τον ... Αυτος εχει μεσα να τον διαλεξεις σαν πρωτο... Link Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Σάββατο στις 09:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:11 μμ 15 minutes ago, gatos814 said: Κατεβασε απο αυτο το λινκ εναν αλλο launcher και εγκατεστησε τον ... Αυτος εχει μεσα να τον διαλεξεις σαν πρωτο... Link Ναι... Πριν δω αυτό, είχα εγκαταστήσει τον nova τον οποίο μάλιστα είχα αγοράσει παλιά για το κινητό μου... Όντως τον βλέπει, αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω shortcut στην εφαρμογή της Vodafone, αν και μέσα στις εφαρμογές τη βρήκα... Το κακό είναι πως μέσα από τις ρυθμίσεις --> εφαρμογές δεν υπάρχει τρόπος να τρέξω κάποια... Επίσης, το shortcut maker ενώ προτείνει τον nova για να δουλέψει, συνεχίζει να μη δουλεύει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Σάββατο στις 09:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:28 μμ 16 minutes ago, PMak said: Ναι... Πριν δω αυτό, είχα εγκαταστήσει τον nova τον οποίο μάλιστα είχα αγοράσει παλιά για το κινητό μου... Όντως τον βλέπει, αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω shortcut στην εφαρμογή της Vodafone, αν και μέσα στις εφαρμογές τη βρήκα... Το κακό είναι πως μέσα από τις ρυθμίσεις --> εφαρμογές δεν υπάρχει τρόπος να τρέξω κάποια... Επίσης, το shortcut maker ενώ προτείνει τον nova για να δουλέψει, συνεχίζει να μη δουλεύει.... Λοιπον... Μπες μεσα στον nova στις ρυθμισεις και πηγαινε στο : ''επιλογη προεπιλεγμενου εκκινητη'' και διαλεξε οποιον απο τους launchers θελεις ... ακομα και εναν απο τους 2 launcher 3! Μονο που οταν σου ζητηθει θα επιλεξεις ''για παντα'' για να γινει αυτος 1ος! Ετσι θα εχεις εναν απο αυτους που μπορουν να κανουν συντομευση! Τωρα στο shortcut maker θα πας στα ''Activities'' και εκει μεσα θα βρεις το Vodafone tv... Πατα το και διαλεξε το 1ο απο κατω Activity και κανε ειτε συντομευση ειτε δοκιμασε να δεις αν ξεκιναει και μετα κανε την συντομευση ! Καλη τυχη! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Κυριακή στις 09:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:56 πμ 12 ώρες πριν, gatos814 said: Λοιπον... Μπες μεσα στον nova στις ρυθμισεις και πηγαινε στο : ''επιλογη προεπιλεγμενου εκκινητη'' και διαλεξε οποιον απο τους launchers θελεις ... ακομα και εναν απο τους 2 launcher 3! Μονο που οταν σου ζητηθει θα επιλεξεις ''για παντα'' για να γινει αυτος 1ος! Ετσι θα εχεις εναν απο αυτους που μπορουν να κανουν συντομευση! Τωρα στο shortcut maker θα πας στα ''Activities'' και εκει μεσα θα βρεις το Vodafone tv... Πατα το και διαλεξε το 1ο απο κατω Activity και κανε ειτε συντομευση ειτε δοκιμασε να δεις αν ξεκιναει και μετα κανε την συντομευση ! Καλη τυχη! Λοιπόν,... Μέσα από τις ρυθμίσεις του nova, δε μου εμφάνιζε τους άλλους launchers. Όμως έβαλα τον nova να ανοίγει για πάντα, και το shortcut maker δούλεψε ! Οπότε επιτέλους κατάφερα και έκανα shortcut στην εφαρμογή της Vodafone ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σου !!! Πολύτιμη !!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes4 Δημ. Κυριακή στις 10:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:25 πμ Εχω το ΗΚ1 box S905 x3. Επειδη θελω να βελτιωσω το σημα του wifi και πριν να μπω στην λυση του ανοιγματος του κουτιου μηπως υπαρχει καποια λυση για χρηση εξωτερικου wifi adapter για το android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. Κυριακή στις 10:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:43 πμ (edited) Δείτε τον τελικό super cup Ισπανίας (Ρεάλ-Μπαρτσελόνα) στις 21:00 από το Action24 Μπορείτε να δείτε τον τελικό αυτό από το Action24 και το TVbox σας 😉 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε από το Playstore το apk "Ελληνική Τηλεόραση & Ραδιόφωνο" Link Ελληνικη Τηλεόραση & Ραδιόφωνο Το Action24 είναι στην καρτέλλα "Regional" πρώτο πρώτο...δείτε και screenshot *** Φυσικά το συγκεκριμένο apk είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όσους έχετε πρόβλημα λήψης στην περιοχή σας των dtv καναλιών. Ίσως και για καθημερινή χρήση. *** Έχει και άλλα βέβαια για όποιον ενδιαφέρεται (π.χ. CNN κλπ) Edited Κυριακή στις 10:48 πμ by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Κυριακή στις 12:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:31 μμ 2 ώρες πριν, PMak said: Λοιπόν,... Μέσα από τις ρυθμίσεις του nova, δε μου εμφάνιζε τους άλλους launchers. Όμως έβαλα τον nova να ανοίγει για πάντα, και το shortcut maker δούλεψε ! Οπότε επιτέλους κατάφερα και έκανα shortcut στην εφαρμογή της Vodafone ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σου !!! Πολύτιμη !!! Αν δεν τους βλεπεις εκει μεσα μπορει και να μην εγκαταστηθηκαν! Για ριξε μια ματια και στα ''Activities'' του shortcut maker ... ετσι για να φυγει και η απορια ... αν υπαρχουν οι 2 launcher 3 εγκατεστημενοι ! 2 ώρες πριν, manthes4 said: Εχω το ΗΚ1 box S905 x3. Επειδη θελω να βελτιωσω το σημα του wifi και πριν να μπω στην λυση του ανοιγματος του κουτιου μηπως υπαρχει καποια λυση για χρηση εξωτερικου wifi adapter για το android; Πριν κανεις οτιδηποτε δοκιμασες να ''παιξεις'' με τις συχνοτητες στο ρουτερ σου ; Και επειδη εχω βαλει κεραια σε ενα πιο παλιο μποξακι εχω να σου πω το εξης... Το αποτελεσμα δεν θα ειναι αυτο που περιμενεις! Περισσοτερο θα ενισχυθουν τα μακρινα σηματα παρα το δικο σου! Η εσωτερικες κεραιες που εχουν αυτα τα μποξακια ειναι all around... Οι περισσοτερες κεραιες εξωτερικες ειναι κατευθηνσης! Οποτε ... καταλαβενεις! Το βασικο πραγμα σε ενα τετοιο μποξακι ειναι το hardware (το τσιπακι του wifi) και το λογισμικο που φοραει να εχει σωστα τους drivers... Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Κυριακή στις 01:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:36 μμ (edited) 1 hour ago, gatos814 said: Αν δεν τους βλεπεις εκει μεσα μπορει και να μην εγκαταστηθηκαν! Για ριξε μια ματια και στα ''Activities'' του shortcut maker ... ετσι για να φυγει και η απορια ... αν υπαρχουν οι 2 launcher 3 εγκατεστημενοι ! Στις εφαρμογές υπάρχουν, οπότε έχουν εγκατασταθεί... Μέσα στον nova στην ''επιλογή προεπιλεγμένου εκκινητή'' δεν υπάρχουν... Το θέμα είναι πως τα καταφέραμε 🙂 Το είχα στο κουτί του πολλά χρόνια γιατί πήρα κάποια στιγμή μια smart tv οπότε netflix, disney, eon (όσο είχα) κτλ βλέπω από εκεί... Αλλά η εφαρμογή της vodafone παίζει σε νέες samsung και android tv, ενώ η δικιά μου είναι LG... (Είναι η μόνη smart που βρήκα τότε σε 24''... ) Οπότε είπα να δοκιμάσω με το tv-box... κει ευτυχώς δούλεψε...!!! Και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ...!!! Edited Κυριακή στις 01:38 μμ by PMak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Κυριακή στις 02:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:24 μμ (edited) 51 minutes ago, PMak said: Δοκιμασε να τις σβησεις καποια στιγμη μεσα απο τις ρυθμισεις και θα εισαι οκ! Υπαρχει και η περιπτωση να ξερεις ... να αλλαξεις λογισμικο στο μποξακι σου και να δεις μια εντελως διαφορετικη συσκευη ...προς το καλυτερο ! Αν παλι δεν σου χρειαζεται κατι παραπανω ... εισαι μια χαρα! Καλες τηλεθεασεις! Edited Κυριακή στις 02:28 μμ by gatos814 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. Κυριακή στις 04:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:41 μμ (edited) Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω στην κατοχή μου εδώ και μήνες ένα HK1 RBOX K8S Android 13 4/64 με RK3528 αλλά από τότε που το αγόρασα έχω θέματα επανεκκινήσεων. Τελευταία κλαταρε και το wifi. Το έκανα reset αλλά δεν στρώνει, για αυτό σκέφτηκα να φλασάρω το stock firmware χρησιμοποιώντας το RK Flashtool η το RK Batchtool αλλα δεν τα καταφερνω, αν και υποτιθεται οτι εχω περασει τους Drivers για Rockchip. Υπαρχει κανεις που τα εχει χρησιμοποιησει, να ριξει φως στην υποθεση μου? Ευχαριστω.😊 Spoiler Edited Κυριακή στις 05:08 μμ by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. Κυριακή στις 05:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:16 μμ On 11/1/2025 at 12:17 ΠΜ, gatos814 said: Ειπα να κανω μια μικρη αναφορα σε 2 μποξακια σταθμο στον μαγικο κοσμο των Κινεζικων κουτιων που καποτε μεσουρανουσαν σε αυτον τον χωρο ... Στο M8s+ με τον Amlogic S812 και 2/8 μνημη/αποθηκη ... Και στο Minix X7 με τον Rockchip 3188 και 2/16 μνημη/αποθηκη ... Και τα 2 μποξακια ηταν οροσημο στην μετεπειτα πορεια του ολου ''πραγματος'' ... Το μεν M8s+ ειχε τον πρωτο σοβαρο και δυνατο Amlogic (και οχι μονο) επεξεργαστη της εποχης και ηταν ενα μηχανημα που αντιγραφτηκε σε απιστευτα παρα πολλες βερσιον με αποτελεσμα να χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα! Κατι σαν το X96 MAX Plus X3 ενα πραμα στο πολυ πολυ χειροτερο του! Ενω το δε Minix X7 ηταν ενα μποξακι με στιβαρη κατασκευη και τον Rockchip 3188 στα καλυτερα του! Ηταν το πρωτο αξιολογο μποξακι με Rockchip επεξεργαστη που για την εποχη ηταν ... λιρα 100! Να τονισω επισης εδω οτι και τα 2 φορουσαν Android KITKAT λογισμικα με πιο προσεγμενο αληθεια ειναι το λογισμικο του Minix λογο ονοματος... Ερχομενοι ομως στο 2025 σημερα τι αραγε μπορουν να καταφερουν; ! Μπορουν ακομα να ειναι ενα χρησιμο κομματι σε καποιον που τα εχει; Η απαντηση ειναι μαλλον οχι στον μεσο χρηστη γιατι οι απαιτησεις των εφαρμογων σημερα εχουν ξεπερασει κατα πολυ τις ικανοτητες τους! Αν και τα 2 αυτα μποξακια εχουν 2 απο της καλυτερες GPU (της εποχης) δυστυχως πλεον δεν τα καταφερνουν καθολου καλα... κυριως λογο των λογισμικων τους που δεν τα βοηθανε καθολου...! Εχοντας λοιπον αυτα τα 2 μποξακια στα χερια μου ειπα να τα ''σουλουπωσω'' στον βαθμο που μπορω και να δω μεχρι που μπορει να ειναι χρησιμα ακομα... Να σημειωσω εδω οτι και τα 2 μποξακια φορανε πλεον Android LOLIPOP με το βασικο τους πειραγμα να μην εχουν οτιδηποτε απο Google εγκατεστημενο! Παμε λοιπον στα αποτελεσματα... Ελαφρο προβαδισμα φαινεται να εχει το Amlogic S812 μποξακι που μπορει να παιξει Stremio ... Cinema hd ... Smartube με λιγη εως πολυ υπομονη ενω η εκπληξη ερχεται απο το τελευταιο Kodi με Μanalab το οποιο μετα απο ... μεγαλυτερη υπομονη βλεπω οτι το παιζει τιμια και αυτο! Το Rockchip 3188 μποξακι τωρα που σαν λογισμικο (5.1.1) ειναι πιο ''χειροτερο'' απο το αλλο δεν μπορει με την καμια να φορτωσει και να παιξει Stremio ενω απο την αλλη Cinema hd και Smartube τα εχει και αυτο με αρκετη υπομονη! Εκπληξη και εδω το ιδιο Kodi με Μanalab που με σαφως πιο μεγαλη αναμονη εκκινησης απο το αλλο ξεκιναει και παιζει και αυτο αρκετα τιμια μπορω να πω! Αυτο που και τα 2 μποξακια δεν μπορουσαν να αποδοσουν με τιποτα ηταν το στριμαρισμα απο την ΕΟΝ ... κατα το οποιο και τα 2 αυτα μποξακια ''λαγκαριζαν'' παρα πολυ σε σημειο να κουραζεται το ματι απιστευτα! Να πω εδω οτι το λογισμικο του Amlogic S812 το δημιουργησα εγω βασιζοντας το σε ενα αντιστοιχο S812 με πιο πολλα καλουδια απο το μαμα ... ενω το Rockchip 3188 ηταν απλα επεμβατικος ο χαρακτηρας του ''πειραγματος'' σε ενα λογισμικο που δημιουργηθηκε λιγο πριν το ''τελος'' του Minix X7 απο καποιο παιδι στο φορουμ της Minix ... Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι αν εχεται ξεχασμενο στην ντουλαπα σας παρομοια μποξακια σε επεξεργαστη και οπωσδηποτε με Android 5.1.1 (ειναι σχετικα safe με μια εφαρμογη που κραταει και backup των διαγραμμενων) μπορειτε να δοκιμασετε και εσεις να καταργησετε ολη την Google και ειμαι σιγουρος οτι το μποξακι σας θα παει αρκετα πιο καλυτερα! Οκ ... υπαρχει ενα μικρο ρισκο εδω αλλα ετσι και αλλιως το μποξακι σας ... παρατημενο ειναι! Αν υπαρχει λοιπον καποιος συμφορουμιτης που θελει να το δοκιμασει ...εδω ειμαστε ! M8s+ : Minix X7 : Για δώσε αν θες καμία πληροφορία παραπάνω....δεν θυμάμαι αν του είχα βάλει Android lollipop ...αν όχι δώσε λινκ... Πώς καταργούμε τη Google?? Και αν καταργηθεί πως κατεβάζω εφαρμογές? Έχω αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Κυριακή στις 05:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:56 μμ 3 ώρες πριν, gatos814 said: Δοκιμασε να τις σβησεις καποια στιγμη μεσα απο τις ρυθμισεις και θα εισαι οκ! Υπαρχει και η περιπτωση να ξερεις ... να αλλαξεις λογισμικο στο μποξακι σου και να δεις μια εντελως διαφορετικη συσκευη ...προς το καλυτερο ! Αν παλι δεν σου χρειαζεται κατι παραπανω ... εισαι μια χαρα! Καλες τηλεθεασεις! Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και δοκιμές.. 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Κυριακή στις 06:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:21 μμ (edited) 1 hour ago, johnstef33 said: Για δώσε αν θες καμία πληροφορία παραπάνω....δεν θυμάμαι αν του είχα βάλει Android lollipop ...αν όχι δώσε λινκ... Πώς καταργούμε τη Google?? Και αν καταργηθεί πως κατεβάζω εφαρμογές? Έχω αυτό.... Να τα παρουμε απο την αρχη... Αν λειτουργει το μποξακι σου στειλε φωτο απο το Device Info HW απο το ''γενικα'' και το ''soc'' μπας και βγαλουμε καμια ακρη μιας και στην φωτο μονο το τσιπακι του Ethernet ξεκαθαριζω... Επισης 2 φωτο και απο τις 2 μεριες της πλακετας για να διαβασουμε οτι κωδικους λεει επανω! Οχι οτι εχει και καμια αξια στην τελικη τι φοραει γιατι θελει καποια τυχη για να βγαλουμε σωστη ... ακρη αλλα μπορει και να σταθουμε τυχεροι! Λογικα τον Amlogic S812 εχει ... δεν νομιζω να βγηκε και με αλλο επεξεργαστη .... Αλλα τα επιμερους τσιπακια ειναι ... πανηγυρι! Δηλαδη αν ειναι η αντιγραφη της αντιγραφης που να βρεις τον σωστο συνδιασμο! Αυτο το M8s+ που εχω στα χερια μου ειναι τοσο μοναδικο που για να βρουμε τον bootloader που χρησιμοποιουσε ψαξαμε τοτε ολο το διαδυκτιο και τελικα ειχαμε πολυ πολυ τυχη για να το επαναφερουμε !!! Να καταλαβεις οτι το λογισμικο φορτωνει μονο με καρτα και με την καμια με υπολογιστη λογο της ''ξεχωριστοτητας'' του! Τωρα ... και στο Android 4 λογικα θα λειτουργισει το εργαλειο αφερεσης αλλα δεν νομιζω να εχει καποια αξια να ασχοληθεις γιατι οι περισσοτερες πλεον εφαρμογες ξεκινουν την συμβατοτητα τους απο Android 5 και πανω... Οποτε πρεπει να εχουμε λιγη τυχη στο να βρουμε κατι να δουλεψει με Android 5 και μετα ερχονται ολα τα αλλα! Καλο αν σε ενδιαφερει σαν μποξακι ειναι να εχεις και το λογισμικο που δουλευει σε ... προφταση! Αν οχι...ξεκινας και οπου βγει!!! 28 minutes ago, PMak said: Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και δοκιμές.. 🙂 Ανεβασε μια φωτο απο τις ρυθμισεις εκει που λεει τις πληροφοριες του λογισμικου και βλεπουμε! Edited Κυριακή στις 06:25 μμ by gatos814 1 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Κυριακή στις 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:04 μμ (edited) 46 minutes ago, gatos814 said: Ανεβασε μια φωτο απο τις ρυθμισεις εκει που λεει τις πληροφοριες του λογισμικου και βλεπουμε! Edited Κυριακή στις 07:08 μμ by PMak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts