ath156 Δημ. Τρίτη στις 07:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:03 πμ (edited) Φυσικά για μία ακόμα χρονιά φαίνεται η Cosmote TV να μην σε αφήνει να το χρησιμοποιήσεις εάν βρίσκει ρουταρισμένο TVbox. Αντίθετα η ΕΟΝ ΔΕΝ έχει τέτοιες "προκαταλήψεις".😁 Άρα μεχρις στιγμής EON - Cosmote TV = 2 - 0 (για ΕΟΝ full pack αντί Cosmote TV only Entertainment, "δεσμεύσεις" που υπάρχουν ή δεν υπάρχουν σε κάθε εταιρία)😉 Βέβαια με απλές κινήσεις όλα γίνονται😉😎😎.....στο X88 King S922 Android 9 with Ugoos clean port and root 28.1 .......no problem😁.....προφανώς αντίστοιχα και στα άλλα με Android 9....εντάξει θα δοκιμαστεί και στο ΤΟΧ3 με Android 11, όμως πιστεύω ότι και εκεί δεν θα υπάρξει θέμα με τις κατάλληλες κινήσεις. Edited Τρίτη στις 07:06 πμ by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. Χθες στς 12:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:15 μμ λοιπόν τα φώτα σας αν γνωρίζετε κάτι. έχω αυτό X96Max Plus -που μαύρη ώρα να ήτανε- φοράει τη ρομ του σλιμ box δεν έχω δυνατότητα σύνδεσης με ethernet και το ασύρματο μου έχει βγάλει το λάδι ενω συνδέεται full η ταχύτητα είναι 1 mbps. τι μπορεί να φταίει έχω δοκιμάσει και τη δική του ρομ και κάνει τα ίδια. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. Χθες στς 01:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:16 μμ (edited) Ξαφνικά στο έκανε αυτό; Άλλο τροφοδοτικό δοκίμασες; Μήπως το μαμά τροφοδοτικό δεν δίνει τα σωστά 5V 2Amp; Edited Χθες στς 01:47 μμ by makis1024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. Χθες στς 02:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:05 μμ (edited) 2 ώρες πριν, varajohn said: λοιπόν τα φώτα σας αν γνωρίζετε κάτι. έχω αυτό X96Max Plus -που μαύρη ώρα να ήτανε- φοράει τη ρομ του σλιμ box δεν έχω δυνατότητα σύνδεσης με ethernet και το ασύρματο μου έχει βγάλει το λάδι ενω συνδέεται full η ταχύτητα είναι 1 mbps. τι μπορεί να φταίει έχω δοκιμάσει και τη δική του ρομ και κάνει τα ίδια. Μήπως έχεις κανένα dongle για airmouse στην USB θύρα του? Επίσης κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να πας στα Settings και εκεί να βρεις την θύρα USB 3.0, να επιλέξεις δε να έχει ταχύτητα "High Speed (480Mbps" και όχι "SuperSpeed (5Gbps)" που είναι το default😉...reboot και δοκίμασε ξανά. Έχει κάποια βελτίωση στα 5GHz? Edited Χθες στς 02:33 μμ by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Χθες στς 04:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:20 μμ 4 ώρες πριν, varajohn said: λοιπόν τα φώτα σας αν γνωρίζετε κάτι. έχω αυτό X96Max Plus -που μαύρη ώρα να ήτανε- φοράει τη ρομ του σλιμ box δεν έχω δυνατότητα σύνδεσης με ethernet και το ασύρματο μου έχει βγάλει το λάδι ενω συνδέεται full η ταχύτητα είναι 1 mbps. τι μπορεί να φταίει έχω δοκιμάσει και τη δική του ρομ και κάνει τα ίδια. Απο που το πηρες και ποια βερσιον ειναι...; Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. Χθες στς 04:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:45 μμ Που ειναι η Δωρεαν Cosmote TV, και δεν μπορω να την βρω ? Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, Dim_33 said: Που ειναι η Δωρεαν Cosmote TV, και δεν μπορω να την βρω ? Δυστυχώς δεν την βγάζει σε όλους. Πρέπει να είσαι ήδη συνδρομητής Cosmote κάπου και παλι δεν είναι σίγουρο. Κοίταξε στο Cosmote app....έχει και άλλα δώρα ίσως (ανά περίπτωση). Αντίθετα η ΕΟΝ δίνει σε ΟΛΟΥΣ χωρίς καν να έχεις κάποια υπηρεσια σε ΝΟΒΑ. Για μία ακόμα χρονιά, μπράβο στην ΝΟΒΑ (ειδικά για τα αθλητικά😉). Edited 22 ώρες πριν by ath156 3 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 6 ώρες πριν, varajohn said: λοιπόν τα φώτα σας αν γνωρίζετε κάτι. έχω αυτό X96Max Plus -που μαύρη ώρα να ήτανε- φοράει τη ρομ του σλιμ box δεν έχω δυνατότητα σύνδεσης με ethernet και το ασύρματο μου έχει βγάλει το λάδι ενω συνδέεται full η ταχύτητα είναι 1 mbps. τι μπορεί να φταίει έχω δοκιμάσει και τη δική του ρομ και κάνει τα ίδια. Δοκίμασε να του φλασάρεις αυτήν και πες μας αποτελέσματα στο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Eιμαι συνδρομητης Cosmote αλλα τωρα μου εβγαλε την προσφορα... Τοσες ημερες τιποτα... Ευχαριστω 1 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 16 ώρες πριν, makis1024 said: Δοκίμασε να του φλασάρεις αυτήν και πες μας αποτελέσματα στο wifi. Εχω το 2101w κανει αυτη? 18 ώρες πριν, gatos814 said: Απο που το πηρες και ποια βερσιον ειναι...; https://www.geekbuying.com/item/X96-MAX-Plus-Amlogic-S905x3-Android-9-0-8K-Video-Decode-TV-Box-4GB-64G-422932.html Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, varajohn said: Εχω το 2101w κανει αυτη? https://www.geekbuying.com/item/X96-MAX-Plus-Amlogic-S905x3-Android-9-0-8K-Video-Decode-TV-Box-4GB-64G-422932.html Δοκίμασε την , χειρότερα δεν μπορείς να το κάνεις. Οι Ρώσοι το δοκίμασαν και είδαν αποτέλεσμα. Στο 2101W που δυστυχώς από Hardware ήταν, ότι πιο αποτυχημένο στην εν λόγω σειρά. Δυστυχώς η 2101W βγήκε με ένα ή δύο lan chip τουλάχιστον 4 wifi chip. Ίσως και περισσότερα. Από ότι έψαξα , τα 4 wifi chip είναι σίγουρο. X96Max_Plus_ 2101W : LAN JL2101 1000M, 2 antennas, W522A radio module (Ampak W522A, Cdtech 47W3155, Iton AW3155-50R, Fn-Link K255B-SR) Edited 3 ώρες πριν by makis1024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, varajohn said: Εχω το 2101w κανει αυτη? https://www.geekbuying.com/item/X96-MAX-Plus-Amlogic-S905x3-Android-9-0-8K-Video-Decode-TV-Box-4GB-64G-422932.html Αυτη η βερσιον τελικα ηταν/ειναι και η πιο κακη σε αυτα τα μποξακια! Να γιατι ΠΑΝΤΑ πρεπει πριν φλασαρουμε ενα μποξακι ... οσο σιγουροι και αν ειμαστε οτι φλασαρουμε το σωστο λογισμικο ... να κανουμε ενα backup πρωτα! Προσφατα εμαθα οτι αυτη η βερσιον εχει οχι μια αλλα πολλες διαφορετικες βερσιον hardware !!!!!!!!!! Προφανως ''επεσες'' σε μια τετοια! Εφοσον δεν υπαρχει το ΣΩΣΤΟ μαμα λογισμικο και εφοσον το χρησιμοποιεις με wifi ... αρχιζεις τις αλχημειες! Δοκιμαζεις λοιπον το λογισμικο που σου προτεινε ο @makis1024 που προφανως γνωριζει την περιπτωση για να σου το δωσει ... μηπως δεις καποια διαφορα ... Στην θεση σου παντως θα ζητουσα επιμονα απο τους ''κλαπαναρες'' του geek το σωστο λογισμικο! Αυτοι λοιπον οι τυποι μεχρι προτινος να φανταστεις στα λογισμικα που εχουν απο κατω ... δινανε κανονικα και με τον νομο για ολες τις βερσιον τα ιδια λογισμικα !!! Και φαντασου τι γινοταν!!! Τουλαχιστον τωρα μπαινoντας στα λινκς τα βλεπεις με τραβηγμενη γραμμη (τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει) !!! Edited 2 ώρες πριν by gatos814 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts