pnos Δημοσιεύτηκε May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2004 Ψαχνω κανενα προγραμματακι για να μπορω να κανω remix τραγουδιων.... :) Ας μην ειναι free δεν εχω προβλημα.... :cool: :whistle: Θελω ομως εγγυημενα αποτελεσματα... ;) :rolleyes: Ξερετε κανενα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 file to kalitero ine traktor dj studio!!! tha me thimithis!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Όπως επίσης και το DJ Basic ή το Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tronik Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος p@nos (25 Μάι. 2004 , 13:57) Ψαχνω κανενα προγραμματακι για να μπορω να κανω remix τραγουδιων.... :) Ας μην ειναι free δεν εχω προβλημα.... :cool: :whistle: Θελω ομως εγγυημενα αποτελεσματα... ;) :rolleyes: Ξερετε κανενα????? Όταν λες remix τι εννοείς; To remixing είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και δεν γίνεται μόνο με ένα προγραμματάκι. Απαιτεί σίγουρα κάποια original samples του κομματιού που θέλεις να remixareis, ένα sequencer για να κάνεις rearrange και κάποια synths (soft ή hard) για να προσθέσεις υλικό... Αν βέβαια δεν εννοείς αυτό, αλλά απλά θέλεις να κάνεις mixing κομματιών, τότε τα προγράμματα που σου πρότειναν οι φίλοι πιο πάνω είναι πολύ καλά. Παράθεση ...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pnos Δημ. May 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αν βέβαια δεν εννοείς αυτό, αλλά απλά θέλεις να κάνεις mixing κομματιών, τότε τα προγράμματα που σου πρότειναν οι φίλοι πιο πάνω είναι πολύ καλά. Αυτο εννουσα.... Μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που να τα κατεβασω????? Αν ξερετε και κανενα προγραμμα για πιο πολυπλοκα mixing να μου πειτε για να το δοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts