Jump to content

Θελω να κανω Remix

pnos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαχνω κανενα προγραμματακι για να μπορω να κανω remix τραγουδιων.... :) Ας μην ειναι free δεν εχω προβλημα.... :cool: :whistle: Θελω ομως εγγυημενα αποτελεσματα... ;) :rolleyes:

Ξερετε κανενα?????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος p@nos (25 Μάι. 2004 , 13:57)

Ψαχνω κανενα προγραμματακι για να μπορω να κανω remix τραγουδιων.... :) Ας μην ειναι free δεν εχω προβλημα.... :cool: :whistle: Θελω ομως εγγυημενα αποτελεσματα... ;) :rolleyes:

Ξερετε κανενα?????

Όταν λες remix τι εννοείς;

To remixing είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και δεν γίνεται μόνο με ένα προγραμματάκι. Απαιτεί σίγουρα κάποια original samples του κομματιού που θέλεις να remixareis, ένα sequencer για να κάνεις rearrange και κάποια synths (soft ή hard) για να προσθέσεις υλικό...

Αν βέβαια δεν εννοείς αυτό, αλλά απλά θέλεις να κάνεις mixing κομματιών, τότε τα προγράμματα που σου πρότειναν οι φίλοι πιο πάνω είναι πολύ καλά.

...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο...

Αν βέβαια δεν εννοείς αυτό, αλλά απλά θέλεις να κάνεις mixing κομματιών, τότε τα προγράμματα που σου πρότειναν οι φίλοι πιο πάνω είναι πολύ καλά.

Αυτο εννουσα.... Μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που να τα κατεβασω?????

Αν ξερετε και κανενα προγραμμα για πιο πολυπλοκα mixing να μου πειτε για να το δοκιμασω...