Jump to content

υπότιτλοι για samsung UE40ES6710S

vasilisp123
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχω αγοράσει την samsung UE40ES6710S σύνδεσα μέσω usb έναν σκληρό που έχω για να δω ταινία ,ενώ σε μια παλιότερη samsung που είχα μου αναγνώριζε τους υπότιτλους στον σκληρό σαν αρχείο srt και μόλις άρχιζε η tania τους ενσωμάτωνε, στην καινούργια ούτε που μου τους δείχνει, είναι σαν να μην υπάρχουν και ξεκινώντας την ταινία δεν παίζουν και ας έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία

Από κάποιον άκουσα ότι μπορεί να φτάει το πρόγραμμα που έχουν οι samsung το allshare play, μπορώ να το αλλάξω αυτό ? μήπως να πάρω ένα media player η κάτι παραπλήσιο? η κάποιο πρόγραμμα να τους ενσωματώνω από τον υπολογιστή αν και νομίζω ότι θα είναι χρονοβόρο....

ευχαριστώ

Μηπως η συγκεκριμενοι δεν υποστηριζει..δοκιμασε να αλλαξεις ονομα και αν δεν παιζει η μονη λυση ειναι να δηλωσεις στο service menu αλλο μοντελο.

Φιλικά Γιώργος

Το manual που υπάρχει στη σχετική σελίδα αναφέρει ότι υποστηρίζονται υπότιτλοι σε αρχείο srt. Ρίξτου μια ματιά και αν δεν βγάλεις άκρη μπορείς να απευθυνθείς στο αρμόδιο topic στο Digital Gadets.

Χθες έθεσες το ερώτημά σου στο σωστό topic οπότε ποιος ο λόγος να ανοίξεις και δεύτερο; Θα παρακαλέσω να μην επαναληφθεί.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...