Jump to content

Κόλλημα PC απο Norton Antivirus

jimpanourgias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To έχω παρατηρήσει 10αδες φορές στο pc μου αλλα κ σε υπολογιστές φίλων που χρησιμοποιούν Norton Antivirus , όμως δεν μπόρεσα να βρώ μια λύση. Όταν ανοίγει ο υπολογιστής, μου πέρνει περίπου 2-3 λεπτά μέχρι να μπορέσω να τον χρησιμοποιήσω, μιας κ οποιο κουμπί κ αν πατήσω δεν αντιδρά. Παράλληλα το εικονίδιο του ΝΑ κάτω δεξιά εμφανίζετε με ένα κόκκινο Χ. Όταν μετά τα 3 λεπτά φύγει το Χ τότε μου ανοίγουν κανονικά όλα τα προγράμματα.

Απο Start > Run > msconfig > Start Up έχω απενεργοποιήσει όλα τα άχρηστα προγράμματα που φορτώνει, και άλλωστε το κόκκινο λαμπάκι του σκληρού δεν ανάβει.

Κάπου είχα ακούσει οτι το ΝΑ σου εγκαθιστά κάποιο πρόγραμμα, το οποίο κάνει κάποιους ελέγχους στην αρχή, και γι'αυτό καθυστερεί τόσο. Αλλα περισότερες πληροφορίες δεν μπορεσα να βρώ. Την καθυστέρηση αυτή την είχα κ όταν απεγκατέστησα το πρόγραμμα. Και εκεί ήθελα τον ίδιο χρόνο μέχρι να μπορέσει να ξεκολλήσει το pc.

Εσείς το έχετε παρατηρήσει αυτό? Υπάρχει λύση για το παρακάτω πρόβλημα εκτος απο φορματ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (27 Μάι. 2004 , 09:48)

Defragmentation.

Kαλά, αυτο ήταν το πρώτο που έκανα. Όλες τις κλασσικές μεθόδους τις έχω δοκιμάσει, αλλα δεν έγινε τίποτα. Και το defragmentation δεν έχει σχέση, διοτι ΔΕΝ φορτώνει προγράμματα. Ο σκληρός ΔΕΝ γυρίζει. του τα έχω απενεεργοποιήσει όλα. ακόμα κ το msn.

μια ακομα προταση:

configure norton antivirus -> start auto proteck when windows starts

+

load auto protect when windows boot

ξεcheck και τα δυο

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Επίσης: Ένα σπασμένο norton μπλοκάρει μόνιμα αν, όταν κάνεις update, κατεβάσεις το "Norton Antivirus Professional". Κατά κανόνα, με σπασμένο Norton κατεβάζουμε μόνο τα definitions

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (27 Μάι. 2004 , 10:14)

μια ακομα προταση:

configure norton antivirus -> start auto proteck when windows starts

+

load auto protect when windows boot

ξεcheck και τα δυο

Μα αν το κάνουν αυτό αφήνουν τον υπολογιστή τους ξέφραγο αμπέλι στους ιούς! :blink:

Αν είναι ποτέ δυνατόν να τρέχουν κάποιοι αμέσως να προμηθευτούν τη νέα σούπερ ντούπερ ( :p ) έκδοση του νόρτον ή McAfee και μόλις διαπιστώσουν πόσο βαρύ και προβληματικό είναι αντί να το στείλουν από κει που ρθε, όπως κάνουν πολύ ευτυχώς τώρα τελευταία, να απενεργοποιούν το auto protect! :wacko: Άγγίζει τα όρια του παραλόγου. :o

Κι όπως λέω εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=413698#post413698

αλλά κι εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=408677#post408677

υπάρχουν πολύ καλές εναλλακτικές και μάλιστα από την ίδια κιόλας εταιρία που φτιάχνει το νόρτον για όσους είναι symantec fans. :p

Επίσης πολύ καλό πρέπει να είναι και το f-secure αν και δε το έχω δοκιμάσει πρόσφατα. :) :)

Και εμενα ετρωγε κατι τετοια κολληματα.Επισης παρα πολλες φορες μου κολλαγε την συνδεση και επρεπε να κανω αποσυνδεση και μετα οταν παταγα να ξαναμπω στο net δεν εκανε τιποτα το pc με αποτελεσμα να χρειαζομαι restart.Πριν κλεισει το pc μου ελεγε οτι δεν αποκρινεται το ccApp το οποιο απο το winTasks ειδα οτι γραφει τα εξης: Associated with Norton AntiVirus 2003, which runs auto-protect and email checking facilities. Without this service, both facilities cannot function correctly.Το εστειλα εβαλα f-secure και ησυχασα. :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700