Jump to content

Προβλημα με wireless acer 5020

stavrosk1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες και ολους..καταρχην να πω οτι ευχομαι να με βοηθησει καποιος γιατι τα νευρα μου ειναι κουρελια εδω και 4 μερες οπου εξαντλησα καθε περιθωριο υπομονης..αγορασα ενα laptop acer 5020 απο αγγελια και μετα απο format σε windows 2007 δεν μπορω να συνδεθω σε ασυρματο δικτυο με τιποτα..εχω κανει updates εχω βαλει τους αναγκαιους drivers που μου ζητησε και παρολα αυτα δεν γινεται τιποτα..εκανα ξανα format ολα τελεια αλλα με το wireless παλι τα ιδια..το googlara αλλα δε με βοηθησε τιποτα..κατεβασα launch manager,emanager wlan drivers τα παντα εχω κανει..ο τυπος που το πηρα ειχε πανω ενα usb που το ειχε λεει γιατι και εκεινος μετα απο φορματ ειχε θεμα με το wireless και ειχε βαλει αυτο το usb που μαλλον λειτουργει σαν ασυρματο usb (?) οταν τον πρωτοανοιξα σπιτι μου οντως λειτουργουσε αψογα το wifi του με τα windows 7....το μετανιωσα τοσο που εκανα format ...σας παρακαλω τα φωτα σας πριν τρελαθω..συν οτι με ethernet λειτουργει..

παίζει να έχει πρόβλημα το ενσωματομένο wifi? Γιατί χρησιμοποιούσε ασύρματο (usb εξ'αρχής;).

δεν μπορω να συνδεθω σε ασυρματο δικτυο με τιποτα

Βλέπει το ρούτερ; Από τη διαχείριδη συσκευών το βλέπει κανονικά; Είναι ενεργή η συσκευή; Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης;

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.