tolisfar Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 http://i.imgur.com/PRJVrtv.png Αυτή την στιγμή το Live TV έχει ακόμα και Ote cinema 1 κ 2 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk addon για kodi ειναι αυτο?η κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Για στείλε pm για livetv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Έχω το live TV δε Windows phone και είναι πολύ καλό. Σε Android όμως δεν το έχω βρει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 λογικά apk ειναι αφού δίπλα υπάρχει το uktvnow.Δηλαδή σε Windows υπάρχει κανονικά; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 http://i.imgur.com/PRJVrtv.png Αυτή την στιγμή το Live TV έχει ακόμα και Ote cinema 1 κ 2 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρε αδερφε αυτο το app υποτιθεται οτι ερχοταν προεγκατεστημενο στο tvbox (KIPlus S2) αλλα ουτε ηταν εν τελει οταν το παρελαβα ουτε μπορεσα ποτε να το βρω στο app store η οπουδηποτε αλλου. Για πες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 λογικά apk ειναι αφού δίπλα υπάρχει το uktvnow.Δηλαδή σε Windows υπάρχει κανονικά; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βρήκα αλλά παίζει μόνο το cinema hd 1 ! Όση πιστοί προσέλθετε http://overdose.srve.io/apk/ υπάρχουν και αλλα προγράμματα για iptv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 addon για kodi ειναι αυτο?η κατι αλλο? Ειναι εφαρμογή για android (.apk) Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Ευχαριστούμε παίδες Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Το βρήκα αλλά παίζει μόνο το cinema hd 1 ! Όση πιστοί προσέλθετε http://overdose.srve.io/apk/ υπάρχουν και αλλα προγράμματα για iptv Ναι αλλά εχει τα Πορτογαλικά σπορτς καναλια τα Αγγλικά τα Αμερικάνικα και πολλά πολλά άλλα αθλητικά κ μη ακόμα κ τα national geographic (οχι ελληνικά) Fox sports Tsn usa Sky calcio Sky bundesliga Bein sports 1-17 Arenasports Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 27, 2016 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μια χαρά είναι.Ίσως πρόσθεσουν και άλλα μελλοντικά Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μία χαρά και ευχαριστώ πολύ. Update γίνονται αυτόματα; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Έχω το live TV δε Windows phone και είναι πολύ καλό. Σε Android όμως δεν το έχω βρει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk καλησπέρα. ποιο exe είναι αυτό; ένα λινκ για windows; και κάτι άλλο. βρίσκω μια λίστα m3u. ο μόνος player που έχω καταφέρει να την παίζει χωρίς να κλείνει το κανάλι στα 20΄΄ είναι ο vlc. κι αυτός όμως κολλάει και ή χάνει κάποια δεύτερα ή επαναλαμβάνει για λίγο αυτό που σταμάτησε και μετά συνεχίζει. έχει καταφέρει κάποιος με κάποιο πρόγραμμα να παίζει συνεχόμενα ένα κανάλι χωρίς αυτά που είπα παραπάνω (είτε σε android είτε σε windows); ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Το βρήκα αλλά παίζει μόνο το cinema hd 1 ! Όση πιστοί προσέλθετε http://overdose.srve.io/apk/ υπάρχουν και αλλα προγράμματα για iptv Ποια είναι,η Live tv.apk? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Ποια είναι,η Live tv.apk? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αυτοτρολαρεσαι ; Αφού για αυτό συζητάμε... Edited October 27, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Αυτοτρολαρεσαι ; Αφού για αυτό συζητάμε... Σωστός!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) σε ένα Α95Χ που το εγκατέστησα παίζει με κολλήματα. σε σας παίζει κανονικά; μήπως θέλει και καμιά ρύθμιση; αντίθετα σε nexbox A3 παίζει κανονικά. Edited October 27, 2016 by senos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Το πρώτο πράγμα που παίζει ρόλο είναι η σύνδεση που έχετε.Μην περιμένετε hd χωρίς καλή ταχύτητα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Από Κίνα ως 50 ευρώ τι TV box προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Το πρώτο πράγμα που παίζει ρόλο είναι η σύνδεση που έχετε.Μην περιμένετε hd χωρίς καλή ταχύτητα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου η σύνδεση είναι 30άρα vdsl. απλά στο ένα δοκίμασα με wifi ενώ στο άλλο με καλώδιο. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. απλά ήθελα να μου πει κάποιος που το δοκίμασε αν παίζει κανονικά σ' αυτόν. ξαναρωτάω επίσης αν υπάρχει το ίδιο για windows. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 η σύνδεση είναι 30άρα vdsl. απλά στο ένα δοκίμασα με wifi ενώ στο άλλο με καλώδιο. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. απλά ήθελα να μου πει κάποιος που το δοκίμασε αν παίζει κανονικά σ' αυτόν. ξαναρωτάω επίσης αν υπάρχει το ίδιο για windows. ευχαριστώ. Η τελευταία έκδοση είναι η 1.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 το είδα .έκανε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) το είδα .έκανε update. Μπες στην σελίδα του Facebook του προγράμματος και ρώτα για το αν υπάρχει για Windows update ..η επίσημη σελίδα http://www.livetvglobal.com/ .....έχειγια Windows Phone Edited October 27, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 τους έστειλα μήνυμα αλλά απ' ότι είδα δεν θα υπάρχει μάλλον. allex μήπως έχεις βρει κάποια λύση με αυτό που ρώτησα πιο πάνω για το παίξιμο λίστας m3u με κάποιον player; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μπες στην σελίδα του Facebook του προγράμματος και ρώτα για το αν υπάρχει για Windows update ..η επίσημη σελίδα http://www.livetvglobal.com/ .....έχειγια Windows Phone Σε εσας δειχνει κανονικα ? Σε εμενα διχνει σαν να εχει κουρτινα μπροστα με πολλα πιξελιασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Σε εσας δειχνει κανονικα ? Σε εμενα διχνει σαν να εχει κουρτινα μπροστα με πολλα πιξελιασματα. Ναι κανονικά Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts