gatos814 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος (edited) 30 minutes ago, johnstef33 said: Έβαλα όλες τις ρυθμίσεις αλλά καμία δεν ήταν σωστή... τέλος πάντων το απεγκατεστησα... υπάρχει καμιά βερσιόν που να παίζει όπως και στα κινητά? ευχαριστώ φίλε Δεν την χρησιμοποιω την εφαρμογη και δεν εχω αποψη... Λογικα η θα παιζει η εφαρμογη για ATV αλλα θα χρειαστει συντομευση για να ξεκινησει μιας και δεν θα αναγνωριζεται σωστα η καμια που να λεει στην περιγραφη της ''nodpi'' Ενδεικτικα σου δινω 2 λινκ να δοκιμασεις ... Αν δεν ξερεις πως θα ξεκινησεις μια ATV εφαρμογη ...απλα τσεκαρισε αν δουλευει ανοιγοντας την μεσα απο τις εφαρμογες και θα σου πω πως να την κανεις συντομευση αν εχεις τον σωστο launcher... https://tiktok-for-android-tv.en.uptodown.com/android https://www.apkmirror.com/apk/tiktok-pte-ltd/tiktok-for-android-tv-android-tv/tiktok-for-android-tv-android-tv-1-0-8-release/tiktok-for-android-tv-1-0-8-android-apk-download/ 24 minutes ago, Dim_33 said: Tο εκανα παλι install to Stremio for Android Mobile και εργαζεται .... Δεν εχω την AOSP, sbx_a95x_f3_air_atv_9_14 εχω... stremio.one-1.6.12-2111650-armeabi-v7a.apk Οκ ...αλλα δεν μου ξακαθαρισες αν αυτο εγινε ετσι ξαφνικα η εγινε μετα απο κατι αλλο! EDIT : Μηπως εχεις και την ATV βερσιον εγκατεστημενη και μπερδευτηκε ... η φαση ; Edited 10 Νοέμβριος by gatos814 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος 18 ώρες πριν, gatos814 said: Δεν την χρησιμοποιω την εφαρμογη και δεν εχω αποψη... Λογικα η θα παιζει η εφαρμογη για ATV αλλα θα χρειαστει συντομευση για να ξεκινησει μιας και δεν θα αναγνωριζεται σωστα η καμια που να λεει στην περιγραφη της ''nodpi'' Ενδεικτικα σου δινω 2 λινκ να δοκιμασεις ... Αν δεν ξερεις πως θα ξεκινησεις μια ATV εφαρμογη ...απλα τσεκαρισε αν δουλευει ανοιγοντας την μεσα απο τις εφαρμογες και θα σου πω πως να την κανεις συντομευση αν εχεις τον σωστο launcher... https://tiktok-for-android-tv.en.uptodown.com/android https://www.apkmirror.com/apk/tiktok-pte-ltd/tiktok-for-android-tv-android-tv/tiktok-for-android-tv-android-tv-1-0-8-release/tiktok-for-android-tv-1-0-8-android-apk-download/ Οκ ...αλλα δεν μου ξακαθαρισες αν αυτο εγινε ετσι ξαφνικα η εγινε μετα απο κατι αλλο! EDIT : Μηπως εχεις και την ATV βερσιον εγκατεστημενη και μπερδευτηκε ... η φαση ; Οχι, μια χαρα επαιζε, το εκλεισα κ εχθες που το ανοιξα πηγε παλι σε εκεινη την οθονη. Εκανα παλι install to stremio και εργαζεται...να δουμε για ποσο 🙂 Α Αυτην μονο εχω sbx_a95x_f3_air_atv_9_14 , κ ε κανα install αυτο παλι... stremio.one-1.6.12-2111650-armeabi-v7a.apk Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος (edited) 35 minutes ago, Dim_33 said: Οχι, μια χαρα επαιζε, το εκλεισα κ εχθες που το ανοιξα πηγε παλι σε εκεινη την οθονη. Εκανα παλι install to stremio και εργαζεται...να δουμε για ποσο 🙂 Α Αυτην μονο εχω sbx_a95x_f3_air_atv_9_14 , κ ε κανα install αυτο παλι... stremio.one-1.6.12-2111650-armeabi-v7a.apk Περιεργο...λογικα δεν επρεπε να συμβαινει αυτο! Για παρακολουθησε το λιγο και πες ... EDIT : Αν σου ξανακανει τα ιδια στειλε μου ενα π.μ και θα ενεργοποιησουμε την αλλη! Edited 11 Νοέμβριος by gatos814 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος (edited) On 10/11/2024 at 8:16 ΜΜ, gatos814 said: Δεν την χρησιμοποιω την εφαρμογη και δεν εχω αποψη... Λογικα η θα παιζει η εφαρμογη για ATV αλλα θα χρειαστει συντομευση για να ξεκινησει μιας και δεν θα αναγνωριζεται σωστα η καμια που να λεει στην περιγραφη της ''nodpi'' Ενδεικτικα σου δινω 2 λινκ να δοκιμασεις ... Αν δεν ξερεις πως θα ξεκινησεις μια ATV εφαρμογη ...απλα τσεκαρισε αν δουλευει ανοιγοντας την μεσα απο τις εφαρμογες και θα σου πω πως να την κανεις συντομευση αν εχεις τον σωστο launcher... https://tiktok-for-android-tv.en.uptodown.com/android https://www.apkmirror.com/apk/tiktok-pte-ltd/tiktok-for-android-tv-android-tv/tiktok-for-android-tv-android-tv-1-0-8-release/tiktok-for-android-tv-1-0-8-android-apk-download/ Κατέβασα από το πρώτο λινκ το uptodown και το κατέβασε από εκεί μέσα... καταλαβαίνω ότι είναι έκδοση atv και λίγο περίεργα στη λειτουργία του αλλά τουλάχιστον δουλεύει χωρίς προβλήματα για τώρα Ευχαριστώ Edited 12 Νοέμβριος by johnstef33 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος (edited) Φαίνεται ότι και στο Cosmote app υπάρχει πλέον η προσφορά για 12 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤ1+ και Sports, όπως την είχα ανεβάσει από προσφορά της ΔΕΗ(εκεί βέβαια ήταν 9 μήνες). Άρα όσοι θέλετε μπορείτε να το εκμεταλλευθείτε και από εκεί. Ειδικά οι γυναίκες φαίνεται να έχουν βρει την άγια τους χαρά, βλέποντας επεισόδια πριν καν προβληθούν ή εάν έχουν χάσει κάποια😉...Κάντε το λοιπόν έστω και για την γυναίκα σας...αφενός θα σας ευγνωμονεί, ταυτόχρονα όμως θα βρείτε και την ησυχία σας😁 Για τους πιο πολλούς άνδρες ίσως παραπάνω αξία έχει η F1 & παρόμοιοι αγώνες (και ίσως το "ξύλο", σε όποιους αρέσει βέβαια κάτι τέτοιο). *** Προσοχή....Βάλτε στο ημερολόγιο να την ακυρώσετε τον 12ο μήνα, γιατί μετά θα χρεωθείτε !!!...ακυρώνετε και πιο μπροστά εάν θέλετε βέβαιαα. **** Το apk παίζει σε πιστοποιημένα TVbox, smart TVs, tablet, PC, smartphone. Πιθανώς να καταφέρετε να το κάνετε να παίξει και σε μη πιστοποιημένα, αλλά με firmware/custom rom ATV + "tricks". Edited 15 Νοέμβριος by ath156 3 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος On 11/11/2024 at 2:52 ΜΜ, gatos814 said: Περιεργο...λογικα δεν επρεπε να συμβαινει αυτο! Για παρακολουθησε το λιγο και πες ... EDIT : Αν σου ξανακανει τα ιδια στειλε μου ενα π.μ και θα ενεργοποιησουμε την αλλη! ...Δυστυχως εφτασε η ημερα... Το απογευμα εκανε παλι το ιδιο... Πρωτα εχασε το "τοrrent....io" και μετα απο 2 ωρες γυρισε παλι στην αρχικη οθονη..που δεν μπορεις να kανεις login... Το "τορρ..ντι..νο" το ειχε στα addon, αλλα δεν δουλευε..εβγαζε δεν υπαρχει η σελιδα... Στο PC, παιζει μια χαρα στο linux.... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 15 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Νοέμβριος το εσβησα και το εκανα ξανα innstall, και απο εχθες εργαζεται... Να δουμε ποσο θα παει παλι... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Σάββατο στις 01:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:20 μμ Καλησπέρα το xiaomi tv box υποστηρίζει cosmote tv η βλέπει ότι είναι ρουτ και δεν αφήνει θέαση? 2 minutes ago, kostas123464 said: Καλησπέρα το xiaomi tv box υποστηρίζει cosmote tv η βλέπει ότι είναι ρουτ και δεν αφήνει θέαση? Xiaomi tv box s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. Σάββατο στις 01:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:28 μμ 6 minutes ago, kostas123464 said: Καλησπέρα το xiaomi tv box υποστηρίζει cosmote tv η βλέπει ότι είναι ρουτ και δεν αφήνει θέαση? Xiaomi tv box s Από πότε το Xiaomi tv box είναι rooted??? Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό. Είναι certified. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Σάββατο στις 01:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:30 μμ 1 minute ago, ath156 said: Από πότε το Xiaomi tv box είναι rooted??? Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό. Είναι certified. Άρα είναι συμβατό με cosmote tv γτ το x96 max x3 δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. Σάββατο στις 01:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:32 μμ (edited) 4 minutes ago, kostas123464 said: Άρα είναι συμβατό με cosmote tv γτ το x96 max x3 δεν ειναι Ναι είναι. Το H96 max X3 δεν είναι certified. Γνωστά όλα αυτά από παλιά. Βέβαια το είχαμε κάνει και το Η96 max X3 να παίζει αυτό που λες, θέλει όμως διάφορα...."μαγικά" κλπ Edited Σάββατο στις 01:35 μμ by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Σάββατο στις 01:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:34 μμ 1 minute ago, ath156 said: Ναι είναι. Το H96 max X3 δεν είναι certified. Γνωστά όλα αυτά από παλιά. Ευχαριστώ αρχοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. Σάββατο στις 01:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:38 μμ 3 minutes ago, kostas123464 said: Ευχαριστώ αρχοντα Εάν θέλεις κάνε request εδώ και κάποιος που το χρησιμοποιεί ίσως να μπορούσε να σε βοηθήσει με προσωπικά μηνύματα για το Η96 max X3. Καλή συνέχεια. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Σάββατο στις 01:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:40 μμ 1 minute ago, ath156 said: Εάν θέλεις κάνε request εδώ και κάποιος που το χρησιμοποιεί ίσως να μπορούσε να σε βοηθήσει με προσωπικά μηνύματα για το Η96 max X3. Καλή συνέχεια. Οκ ευχαριστώ και πάλι 59 minutes ago, kostas123464 said: Οκ ευχαριστώ και πάλι Όποιος φίλος έχει x96 max x3 και του δούλευη το cosmote tv ας μου πει τον τρόπο σε pm να το κάνω και εγώ. Δεν έχω αλλάξει Ρομ. Είμαι με την μαμά Ρομ από banggood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. Κυριακή στις 07:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:22 μμ On 16/11/2024 at 3:40 ΜΜ, kostas123464 said: Οκ ευχαριστώ και πάλι Όποιος φίλος έχει x96 max x3 και του δούλευη το cosmote tv ας μου πει τον τρόπο σε pm να το κάνω και εγώ. Δεν έχω αλλάξει Ρομ. Είμαι με την μαμά Ρομ από banggood Πριν κανενα μηνα αν θυμαμε καλα ξανα ρωτησες για την cosmote και σου ειπα οτι θελει φασαρια ολο αυτο! Αν εισαι διατεθειμενος να μπεις λοιπον σε αυτην την ''φασαρια'' μπορουμε να προσπαθησουμε ... παρολο που δεν εχω το ιδιο μποξακι! Το ''προγραμμα'' περιλαμβανει αναγνωρηση ... εγκατασταση του προγραμματος φλασαρισματος και των drivers ... ενα καλωδιο usb αρσενικο σε usb αρσενικο (εργοστασιακο η φτιαχτο) ... και λιγη τυχη! Σε ενα λιγο κακο σεναριο ισως χρειαστει και λιγο πιο δυσκολα για σενα πραγματα ιδιως αν δεν ασχολεισαι με ολα αυτα! Αν λοιπον εισαι οκ με ολα αυτα στειλε μου π.μ και προχωραμε! Και κατι τελευταιο ... Φανταζομαι οτι το ''x96 max x3'' αναφερθηκε στο τελος απο λαθος ... ετσι; 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Με αφορμη το cosmote app πιο πανω θα κανω μια αναφορα στο τι παιζει και τι οχι στα Amlogic μποξακια με AOSP λογισμικο μαμα και τυπου Ugoos... Cosmote tv = ναι υπο προυποθεσεις σε αρκετα Android 9 και σχεδον σε ολα τα παλια με Android (5,6 & 7)... σε Android 11 δεν εχει δοκιμαστει ... Eon tv = ναι σε ολα τα παλια Android 7 ... ναι σχεδον σε ολα τα μαμα Android 9 (που ειναι περισσοτερο mobile παρα ATV) και με πολλα ;;; για τα τυπου Ugoos... σε Android 11 επισης δεν εχει δοκιμαστει ... Netflix = ναι σε παλιες mobile versions με SD αναλυση Disney+ = ναι σε ολα τα Android (ισως λιγο καλυτερα να τα παει η ATV version) απλα για να παιξει με ηχο θελει τηλεοραση που να το υποστηριζει ... αλλιως υπαρχει και το τρικ με την ληψη! Vodafone tv = ναι μονο η ATV version Ant1+ = ναι με την προυποθεση η τηλεοραση να υποστηριζει cast Ertflix = ναι 2 συγκεκριμενες versions ATV που κυκλοφορουν αλλα δυστυχως οχι σε ολο το περιεχομενο Prime Video & Apple TV δεν εχουν δοκιμαστει καθολου...! Το τρικ δε με το cast δουλευει πολυ καλα και με ολες αυτες τις εφαρμογες που το υποστηριζουν (εκτος του Netflix) ανεβαζοντας την ποιοτητα της εικονας ακομα και σε ενα 1080 !!! Καλες τηλεθεασεις! 2 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 32 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 32 λεπτά πριν Όσοι θέλετε να βλέπετε όλο το περιεχόμενο του Ertflix από το μη πιστοποιημένο TVbox σας, υπάρχει ένας απλός τρόπος που πιστεύω ότι θα ισχύει για όλα τα TVbox. Βέβαια όχι με το καλύτερο interface επιλογής περιεχομένου, αλλά ΟΚ. Η απλή λύση λέγεται Samsung Internet Browser........... Samsung Internet Browser Καλό θα ήταν όσοι το δοκιμάσουν να αναφέρουν εάν παίζει τα πάντα εκεί ή όχι, ποιο TVbox και τι firmware/Android version. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts