Jump to content

Παράξενο πρόβλημα σε σύνδεση FTP

bill79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο χτες αντιμετωπίζω ενα παράξενο προβλημα. Μετα απο καποιες εργασίες που εκανε ο απομακρυσμενος Η/Υ (δεν γνωριζω λεπτομεριες) δεν μπορω να συνδεθω μαζι του μεσω FTP. Βρίσκει τη διεύθυνση, επικυρώνει τον κωδικό και μετα βγαζει αυτο το σφαλμα:

libgcc_s.so.1 must be installed for pthread_cancel to work

και αποσυνδέεται. Να τονισω οτι με τις αλλες συνδέσεις που εχω στο filezilla συνδέομαι κανονικά. Το ειπα στον διαχειριστή και μου ειπε οτι αυτος συνδέθηκε κανονικά με τον κωδικό μου.:confused:

Έψαξα στο google αλλα δεν έβγαλα ακρη, μιας και οσοι εχουν αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχαν σε linux ενώ εγώ έχω windows 64bit!:wacko:

Να αναφέρω επίσης οτι το ιδιο σφάλμα μου έβγαλε και με άλλο ftp client. Έχει κανείς ιδέα το τι μπορεί να συμβαίνει?

Πολύ περίεργο πρόβλημα όντως και αμφιβάλλω ότι είναι δικό σου θέμα. Το error αυτό εμφανίζεται στο server log; Οι ftp clients λειτουργούν με συγκεκριμένο τρόπο και υποστηρίζουν συγκεκριμένα πράγματα. Υποθέτω ότι άλλαξαν server software ή λειτουργικό. Δοκίμασε να κάνεις ftp από ένα command prompt γράφοντας:

ftp [address] [port]

Αν συνδεθεί θα πρέπει να ψάξεις για άλλον client (π.χ. ftprush). Αν όχι, τότε δοκίμασε και από άλλο μηχάνημα. Αν και τότε δεν συνδεθείς, προφανώς δεν είναι δικό σου το πρόβλημα, ίσως έχουν κάνει κάποιο λάθος στο configuration του μηχανήματος.

Edited by mcde

τελικα δικο μου θεμα ηταν. Εχει αντικατασταθει η ΙΡ με ενα domain name και δεν πηγε το μυαλο μου να το αλλάξω αυτο...:O

οσο ζει μαθαινει κανεις...:rolleyes: