ath156 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 27 minutes ago, Dim_33 said: Eχω λογαριασμο στο PC. Oμως δεν με αφηνει να κανω login στο TVBoX.... Σκάναρε το QR code από το κινητό σου και μπες στον λογαριασμό σου από εκεί. Λογικά θα σου εγκρίνει/προχωρήσει και στο TVbox μετά😉 Άσε που πρέπει να γίνεται αυτόματα η "πιστοποίηση" μετά...έτσι γίνεται και με τις Android TV (τηλεοράσεις εννοώ). Ουσιαστικά πρέπει να "εγκρίνεις" την πρόσβαση στην Android TV, TVbox με ATV rom κλπ από μία άλλη συσκευή. Συνήθως μέσω κινητού ή Browser σε PC κλπ Δες και στο βίντεο (μετά το 1:16 λεπτό - έχει και ωραία Αγγλικά😁)...Stremio ATV Εάν δεν έχεις κινητό, δοκίμασες να βάλεις στον Browser του PC σου ΑΚΡΙΒΩΣ την διεύθυνση που λέει? Το έκανες ΠΡΙΝ λήξει ο χρόνος (countdown)? Ίσως να πρέπει μάλιστα το κινητό να είναι συνδεδεμένο στο ίδιο wifi με το TVbox και όχι με δεδομένα (δεν είμαι βέβαιος εάν αυτό είναι προυπόθεση όμως - για καλό και για κακο έχετε το έτσι). Edited 7 Νοέμβριος by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigalkos Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 12 ώρες πριν, ath156 said: Με την ευκαιρία αυτού που ζήτησες, να γιατί θα ήταν ωραίο να υπάρχει η δυνατότητα στο νήμα μας να "καρφιτσώνονται" κάποια ποστς. Από τον 10/2022 υπάρχει "καρφιτσωμένο"/pinned to "usefull" of 4pda το ποστ μου για το πως: Το Reboot to Libreelec δεν έπιασε, έκανα αυτό με το reset. Το φόρτωσε κανονικά, δεν πρόλαβα να περάσω κάποιο build, έτρεξα κατευθείαν ένα 4Κ αρχείο από usb. Έπαιξε αψεγάδιαστα, ενώ το ίδιο αρχείο από το ίδιο usb στο android κολλούσε. Άρα το πρόβλημα είναι στο android. Σκέφτομαι να κάνω μια επαναφορά και να δοκιμάσω κάνοντας δοκιμές με τις ρυθμίσεις. Edited 7 Νοέμβριος by tsigalkos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 4 ώρες πριν, tsigalkos said: Το Reboot to Libreelec δεν έπιασε, έκανα αυτό με το reset. Το φόρτωσε κανονικά, δεν πρόλαβα να περάσω κάποιο build, έτρεξα κατευθείαν ένα 4Κ αρχείο από usb. Έπαιξε αψεγάδιαστα, ενώ το ίδιο αρχείο από το ίδιο usb στο android κολλούσε. Άρα το πρόβλημα είναι στο android. Σκέφτομαι να κάνω μια επαναφορά και να δοκιμάσω κάνοντας δοκιμές με τις ρυθμίσεις. Δηλαδη δοκιμασες με τους καθαρισμους και τις ρυθμισεις απο ''Automatic frame rate'' και δεν εγινε απολυτως τιποτα ; Για δοκιμασε και αυτες τις 2 εφαρμογες με τους players που σου δινω... Και οι 2 εχουν πολλα καλουδια στις ρυθμισεις Ιδιως ο Vimu ... Vimu Nova Video Player 8 ώρες πριν, Dim_33 said: Eχω λογαριασμο στο PC. Oμως δεν με αφηνει να κανω login στο TVBoX.... Το ιδιο εκανε κ με την AOSP εφαρμογη... Στην AOSP βερσιον του stremio θα δεις στην 2η οθονη κατι σαν την παρακατω εικονα που θα σε αφηνει να κανεις ''Guest Login'' Κατι βεβαια που ισχυε παλιοτερα και στην ATV βερσιον αλλα αλλαξε ... Edited 7 Νοέμβριος by gatos814 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, gatos814 said: Δηλαδη δοκιμασες με τους καθαρισμους και τις ρυθμισεις απο ''Automatic frame rate'' και δεν εγινε απολυτως τιποτα ; Για δοκιμασε και αυτες τις 2 εφαρμογες με τους players που σου δινω... Και οι 2 εχουν πολλα καλουδια στις ρυθμισεις Ιδιως ο Vimu ... Vimu Nova Video Player Στην AOSP βερσιον του stremio θα δεις στην 2η οθονη κατι σαν την παρακατω εικονα που θα σε αφηνει να κανεις ''Guest Login'' Κατι βεβαια που ισχυε παλιοτερα και στην ATV βερσιον αλλα αλλαξε ... Αυτο ακριβως βγαζει στο PC. Eκει μπορω να μπω κανονικα με τον λογαριασμο, Στο TV BoX, δεν υπαρχει τετοια επιλογη...ουτε στην AOSP Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 7 minutes ago, Dim_33 said: Αυτο ακριβως βγαζει στο PC. Eκει μπορω να μπω κανονικα με τον λογαριασμο, Στο TV BoX, δεν υπαρχει τετοια επιλογη...ουτε στην AOSP Κατεβασε και εγκατεστησε το απο εδω : Stremio for Android Mobile - 1.6.12 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 1 hour ago, gatos814 said: Κατεβασε και εγκατεστησε το απο εδω : Stremio for Android Mobile - 1.6.12 OK. To εκανα ξανα Install, και επιτελους εργαστηκε... Ευχαριστω 1 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) New Update for TOX3 Όσοι έχουν το ΤΟΧ3 πιθανότατα θα λάβουν αυτόματη ειδοποίηση για να εγκαταστήσουν το καινούργιο update με ημερομηνία 08/11/2024 !! Μπορούν επίσης να το κατεβάσουν από εδώ : Update TOX3 _New Version of 08112024 Το Change Log το επισυνάπτω. Στην περίπτωσή μου πάντως το update σταμάτησε σε 3 προσπάθειες με ένδειξη (error). Πιθανόν να φταίνε τα διάφορα "κόλπα" που του έχω κάνει στο firmware του. Edited 8 Νοέμβριος by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος (edited) Παράγγειλα το HK1 BOX. Ποια ρομ να του βάλω; Στο H96 max x3 που έχω φοράω μια ρομ vortex 0.4.2 ugoos αν δεν κάνω λάθος, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μπαίνει αυτή η ρομ; Edited 9 Νοέμβριος by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος (edited) 2 ώρες πριν, memostrikas said: Παράγγειλα το HK1 BOX. Ποια ρομ να του βάλω; Στο H96 max x3 που έχω φοράω μια ρομ vortex 0.4.2 ugoos αν δεν κάνω λάθος, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μπαίνει αυτή η ρομ; Καλημέρα. Πράγματι αυτή του XVortex ήταν μία εξαιρετική ρομ (CLEAN UGOOS PORT), όταν είχε "σπάσει" αυτός την προστασία της Ugoos. Μετά όμως βγήκαν καινούργιες εκδόσεις 0.5.Χ κυρίως από άλλους developers, αφού πρώτα ο XVortex απλά ξαναέκανε δηλαδή δυνατή την χρήση των Ugoos firmware. Δεν κάθησε να κάνει ο ίδιος ρομς για κάθε κουτί. Θα βρεις custom rom 0.5.4 from Sadman888 and Slimbox. Προσωπικά έχω 0.5.4 Sandman888 στο H96 max X3 and 0.5.? from Slimbox (στο HK1 Box - δεν το έχω μπροστά μου να σου πω τον ακριβή αριθμό της έκδοσης - παλαιότερη πάντως από αυτή που υπάρχει σήμερα). Ίσως να ήταν καλό να δοκιμάσεις και τις 0.5.#, όχι οτι θα δεις καμιά διαφορά ουάου. ΠΡΟΣΟΧΗ : Είσαι σίγουρος ότι αυτό που πήρες έχει 1GBit (1.000MB) Lan και όχι 100MB ?😉 Edited 9 Νοέμβριος by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigalkos Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος On 7/11/2024 at 3:19 ΜΜ, gatos814 said: Δηλαδη δοκιμασες με τους καθαρισμους και τις ρυθμισεις απο ''Automatic frame rate'' και δεν εγινε απολυτως τιποτα ; Για δοκιμασε και αυτες τις 2 εφαρμογες με τους players που σου δινω... Και οι 2 εχουν πολλα καλουδια στις ρυθμισεις Ιδιως ο Vimu ... Vimu Nova Video Player Βρήκα τελικά τι φταίει. Έκανα factory reset και ξεκίνησα τις δοκιμές με 4K αρχεία από usb και όχι από stream, Χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτα το αρχείο έπαιζε κανονικά με τον default player. Μόλις συνδεόμουν στο wifi το αρχείο κολλούσε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να επηρεάζει η ενεργοποίηση του wifi επηρεάζει την αναπαραγωγή 4Κ και μάλιστα τοπικά. Σημασία πάντως ότι βρέθηκε άκρη απλά θα πρέπει να πάρω ένα switch για το συνδέω με καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος (edited) 1 ώρα πριν, ath156 said: Καλημέρα. Πράγματι αυτή του XVortex ήταν μία εξαιρετική ρομ (CLEAN UGOOS PORT), όταν είχε "σπάσει" αυτός την προστασία της Ugoos. Μετά όμως βγήκαν καινούργιες εκδόσεις 0.5.Χ κυρίως από άλλους developers, αφού πρώτα ο XVortex απλά ξαναέκανε δηλαδή δυνατή την χρήση των Ugoos firmware. Δεν κάθησε να κάνει ο ίδιος ρομς για κάθε κουτί. Θα βρεις custom rom 0.5.4 from Sadman888 and Slimbox. Προσωπικά έχω 0.5.4 Sandman888 στο H96 max X3 and 0.5.? from Slimbox (στο HK1 Box - δεν το έχω μπροστά μου να σου πω τον ακριβή αριθμό της έκδοσης - παλαιότερη πάντως από αυτή που υπάρχει σήμερα). Ίσως να ήταν καλό να δοκιμάσεις και τις 0.5.#, όχι οτι θα δεις καμιά διαφορά ουάου. ΠΡΟΣΟΧΗ : Είσαι σίγουρος ότι αυτό που πήρες έχει 1GBit (1.000MB) Lan και όχι 100MB ?😉 Ναι αυτό που πήρα στις προδιαγραφές του το ανέφερε ως LAN 1000M. Επειδή έχω χάσει το link της ρομ, μπορείς να μου στείλεις link για την 0.4.2 που μου άρεσε πολύ; Το μόνο που δεν ξέρω είναι, τι ρομ είναι aosp η atv. Και αν μπορείς οδηγίες εγκατάστασης επειδή δεν θυμάμαι τίποτα. Ευχαριστώ πολύ! Edited 9 Νοέμβριος by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος (edited) 7 ώρες πριν, memostrikas said: Ναι αυτό που πήρα στις προδιαγραφές του το ανέφερε ως LAN 1000M. Επειδή έχω χάσει το link της ρομ, μπορείς να μου στείλεις link για την 0.4.2 που μου άρεσε πολύ; Και αν μπορείς οδηγίες εγκατάστασης επειδή δεν θυμάμαι τίποτα. Ευχαριστώ πολύ! Link XVortex 0.4.2 Θα σου βάλω και τις οδηγίες, όπως ήταν παλιά. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ α. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το USB Burning Tool μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ Μετά την εγκατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να αντιγράψετε στο directory εγκατάστασης το LICENCE που θα κατεβάσετε από εδώ β. Κάνετε unrar την ρομ που κατεβάσατε με το πρόγραμμα Winrar ώστε να πάρετε το ίδιο αρχείο αλλά με κατάληξη img. Φορτώνετε αυτό το αρχείο στο πρόγραμμα UBT και πατάτε “Start”. γ. Συνδέετε την 1 άκρη του καλωδίου USBmale-USBmale στη θύρα του υπολογιστή σας και την άλλη άκρη στην USB 2.0 θύρα του μποξ (ΟΧΙ την γαλάζια). Το μποξάκι πρέπει να είναι τελείως γυμνό από τα πάντα και Χωρίς τροφοδοσία. Περιμένετε να φθάσει στο 100% και αποσυνδέετε το καλώδιο. Εάν δεν ξεκινήσει το “κάψιμο” με αυτό τον τρόπο (και απλώς ανάβει η μπλε οθόνη), πρέπει να αποσυνδέσετε το καλώδιο και να το επανασυνδέσετε, όμως πατώντας ταυτόχρονα και το reset button (απαλά και κεντρικά στην AV θύρα π.χ. με 1 οδοντογλυφίδα). Περιμένετε 4-5 λεπτά για την πλήρη εγκατάσταση της ρομ. δ. Μπορείτε αντί για την παραπάνω μέθοδο να χρησιμοποιήσετε sd καρτούλα. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Εάν βάλεις του XVortex δεν χρειάζεσαι το LICENCE folder, αυτό χρειάζεται μόνο για στοκ ρομ ! Το αρχείο του XVortex έχει κατάληξη ".7z", μπορείς να το αποσυμπιέσεις με τη αντίστοιχη εφαρμογή (νομίζω βέβαια και με Winrar μπορείς - δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς-μάλλον μπορείς). Εγώ έχω και τις 2 εφαρμογές στο λαπτοπ. Update : Η 0.4.2 του XVortex είναι AOSP. Την είχα κάνει παλιά ATV και υπάρχει ήδη ανεβασμένη στο Mega μου. Εάν την θέλεις πες μου να δώσω λινκ. Edited 9 Νοέμβριος by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, tsigalkos said: Βρήκα τελικά τι φταίει. Έκανα factory reset και ξεκίνησα τις δοκιμές με 4K αρχεία από usb και όχι από stream, Χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτα το αρχείο έπαιζε κανονικά με τον default player. Μόλις συνδεόμουν στο wifi το αρχείο κολλούσε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να επηρεάζει η ενεργοποίηση του wifi επηρεάζει την αναπαραγωγή 4Κ και μάλιστα τοπικά. Σημασία πάντως ότι βρέθηκε άκρη απλά θα πρέπει να πάρω ένα switch για το συνδέω με καλώδιο. Χμμ...και ηθελα να σου το πω και πιο πριν ... Για αλλαξε το τροφοδοτικο του ... ας πουμε με το κουτακι της cosmote και τσεκαρισε αν αλλαξει κατι ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος (edited) 8 ώρες πριν, ath156 said: Link XVortex 0.4.2 Θα σου βάλω και τις οδηγίες, όπως ήταν παλιά. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ α. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το USB Burning Tool μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ Μετά την εγκατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να αντιγράψετε στο directory εγκατάστασης το LICENCE που θα κατεβάσετε από εδώ β. Κάνετε unrar την ρομ που κατεβάσατε με το πρόγραμμα Winrar ώστε να πάρετε το ίδιο αρχείο αλλά με κατάληξη img. Φορτώνετε αυτό το αρχείο στο πρόγραμμα UBT και πατάτε “Start”. γ. Συνδέετε την 1 άκρη του καλωδίου USBmale-USBmale στη θύρα του υπολογιστή σας και την άλλη άκρη στην USB 2.0 θύρα του μποξ (ΟΧΙ την γαλάζια). Το μποξάκι πρέπει να είναι τελείως γυμνό από τα πάντα και Χωρίς τροφοδοσία. Περιμένετε να φθάσει στο 100% και αποσυνδέετε το καλώδιο. Εάν δεν ξεκινήσει το “κάψιμο” με αυτό τον τρόπο (και απλώς ανάβει η μπλε οθόνη), πρέπει να αποσυνδέσετε το καλώδιο και να το επανασυνδέσετε, όμως πατώντας ταυτόχρονα και το reset button (απαλά και κεντρικά στην AV θύρα π.χ. με 1 οδοντογλυφίδα). Περιμένετε 4-5 λεπτά για την πλήρη εγκατάσταση της ρομ. δ. Μπορείτε αντί για την παραπάνω μέθοδο να χρησιμοποιήσετε sd καρτούλα. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Εάν βάλεις του XVortex δεν χρειάζεσαι το LICENCE folder, αυτό χρειάζεται μόνο για στοκ ρομ ! Το αρχείο του XVortex έχει κατάληξη ".7z", μπορείς να το αποσυμπιέσεις με τη αντίστοιχη εφαρμογή (νομίζω βέβαια και με Winrar μπορείς - δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς-μάλλον μπορείς). Εγώ έχω και τις 2 εφαρμογές στο λαπτοπ. Update : Η 0.4.2 του XVortex είναι AOSP. Την είχα κάνει παλιά ATV και υπάρχει ήδη ανεβασμένη στο Mega μου. Εάν την θέλεις πες μου να δώσω λινκ. Ευχαριστώ πολύ! Οταν έρθει το κουτί προχωράω...! Ποιο φάκελο κατεβάζω από αυτούς που έχει; Edited 9 Νοέμβριος by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 33 minutes ago, memostrikas said: Ευχαριστώ πολύ! Οταν έρθει το κουτί προχωράω...! Ποιο φάκελο κατεβάζω από αυτούς που έχει; Προφανώς το 0.4.2 (το 0.3.7 ήταν το πρώτο του XVortex). Ίσως κάποια στιγμή να δοκίμαζες και εκδόσεις 0.5.4....εάν όμως σε καλύπτει πλήρως η έκδοση 0.4.2. και σου είναι γνώριμη why not. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Την 0.4.2 vontarx3 κατεβάζω σωστά; Με τις ugoos 0.4.2 που είδα τι διαφορά έχει του vontarx3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, memostrikas said: Την 0.4.2 vontarx3 κατεβάζω σωστά; Με τις ugoos 0.4.2 που είδα τι διαφορά έχει του vontarx3 Ναι αυτήν κατεβάζεις. Δεν ξέρω τι άλλο είδες. Πάντως H96 max X3, HK1 Box, Vontar X3 είναι μία οικογένεια. Στο HK1 Box, εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει μόνο μία έκδοση με λαν 100άρι αντί χιλιάρι....αυτό πρέπει να βεβαιωθείς, γιατί καμιά φορά οι πωλητές άλλα γράφουν και άλλα στέλνουν. Έχω την εντύπωση ότι στο HK1 Box δεν έχουν βγάλει με διαφορετικά wifi modules....but you never know. Η δική μου συμβουλή πάντως, για να είσαι 100% σίγουρος είναι να του κάνεις και το πλήρες backup, όπως έχω δείξει εδώ και καιρό. Επίσης καλό είναι να το δουλέψεις κανα 2-3 ημέρες όπως έχει, μπας και έχει κάποιο hardware θέμα...αυτό βέβαια ισχύει για οτιδήποτε αγοράσουμε. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 5 ώρες πριν, ath156 said: Ναι αυτήν κατεβάζεις. Δεν ξέρω τι άλλο είδες. Πάντως H96 max X3, HK1 Box, Vontar X3 είναι μία οικογένεια. Στο HK1 Box, εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει μόνο μία έκδοση με λαν 100άρι αντί χιλιάρι....αυτό πρέπει να βεβαιωθείς, γιατί καμιά φορά οι πωλητές άλλα γράφουν και άλλα στέλνουν. Έχω την εντύπωση ότι στο HK1 Box δεν έχουν βγάλει με διαφορετικά wifi modules....but you never know. Η δική μου συμβουλή πάντως, για να είσαι 100% σίγουρος είναι να του κάνεις και το πλήρες backup, όπως έχω δείξει εδώ και καιρό. Επίσης καλό είναι να το δουλέψεις κανα 2-3 ημέρες όπως έχει, μπας και έχει κάποιο hardware θέμα...αυτό βέβαια ισχύει για οτιδήποτε αγοράσουμε. Ευχαριστώ! Στο link που μου έδωσες το αρχείο είναι 19GB και περιέχει πάρα πολλές ρομ, γιαυτό και σε ρώτησα ποία από όλες κατεβάζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, memostrikas said: Ευχαριστώ! Στο link που μου έδωσες το αρχείο είναι 19GB και περιέχει πάρα πολλές ρομ, γιαυτό και σε ρώτησα ποία από όλες κατεβάζω! Καλημέρα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά σε εμένα ανοίγει μόνο εκεί που υπάρχουν τα 2 αρχεία για το VontarX3 (όπως στο screenshot). Προφανώς σε εσένα δείχνει τον ριζικό κατάλογο με όλες τις ρομ από τον XVortex για όλα τα κουτιά που είχε κάνει🙄..το ξαναβάζω εδώ και πιο "χύμα".... https://mega.nz/folder/5gglXSIZ#rQqeu_DWDRR79suUxKgJKg/folder/JxZFxawC *** Μήπως έκανες κλικ στο "Ports" κάτω από το πράσινο κουμπί "Download" ? Γιατί έτσι πράγματι σε πάει στον ριζικό κατάλογο με τις ρομ του XVortex😉 Edited 10 Νοέμβριος by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 27 minutes ago, ath156 said: Καλημέρα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά σε εμένα ανοίγει μόνο εκεί που υπάρχουν τα 2 αρχεία για το VontarX3 (όπως στο screenshot). Προφανώς σε εσένα δείχνει τον ριζικό κατάλογο με όλες τις ρομ από τον XVortex για όλα τα κουτιά που είχε κάνει🙄..το ξαναβάζω εδώ και πιο "χύμα".... https://mega.nz/folder/5gglXSIZ#rQqeu_DWDRR79suUxKgJKg/folder/JxZFxawC *** Μήπως έκανες κλικ στο "Ports" κάτω από το πράσινο κουμπί "Download" ? Γιατί έτσι πράγματι σε πάει στον ριζικό κατάλογο με τις ρομ του XVortex😉 Καλημέρα! Δεν πειράζει την κατέβασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος Θυμωσε ? Σημερα παλι εβγαλε αυτο..... Γυρισε στα ιδια.... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος Καλησπέρα Έχει εγκαταστήσει κάποιος το τικ τοκ στο boxaki του ? Εμένα την πρώτη φορά που το εγκαθιστω και το ανοίγω μου τα δείχνει σωστά τα βίντεο.... όλες τις επόμενες φορές μου τα δείχνει full screen και παραμορφωμένα... Είναι πολύ σπαστικό Γνώριζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?? Έχω το A95x f3 με την τελευταία slimbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, Dim_33 said: Θυμωσε ? Σημερα παλι εβγαλε αυτο..... Γυρισε στα ιδια.... Δηλαδη σημερα ετσι ξαφνικα το εβγαλε αυτο στην AOSP βερσιον του Stremio ; 🙄 Για να το ξεκαθαρησουμε ... εχεις ATV λογισμικο με ποια βερσιον Stremio ; 56 minutes ago, johnstef33 said: Καλησπέρα Έχει εγκαταστήσει κάποιος το τικ τοκ στο boxaki του ? Εμένα την πρώτη φορά που το εγκαθιστω και το ανοίγω μου τα δείχνει σωστά τα βίντεο.... όλες τις επόμενες φορές μου τα δείχνει full screen και παραμορφωμένα... Είναι πολύ σπαστικό Γνώριζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?? Έχω το A95x f3 με την τελευταία slimbox Αυτο συμβαινει γιατι αυτη η mobile εφαρμογη του τικ τοκ παιζει με την default ρυθμιση για κινητα που η αναλυση ειναι ... αναποδα! Στα κινητα η μεγαλη επιφανεια ειναι στο καθετο και η μικρη στο οριζοντιο ... Στα tv box ομως συμβαινει το αντιθετο! Στα μποξακια η ρυθμιση στο orientation ειναι παντα σε force landscape και μπορει να αναγραφεται σε καποια λογισμικα και σαν σκετο landscape ... Αν παιξεις με αυτες τις ρυθμισεις θα καταλαβεις τι εννοω! Τωρα θα μου πεις ... σε αλλες εφαρμογες γιατι δεν συμβαινει αυτο ; Ε ... εδω σε αυτην προφανως συμβαινει λογο default ρυθμισης! 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 33 minutes ago, gatos814 said: Δηλαδη σημερα ετσι ξαφνικα το εβγαλε αυτο στην AOSP βερσιον του Stremio ; 🙄 Για να το ξεκαθαρησουμε ... εχεις ATV λογισμικο με ποια βερσιον Stremio ; Αυτο συμβαινει γιατι αυτη η mobile εφαρμογη του τικ τοκ παιζει με την default ρυθμιση για κινητα που η αναλυση ειναι ... αναποδα! Στα κινητα η μεγαλη επιφανεια ειναι στο καθετο και η μικρη στο οριζοντιο ... Στα tv box ομως συμβαινει το αντιθετο! Στα μποξακια η ρυθμιση στο orientation ειναι παντα σε force landscape και μπορει να αναγραφεται σε καποια λογισμικα και σαν σκετο landscape ... Αν παιξεις με αυτες τις ρυθμισεις θα καταλαβεις τι εννοω! Τωρα θα μου πεις ... σε αλλες εφαρμογες γιατι δεν συμβαινει αυτο ; Ε ... εδω σε αυτην προφανως συμβαινει λογο default ρυθμισης! Έβαλα όλες τις ρυθμίσεις αλλά καμία δεν ήταν σωστή... τέλος πάντων το απεγκατεστησα... υπάρχει καμιά βερσιόν που να παίζει όπως και στα κινητά? ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος (edited) Tο εκανα παλι install to Stremio for Android Mobile και εργαζεται .... Δεν εχω την AOSP, sbx_a95x_f3_air_atv_9_14 εχω... stremio.one-1.6.12-2111650-armeabi-v7a.apk Edited 10 Νοέμβριος by Dim_33 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts