Jump to content

Ηχεια 5.1 και καρτα ηχου

andrewk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας..Λοιπον εχθες μου εφεραν 5.1 ηχεια (Logitech x-530) και ειπα να τα δοκιμασω..Σαν αρχη τα συνδεσα στην καρτα ηχου της μητρικης μου..(gb z68a-d3-b3) αλλα τα 2 πισω ηχεια δεν επαιζαν καλα,εκαναν διακοπες κτλπ..Οποτε ειπα να συνδεσω μια παλια καρτα ηχου που ειχα..Προκειτε για την Creative SB0090..Κατεβασα drivers απο την creative και παιζουν..Μπαινω λοιπον σε ενα παιχνιδι (sbk 11) και δεν ακουγοταν ο ηχος της μηχανης ενω μουσικη κτλπ επαιζαν κανονικα..Ανοιγω λοιπον τις ρυθμισεις της creative και αλλαζω απο 5.1 σε 4.1 και τωρα παιζει κανονικα..

Να σημειωσω οτι το κεντρικο ηχειο δεν το εχω και θα το παρω σημερα..(Συνδεσα το αριστερο ηχειο σαν κεντρικο και παλι δεν ειχα ηχο της μηχανης στη ρυθμιση 5.1)

Τι προβλημα υπαρχει??

Και κατι αλλο στις ρυθμισεις των windows 7 στο βαθος bit μου το εχει στο 16bit 48000(Ποιοτητα DVD) ειναι σωστη αυτη η ρυθμιση??

Η καρτα ηχου ειναι αρκετα παλια και αν θυμαμαι καλα ειχε και panel 5.25 που δεν το εχω συνδεσει..Ειναι καλη σαν καρτα ηχου ή καλητερο θα ηταν να επερνα μια καινουργια??

Χμμμ....Ειχα κανει μ@@@@ια στην συνδεσμολογια...Κανονικα δεν ειναι Πρασινο line1,μαυρο line 2,πορτοκαλι line 3??

Οποτε λυθηκε το θεμα με τον ηχο στο παιχνιδι..

Σαν καρτα ηχου ειναι καλητερη απο αυτην που εχει η μητρικη μου??

Edited by mcde

Σαν καρτα ηχου ειναι καλητερη απο αυτην που εχει η μητρικη μου??

Ποια είναι; Η Audigy Platinum με fire wire θύρα και τηλεκοντρόλ; Αν ναι, σαν κάρτα, σίγουρα είναι μακράν η καλύτερη από τις περισσότερες on board, αν όχι όλες, τουλάχιστον όσο αφορά τις συνδέσεις - λειτουργικότητα - χρηστικότητα και φυσικά στην ποιότητα ήχου. Πέραν αυτού, στις νεότερες αν και υποδεέστερες on board κάρτες θα βρεις υποστήριξη για περισσότερα ηχεία και πιθανόν συμβατότητα με κάποια παιχνίδια κ.τ.λ.

Αφού υποστηρίζεται με drivers στα win7, μια χαρά σε βρίσκω!

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.