Jump to content

Παιχνίδια μέσω Τοπικού Δικτύου (Games over LAN)

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω στήσει ένα δίκτυο στο σπίτι και μια και από παιχνίδια είμαι τελείως άσχετος θα ήθελα όσοι ξέρουν να προτείνουν μερικά παιχνίδια που να παίζουν όμως over LAN και όχι over Internet.

Προς το παρόν παίζουμε Unreal Tournament GOTY. :happy:

Θενξ. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

command and conquer red allert (h kapos etsi den to thimamai) age of empires rise of rome. auta einai stratigikhs. meta paizoun ola ta podosfaira,autokinita, paixnidia opos to unreal

Poli mouri to lan ( xamos ta ginetai fantazomai ) :)

εγώ παίζω σε νετκαφέ φίλου αφότου κλείσει το μαγαζί, Medal Of Honour Spearhead over LAN μέχρι το πρωί :!: :o :whistle:

φανταστείτε 10-17 μαντραχαλάδες να σφάζονται αλύπητα 4 η ώρα το πρωί. Εννοείται ότι έχουμε κατεβάσει γύρω στις 120 πίστες επιπλέον των κανονικών του παιχνιδιού, τρελά uniforms (osama bin laden, hitler, sadam για τους ναζί και george bush, michael jordan για τους συμμάχους, νεκρούς στρατιώτες, παππούδες, γκόμενες κλπ κλπ...), και κάποια άλλα κολπάκια. Χαμός γίνεται :)

αγαπημένη ομάδα: ναζί

αγαπημένο όπλο: Sniper rifle :cool:

στα προσεχώς: Virtual Skipper II και Day Of Defeat

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον i_love_me

Poli mouri to lan ( xamos ta ginetai fantazomai ) :)

Ευχαριστώ όσους απάντησαν. (Εσάς τους δύο δλδ i_love_me και lemanis :lol: )

Χαμός γίνεται γιατί έχω τραβήξει ένα 30μετρο καλώδιο με έναν φίλο που μένει 2 ορόφους πιο πάνω και στήσαμε δίκτυο.

Αυτός : PC - Notebook - Switch 8 θέσεων - Καλώδιο προς τα κάτωα

Εγώ : PC - Notebook - Hub 8 Θέσεων - Καλώδιο προς τα πάνω.

Επίσης αν έρθει κανένας φίλος με φορητό τον χώνουμε στο δίκτυο και παίζει και αυτός. :happy:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Επίσης για δίκτυο λέει πολύ (αν ασχολείσαι με strategy games) το C&C Generals. Εχω κλείσει πολλά 24ωρα στο παιχνίδι αυτό, τόσο στο lan ενός φίλου, όσο και στα netcafe. Απο'κει και πέρα, υπάρχουν πολλά, εκτός απο το Unreal, όπως το Medal of Honour που είπε και ένας φίλος πιο πάνω, το Counter Strike (με 2 παίκτες βέβαια είναι λίγο βαρετό, εκτός και αν βάλεις μερικά bots). Απο'κει και πέρα για δύο άτομα λέει πολύ κανένα Fifa2003 αν ασχολείστε με το αντικείμενο και κανένα Colin McRae Rallye. Ορεξη να υπάρχει και κυρίως ελεύθερος χρόνος ;)
Phantom Of The Opera