drazen7p Δημοσιεύτηκε May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 1, 2012 Καλησπέρα σας, προσπαθώ απεγνωσμένα να εκτελέσω ένα παιχνίδι στα windows 7 (the sims3), έχοντας ακολουθήσει όλα τα απαραίτητα βήματα και την ώρα που το ανοίγω μου βγαίνει η εξής εντολή: "Error Creating Process, C:\users\draz\appdata\local\temp\IXP002.TMP\update.exe" Reason Access is Denied" Ειλικρινά έχω προσπαθήσει πάρα πολύ κι έχουν σπάσει τα νεύρα μου εδώ και πολύ καιρό..Όποιος γνωρίζει κάτι ή μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ειλικρινά ευγνώμων. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaXaS4 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 σύμφωνα με το μήνυμα που λες που σου βγάζει θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να το τρέξεις ως διαχειριστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Αν και τρέχω ελάχιστα παιχνίδια στο pc...το ίδιο πράγμα θα σου έλεγα να κάνεις, δοκίμασε το και πες μας αν τρέξει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts