jasonpap Δημοσιεύτηκε May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 24, 2004 Hi all! Εχω forthnet από παλιά,μπορω να πω οτι από ποιότητα είναι καλή.Το μόνο που με χαλάει είναι οτι στα κινητά έχει ελάχιστη χρέωση το 1 λεπτό, και κοιτώντας το συγκριτικό είδα οτι μονο η acn χρεώνει ανα δευτερόλεπτο από το 1ο δευτερόλεπτο .Βέβαια σε cosmote και voda έχει λιιιγο παραπάνο την μονάδα από την Forhtnet.Εσείς τι λέτε,αξίζει να κάνω αλλαγή?Μπορώ να έχω και τις 2 και όταν π.χ δεν χρησιμοποιώ forthnet καθόλου π.χ για ένα 2μηνο,υπάρχει περίπτωση να μου χρεώσει τπτ τρελά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jasonpap (25 Μάι. 2004 , 01:34) Hi all! Εχω forthnet από παλιά,μπορω να πω οτι από ποιότητα είναι καλή.Το μόνο που με χαλάει είναι οτι στα κινητά έχει ελάχιστη χρέωση το 1 λεπτό, και κοιτώντας το συγκριτικό είδα οτι μονο η acn χρεώνει ανα δευτερόλεπτο από το 1ο δευτερόλεπτο .Βέβαια σε cosmote και voda έχει λιιιγο παραπάνο την μονάδα από την Forhtnet.Εσείς τι λέτε,αξίζει να κάνω αλλαγή?Μπορώ να έχω και τις 2 και όταν π.χ δεν χρησιμοποιώ forthnet καθόλου π.χ για ένα 2μηνο,υπάρχει περίπτωση να μου χρεώσει τπτ τρελά? Έχε υπόψη ότι η ACN απαιτεί εξόφληση μέσψ πιστωτικής κάρτας. Υπολόγισε και τις Q και Vivodi στις πιθανές επιλογές σου. Έχεις δεν τον πίνακα με τις χρεώσεις των ετιαριών που έχω φτιάξει; http://dias.aueb.gr/~p3020118/myFiles/hreoseis.htm Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. May 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 H πιστωτική δεν με πειράζει,το είχα δει,καλή δουλεία!Μπορώ να έχω χαλάρα πολλούς εναλλακτικούς έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Καταρχήν να σας πω ότι επειδή πρόσφατα είχα κάνει σύνδεση στην Acn, δεν χρειάζεται πια να έχεις απαραίτητα πιστωτική κάρτα, αλλά μπορείς και με κατάθεση μετρητών στα ΕΛΤΑ και σε κάποιες τράπεζες. Εχω forthnet από παλιά,μπορω να πω οτι από ποιότητα είναι καλή.Το μόνο που με χαλάει είναι οτι στα κινητά έχει ελάχιστη χρέωση το 1 λεπτό, και κοιτώντας το συγκριτικό είδα οτι μονο η acn χρεώνει ανα δευτερόλεπτο από το 1ο δευτερόλεπτο .Βέβαια σε cosmote και voda έχει λιιιγο παραπάνο την μονάδα από την Forhtnet.Εσείς τι λέτε,αξίζει να κάνω αλλαγή?Μπορώ να έχω και τις 2 και όταν π.χ δεν χρησιμοποιώ forthnet καθόλου π.χ για ένα 2μηνο,υπάρχει περίπτωση να μου χρεώσει τπτ τρελά? Εγώ θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιήσεις καμία από τις 2! :!: Η Forthnet (την είχα παλιότερα), εκτός από την ποιότητα που δεν είναι και η καλύτερη, δεν περιλαμβάνει στην αναλυτική κατάσταση κλήσεων, τις κλήσεις κάτω των 3 τηλ.μονάδων. Επίσης, η ελάχιστη χρέωση του ενός λεπτού (περισσότερο κι από τον ΟΤΕ!) είναι απαράδεκτη... :mad: Τέλος, 2-3 γνωστοί μου που την χρησιμοποιούν, μου έχουν πει ότι παρατηρούν κάποιους μήνες που δεν χρησιμοποιούν πολύ την Forthnet τον μηνιαίο λογαριασμό να είναι σταθερά υψηλός! :blink: Όσον αφορά την Acn - την οποία πρόσφατα δοκίμασα - έχει τα πλεονεκτήματα της μη ελάχιστης χρέωσης προς κινητά και της χρέωσης των υπεραστικών ως αστικών κάθε βράδυ ως το πρωί, καθώς και τα Σαββατοκύριακα, αλλά έχει απαράδεκτη ποιότητα! :mad: Δεν άντεξα να την κρατήσω περισσότερο από 20 μέρες! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (25 Μάι. 2004 , 05:49) Η Forthnet .... Τέλος, 2-3 γνωστοί μου που την χρησιμοποιούν, μου έχουν πει ότι παρατηρούν κάποιους μήνες που δεν χρησιμοποιούν πολύ την Forthnet τον μηνιαίο λογαριασμό να είναι σταθερά υψηλός! :blink: Καλό θα ήταν να μας δημοσιεύσεις και το ονοματεπώνυμο του φίλου σου και να μην μιλάς αόριστα και να δυσφημίζεις έτσι εταιρείες που έχουν παράδοση και καλό όνομα στο χώρο εδώ και 10 χρόνια :mad: Όσον αφορά την Acn - έχει απαράδεκτη ποιότητα! :mad: Δεν άντεξα να την κρατήσω περισσότερο από 20 μέρες! :wacko: Και εδώ είσαι λάθος. Έχω ACN εδω και 1,5 χρόνο και η ποιότητα είναι κορυφαία. Συμπέρασμα 0 από τα λεγόμενά σου :!: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. May 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Tελικά άλλαξε δίκτυο έλα στην Q, ή βάλε Vivodi, ειδικά αν έχεις και ADSL από αυτούς. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (25 Μάι. 2004 , 05:49) Εγώ θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιήσεις καμία από τις 2! :!: Η Forthnet (την είχα παλιότερα), εκτός από την ποιότητα που δεν είναι και η καλύτερη, δεν περιλαμβάνει στην αναλυτική κατάσταση κλήσεων, τις κλήσεις κάτω των 3 τηλ.μονάδων. Μάλλον δε γνωρίζεις για την On-line αναλυτική ενημέρωση των πελατών της FORTHnet που σου δίνει πληροφορίες για όλες τις κλήσεις που έκανες ανεξάρτητα από τον χρόνο. Τη χρησιμοποιώ εδώ από πέρσυ και γνωρίζω πόσες κλησεις έκανα πότε τις έκανε και σε ποιόν τις έκανα. Επίσης, η ελάχιστη χρέωση του ενός λεπτού (περισσότερο κι από τον ΟΤΕ!) είναι απαράδεκτη... :mad: Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω! Τέλος, 2-3 γνωστοί μου που την χρησιμοποιούν, μου έχουν πει ότι παρατηρούν κάποιους μήνες που δεν χρησιμοποιούν πολύ την Forthnet τον μηνιαίο λογαριασμό να είναι σταθερά υψηλός! :blink: Νομίζω πως εδώ οι... γνωστοί σου μάλλον σου κρύβουν πράγματα. Από τότε που έκανα προεπιλογή ο λογαριασμός μου πράγματι αυξήθηκε διότι πλέον δεν πλήρωνα ουτε λεπτό στον ΟΤΕ. Μαλιστα παρατήρησα ότι ο γενικός τηλεπ/κος λογαριασμος (ΟΤΕ, FORTHnet, Lannet) μειώθηκε αισθητά. Όσον αφορά την Acn - την οποία πρόσφατα δοκίμασα - έχει τα πλεονεκτήματα της μη ελάχιστης χρέωσης προς κινητά και της χρέωσης των υπεραστικών ως αστικών κάθε βράδυ ως το πρωί, καθώς και τα Σαββατοκύριακα, αλλά έχει απαράδεκτη ποιότητα! :mad: Δεν άντεξα να την κρατήσω περισσότερο από 20 μέρες! :wacko: Και εδώ φοβάμαι πως θα συμφωνήσω, αν και δε ξέρω τώρα τι αναβαθμίσεις έχει κάνει. Γενικά έχω να πω πως η FORTHnet είναι εγγυηση, ανάλογα από που καλείς. Στο Βύρωνα που μένω δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα εδώ και 2 μήνες δεν έχει τύχει να πετύχω ούτε μια κλήση με echo και αν αληθεύουν οι πληροφορίες μου μάλλον η αναβάθμιση που έλεγαν από την FORTHnet έγινε και μάλιστα με επιτυχία. Επιπλέον, είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στον χώρο που επενδύει σε εξοπλισμό, πράγμα που εμένα με καθησυχάζει. Από τιμές θεωρώ πως είναι αρκετά καλή και τα πακέτα της ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Παρόλα αυτά θα πρότεινα στον φίλο που την χρησιμοποιεί να δοκιμάσει παράλληλα και Lannet για κινητά και να συγκρίνει. Νομίζω πως σε σχέση με κάποιες πολυδιαφημιζόμενες (TV, MLM κτλ) εταιρείες είναι οι καλύτερες. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_s (25 Μάι. 2004 , 06:05) Καλό θα ήταν να μας δημοσιεύσεις και το ονοματεπώνυμο του φίλου σου και να μην μιλάς αόριστα και να δυσφημίζεις έτσι εταιρείες που έχουν παράδοση και καλό όνομα στο χώρο εδώ και 10 χρόνια :mad: Συμπέρασμα 0 από τα λεγόμενά σου :!: Δεν ξέρω πόσο καλό όνομα έχει η Forthnet στον χώρο, όμως η προσωπική μου εμπειρία από την χρήση των υπηρεσιών της στην σταθερή τηλεφωνία μου δείχνει ότι τόσο στην χρήση από το σπίτι με τον τετραψήφιο κωδικό (Άνοιξη του 2003) όσο και στην Smartalk κάρτα(Ιανουάριος του 2004) επέβαλλε αυξήσεις με την καθιέρωση ελάχιστων χρεώσεων, χωρίς προειδοποίηση (στο 1789), αλλά το ανακοίνωσε εκ των υστέρων, κι ενώ είχαμε χρεωθεί για περίπου ένα μήνα τις νέες τιμές. :mad: Στη Smartalk τα καρτελάκια που είναι με τις κάρτες, και μετά τον Ιανουάριο (με τις νέες τιμές) έξακολουθούσαν να γράφουν "χωρίς ελάχιστη χρέωση"!!! :mad: :!: Τώρα μετά από αυτά που μου συνέβησαν προσωπικά εμένα, πραγματικά δεν έχω σε υπόληψη πια την Forthnet! :!: Υ.Γ.: Έχω στείλει επιστολή στην ΕΕΤΤ σχετικά με το θέμα της Smartalk και περιμένω απάντηση... :whistle: Και εδώ είσαι λάθος. Έχω ACN εδω και 1,5 χρόνο και η ποιότητα είναι κορυφαία. Εγώ χρησιμοποίησα για 20 περίπου μέρες την Acn από την Τρίπολη, αλλά πραγματικά η ποιότητά της ήταν απαράδεκτη! :!: Επίσης, με την κάρτα Talk-talk, παρόμοια προβλήματα έχω (μικρές διακοπές στον ήχο σε έμενα και στον συνομιλητή μου, κάποιες φορές αντίλαλο...) :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Ego pou hrisimopoio acn meso tis kartostatheris,eho poli kales entiposeis apo tin poiotita tis!To 99% ton kliseon ginontai se kinita kai i poiotita einai para poli kali,sigoura kaliteri apo forthnet... Sta astika i poiotita einai AKRIVOS san tou ote,diladi korifaia!Afto to eho dokimasei me isdn.Eiha parei apo tin mia siskevi meso tis acn kai apo tin alli meso tou ote kai den ipirhe diafora.Vevaia i lannet ehei kaliteri poiotita se kinita.Me pairnoun poli sihna,eidika se kinito tim,kai einai teleia i poiotita. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 ACN: Έτη φωτός καλύτερη ποιότητα απο την FORTHnet. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icem4n Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 εχω acn εδω και 2 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. κορυφαια ποιοτητα με χαμηλες χρεωσεις απο δλ. και πολυ συμφερουσα στα υπεραστικα. επισης δεν χρειαζεται πλεον εξοφληση μεσω πιστωτικης αλλα μεσω τραπεζας. σου την προτεινω με εναλακτικη την TP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_s (25 Μάι. 2004 , 06:05) Καλό θα ήταν να μας δημοσιεύσεις και το ονοματεπώνυμο του φίλου σου και να μην μιλάς αόριστα και να δυσφημίζεις έτσι εταιρείες που έχουν παράδοση και καλό όνομα στο χώρο εδώ και 10 χρόνια :mad: Kαι αριθμό ταυτότητας, και δ/νση οικίας και λοιπά στοιχεία. :p :lol: Σιγά βρε a_s, μην θιχτεί το brand μιας εταιρίας από ένα απλό post. Coolarise ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts