Pitsi Δημοσιεύτηκε May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2004 Έχω απεριόριστη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή με πολύ καλή συνδεση στο διαδίκτυο και θέλω με κάποιο πρόγραμμα να μπορώ να τον ελέγχω από το σπίτι μου για να τον βάζω να κατεβάζει αρχεία κυρίως με το soulseek και το kazaa. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Check this out: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=30060 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. May 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (26 Μάι. 2004 , 02:34) Check this out: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=30060 ;) ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά δεν μου κάνει επειδή ο υπολογιστής που θέλω να ελέγχω εχει τα 2000 οχι ΧΡ Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Δεν το ανέφερες στο πρώτο ποστ σου. Όταν λες "Remote Desktop", το μυαλό πάει κατευθείαν στα ΧP. :confused: Αnyway, εκεί υπάρχει απάντηση και για την περίπτωσή σου: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gbil (21 Μάι. 2004 , 02:15) Ξέχασα να σου πω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το VNC: http://www.realvnc.com/ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (26 Μάι. 2004 , 03:04) Δεν το ανέφερες στο πρώτο ποστ σου. Όταν λες "Remote Desktop", το μυαλό πάει κατευθείαν στα ΧP. :confused: Αnyway, εκεί υπάρχει απάντηση και για την περίπτωσή σου: :) Το RDP έρχεται και σαν add-in για τα Win2000 ;) Δεν μας είπες φίλε μου αν μπροστά απο τον υπολογιστή υπάρχει κάποιο firewall, αν είναι συνδεδεμένος μέσα σε δίκτυο εταιρίας... Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να σου ανοίξουν ένα Port για να έχεις access στο συγκεκριμένο PC... Δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά πρέπει να προσέχεις... Οι χάκερς παραμμονεύουν παντού... :o :rolleyes: ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αν και μάλλον ξαναανακαλύπτω την Αμερική εδώ θα γράψω και για το Remote Administrator το οποίο με βοήθησε πολύ στο remote desktop από WinXP σε Win98 και τούμπαλιν χωρίς κανένα πρόβλημα. Εννοείται ότι θα καθορίσεις τη θύρα που θα χρησιμοποιήσεις και ότι ούτε το διαδύκτιο, ούτε τα προγράμματα remote desktop, ούτε το kazzaa, ούτε το soulseeker μπορούν να είναι ποτέ ασφαλή και εσύ ανέμελος... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts