andreas443 Δημοσιεύτηκε May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 27, 2004 Παιδία για σας αγόρασα από το internet 50 animated themes αλά δεν ξέρω να τα τρέξω τα βάζω σε έναν φάκελο και μετά πάω και τα επιλέγω από το today αλά δεν τα κουνάει μήπως δεν κάνω κάτι σωστά η μήπως χρειάζεται κάποιο άλλο πρόγραμμα Βυθίστε με αν κάποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Επειδή δεν ξέρω και πολύ καλά αγγλικά σας δίνω την σελίδα να μου πείτε αν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να δουλέψουν σωστά 50 animated themes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 στο link που εδωσες λεει οτι ολα τα themes για να τρεξουν χρειαζονται μια extra εφαρμογη που λεγεται "animated today v.3". πολυ φοβαμαι οτι αν δεν το βρεις πουθενα cr@cked θα χρειαστει να πληρωσεις αλλα 15$. κατεβασε απο εδω το trial 14 ημερων να κανεις τη δουλεια σου ή αγορασε το!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 to etreksa to programa kai mou zitai na katebaso to flash player 6 pou mporo na to bro afto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 από το site της macromedia! Κάνε κλικ εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts