PaNoS_HiM Δημοσιεύτηκε May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2004 παιδια καλησπερα..... εχω κολλησει.... εχω μια παρουσιαση του PowerPoint και θέλω μόλις ξεκινάει το CD να την τρεχει μόνο του ακόμα και σε λειτούργικα παλαιότερα των ΧΡ....... υπαρχει τρόπος ???? αν ναι επικοινωνήστε μαζί μου με π.μ. ευχαριστώ για την υπομονή σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Θα φτιάξεις ένα αρχείο text (με το notepad) το οποίο θα ονομάσεις autorun. Μέσα στο αρχείο βάλε το εξής κείμενο: [autorun] OPEN=το αρχείο που θες να ανοίξει αυτόματα (π.χ. fff.ppt) Βάλε το αρχείο αυτό στο cd μαζί με την παρουσίαση και είσαι ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNoS_HiM Δημ. May 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 megale eisai koryfi!!!!!! ;) eyxaristw para polu !!!!!! alla san xazoulis pou eimai exw kai alli mia aporia - kollima pws vazei kaneis ixo perivalontos sto Power Point ???? den sas zalizw allo !!! to kserw eimai ligo kourastikos :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 τι εννοείς λέγοντας ήχο περιβάλλοντος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNoS_HiM Δημ. May 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 ennow ixo o opoios 8a ksekinaei stin arxi tis parousiasis kai 8a akolou8ei oli tin parousiasi xwris na xreiazetai kapoios xristis na kanei klik gia na ksekinisei PROSOXI den anaferwmai se logo (naration) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Βάζεις τον ήχο σου μέσα κανονικά insert->Movies and sounds->Sound from file και μετά πατάς yes στο μύνημα που σου βγάζει και μετά δεξί κλικ custom animation.Μετά effect options στο tab timing -->rewind when done playing Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts